причините че не се продават много алфи и като стари икато нови е всеобщото настройване срещу нея да вземем например една много играна игра НФС там алфа има само в една от поредиците и и даже с алфа брера се започва т,е, е най бавната а доста напред се отваря голф това наистина няма пряка връзка с продажбите но човек който играе тази игра след време ще си купи не алфа брера а голф ,а друго нещо е българина той не разсъждава от всякъде чува че фолксваген е здрава,икономична,евтина абе перфектна и си я взима и след това си блъска главата но от срам казва че е добра така че всичко е до настройка на мисленето ако се говореха хубави неща за алфа щеше да е обратното
Известие
Collapse
No announcement yet.
Плюене по ALFA
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщениеЕеее tanatos не знам ама аз преди месец може би ходих на оглед - ами на горубляне познай кои бяха преобладаващите коли - Италянките и мерцедесите... Тук там пасат, БМВ или бърза ГОуФ 3ка, от време на време опелче ...
Т.е. въпреки че е курник почти всеки предпочита алфа 98 година с фул ел. пакет от колкото "нечуплив VW" 93 и като се возиш в него чувството е същото като да се возиш в москвич 12ка ....Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Говоря за нови коли. За съжаление няма как да знаем каква е статистиката за коли 2ра ръка. Общи приказки от типа кой какво предпочита в случая не вървят. Ако найстина се продаваха толккова,защо търговците не са се светнали и да вкарват само алфи а????? Нереде логиката?Range Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеЖелязо!!!
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщениехора уморихте ме да си записвам и ми свърши тетрадката да си записвам дефектите които дава кошницата алфа толкова много реални аргументи давате че мисля да си подаря алфата че да се оттърва от множеството и проблеми добре че бяхте вие че да ми отворите очите каква барака съм си взел БЛАГОДАРЯ ВИ
Дано останеш доволен, най-накрая. И взем и да кажеш най-после, ти каква кола караш.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеДобре бе братле, понеже си много упорит, довечера ще постна файлчето, в което съм си описал всички неща, които съм правил по колата в тези година и 4 месеца, в които я имам.
Дано останеш доволен, най-накрая. И взем и да кажеш най-после, ти каква кола караш.
---------- Post added at 14:22 ---------- Previous post was at 14:20 ----------
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеДа, Пачо, аз много добре разбирам някои неща, за разлика от други.... ма нали темата е за плюене
Пък ако вземеш да отвориш разделите, ще стане страшно
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеПламенЧО, спри да си записваш и отвори подразделите за да видиш от какво се оплакват колегите и какви ремонти са правили по колите си..... същото се отнася и за Иво - коне с капаци
Пуснали били тема за доказване - малък е форума и темите в него, че виждаш ли ТЕ щели да доказват еди-какво-си в тая тема - мА кои бЕхте вие беееееее, ДОКАЗВАЧИ
Откривателите на топлата вода
П.П.
Абе, капацитети, вие знаете ли кой е открил топлата вода, А?Аз не съм създал темата, но си коментирам в нея като нормален човек, който зачита мнението на другите. Аз не съм ти правил квалификации, защото възпитанието ми не го предполага. За теб не може да се каже същото.
Моята позиция е, че си харесвам колата и ме кефи много. Кефи ме и самата идея Алфа Ромео. Това, че на някой не му изнася, или няма достатъчно разсъдък, за да го проумее, не ме интересува. Още в началото на темата съм казал, че Алфа не може да се мери по задравина с японските коли, но дава нещо друго в замяна на това. Нещо, заради което всички сме тук. Защото колкото и да плюете, всички висите във форума на Алфа и явно ви пука.(1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS
Comment
-
Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщениеТой каза 156 2.0 ТС и само да ти кажа,че колата ти е на 9 + години и не знаеш какво се е случвало с колата преди да я купиш!Ако си я взел чисто нова и е започнала да се прецаква тогава вече може да казваш какъв боклук е!Иначе нямаш правилна преценка!
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеНе е до това, за съжаление - всичко е до поддръжка и гледане на колата. И тъй като почти всички сме си взели коли на 5, 10, че и повече години, никой не може да каже, как са я мъчили тази кола предишните собственици.
Така че, гледайте си колите, поддържайте си ги, карайте си ги - ако се счупи нещо, ами дошло му е времето.
Това е положението.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеКхъм...
Други разяснения искаш ли?
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщениеСега не мога да разбера какво искаш?
Само че, за разлика от вас, не съм кон с капаци и уважавам другите производители.
По-просто от това, няма как да го кажа!Alfa Romeo 166 3.0 V6
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеИскам да разбереш най-накрая, че съм фен на марката, не я плюя, не й изтъквам недостатъците и си обичам колата!
Само че, за разлика от вас, не съм кон с капаци и уважавам другите производители.
По-просто от това, няма как да го кажа!
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
Comment