Известие

Collapse
No announcement yet.

Плюене по ALFA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщение
    И сега по темата да кажа,ако искаш направи тема в която всеки да се оплаче от алфата си!
    Честно казано, взе да ми омръзва вече - я посочи, къде съм се оплакал от Alfa-та си или пък съм плюл по марката, че аз нещо не се сещам.
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
      Честно казано, взе да ми омръзва вече - я посочи, къде съм се оплакал от Alfa-та си или пък съм плюл по марката, че аз нещо не се сещам.
      Не си казал нищо лошо но не си на моето мнение!И няма да престана докато не те убедя!Но след малко ще ми се наложи да ставам...

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Катанец...

Comment

• Първоначално публикувано от k_valkanov Покажи съобщение
          Катанец...
          Може ли превод?

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Не си казал нищо лошо но не си на моето мнение!И няма да престана докато не те убедя!Но след малко ще ми се наложи да ставам...
            Първоначално публикувано от k_valkanov Покажи съобщение
            Катанец...

Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщение
            Може ли превод?

Просто не виждам смисъл от тая тема като няма да се уважава чуждото мнение.

Comment

• Първоначално публикувано от k_valkanov Покажи съобщение
              Просто не виждам смисъл от тая тема като няма да се уважава чуждото мнение.
              Така и не разбрах какво е катанец..

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Така и не разбрах какво е катанец..
                Някой да я заключи темата,това имах предвид.

Comment

• до къде стигнахте
                  ее 24 страници само...още може
                  Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                    Начи, глей са, първо, не ме наричай "пич", защото това означава "копеле".
                    Второ, не знам кой, какво не е схванал, но знам, че от предишната страница насам ви ебаааам по тъча и вие още не сте го разбрали, сешшш ли се
                    Трето, каквото трябва съм казал, а какво имам предвид - за домашно....
                    Четвърто, темата още в своя замисъл "да се фукаме и да плюем по всички" е обречена да свърши с един куп лайна вътре и май само ти и Пламен не го осъзнавате.
                    Пето, с тая тема може да докажете само и единствено, че не ви е мястото тук
                    Шесто - ДА, определено мога да ти отворя очите за много работи, ама това струва пари, пък те ще ти трябват за гориво и ремонти по колата, та ми е свидно да ти ги искам
                    Седмо.... 7 ми е любимото число
                    Браво бе - 10 реда изписа, без да кажеш нищо смислено. Е, поне доказа, е можеш да броиш до 7
                    Това за какво ще си давам парите, си е моя работа.
                    Това, че пишеш n на брой мнения, без да си осъзнал каква е темата също е похвално. А каква е тя, ти оставям за домашно
                    Едва ли ти си точно човека, който казва на кой, къде му е мястото, сешшш ли се. Хората са казали, ако нямаш какво да кажеш, по-добре замълчи.
                    (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

• Йе, йе... ю ар дЪ мен
                      sigpic

Comment

• Абе темата беше плюене по Алфа, после мина на плюене на всички други марки, а сега май отиде на най-лошото да се плюете по - между си
                        Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 17:34.
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Леле още един член на клуба фолкс-алфа госин Куку абе вие да не сте някаква секта анти-алфа казваш че трябва да ти плащаме за да ни отвориш очите другото не можах да го разбера а за възвеличаване на алфа никой не говори просто искам да отворя очите на хората без да говоря безмислици и приказки от 1001 нощ че алфа е над фв и е почти до бмв като ниво а някой ми говореше за ГТИ-ки колко вървяли да фв трябва да направят спортен двг за да успее да се движи до алфа иначе им гълтат пошилката

Comment

• Оууууу йееее - ю ар дЪ мен тууу.... крейзи, фаст енд фюриус, алфа оунър, май мен
                            Ги ми файф, дуде
                            sigpic

Comment

• Aма как си противоречиш само в едно мнение

а за възвеличаване на алфа никой не говори просто искам да отворя очите на хората без да говоря безмислици и приказки от 1001 нощ че алфа е над фв и е почти до бмв като ниво
                              а някой ми говореше за ГТИ-ки колко вървяли да фв трябва да направят спортен двг за да успее да се движи до алфа иначе им гълтат пошилката
                              Але, але , кой каза уволнение ?
                              Last edited by pr_00f; d.m.y г., 17:52.
                              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Ооо колега pr_off виждам че rep power ми пише 0 явно имаш пръстче в това да си жив и здрав и да се множат голфовете ти

Comment

Working...
                                X