If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ццццц.
Ланча също е "талянска бангия".
А причината е смислена за съжаление и проблема е в Алфа.
А причината съм я писал
Който ме знае - няма да се чуди.
Как къде аз прочетох незнам си колко страници с възхвала на Алфа не, че има нещо лошо, но чак пък толкова е смешно просто. Чудя са как просто са пропуснали да я сравнят с някой самолет убедена съм, че пак тя ще е по-бърза
Mире, какво се занимаваш да обясняваш не мога да разбера.
Не си ли чувала лафа "нащо гардже е най - убаво". . .
Всеки който мисли че кара Алфа, ще усъзнае че всъщност само подържа алфа
"˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "
Mире, какво се занимаваш да обясняваш не мога да разбера.
Не си ли чувала лафа "нащо гардже е най - убаво". . .
Всеки който мисли че кара Алфа, ще усъзнае че всъщност само подържа алфа
А, колежке, отде тез еретични мисли .
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Хе хе оставих ви да се полигавите 2 страници и пак не можете да кажете нищо смислено поне като плюете и изливате помия по алфа се обосновавайте но пък липсата на конкретни факти ме кара наистина да мисля че алфа е доста добра кола и че всички глупости които се бълват са плод на завист и глупост и не на последно място на некомпетентност
алфа имам от гдина но съм се занимавал с авто дизайн от 96 и една от любимите ми марки са мерцедес и алфа през тези години доста съм се интересувал и за двете плюс това съм работил и на бензиностанция 6 г така че имам н якакъв поглед върху колите и съм на 29
Comment