Известие

Collapse
No announcement yet.

Плюене по ALFA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
    Стига бре хора! Да не искате да кажете, че Голфаджиите си карат колите с 120 извън града и до 2000 оборота! Та те постоянно хвърчат от ляво и от дясно и са в "лютеницата"....Нали са "рацери" .... Не се излагайте!
    Има и спокойно шофьори които носят дефиницията "бастуни",пенсионери и др подобни!
    Преди наколко седмици видях един чужденец с една алфа 2.0 ТС и често назано си караше по ограниченията в сф и г/д до 2к оборота!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Пачо, надявам се не мислиш, че това е лошо?
      sigpic

Comment

• Това са ЕДИНИЦИ! Тия с лепенките ГТИ и 16V, ремус, итн ОПРЕДЕЛЕНО не си карат голфовете до 2000 оборота, а те са МНОЗИНСТВО!!! Карат душманската и хич не им дреме колата с какво масло е, дали има възможност да роди итн...Докато ние тука...оф ама трябва да карам със Селения, щото разбираш ли колата ще завари мотора...или ооо задължително трябва да сложа чип, ако реша да я карам по-спортно (с 200)....
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщение
          съгласен съм и да съм единствения алфаджия който говори с цифри в полза на алфа обаче хора като теб pr_off точно махат сериозните теми защото не им оттърва защото всяка приказка за боклука голф се наказва дори и тук вие сте сателит на форума на фолксваген вече не си спомням колко мои теми сте заключили ГОЛФАДЖИИ !!!
          Брато ставаш смешен вече.Не мога да разбера какво искаш да докажеш,че си най-големия Алфист тука ли?Лична Алфа може да съм нямал,но близо две години държахме на чичо ми 33-ката и се влюбих в марката,сега ми предстой да си взимам кола и естествено тя ще е Алфа Ромео.

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
            Пачо, надявам се не мислиш, че това е лошо?
            Не мисля,че е лошо просто искам да кажа че има такива шофьори и ако човека я е поддържал и си купиш колата от него ще е голям късмет!

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
            Това са ЕДИНИЦИ! Тия с лепенките ГТИ и 16V, ремус, итн ОПРЕДЕЛЕНО не си карат голфовете до 2000 оборота, а те са МНОЗИНСТВО!!! Карат душманската и хич не им дреме колата с какво масло е, дали има възможност да роди итн...Докато ние тука...оф ама трябва да карам със Селения, щото разбираш ли колата ще завари мотора...или ооо задължително трябва да сложа чип, ако реша да я карам по-спортно (с 200)....
            Виждал съм хора,които карат най-нормално сега за това ли трябва да спорим...в крайна сметка ако имаш късмет може да ти изпадне такава кола!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Е БРАВО КОЛЕГАТА ГОЛФАДЖИЯ PR_OFF МИ Е ИЗТРИЛ ПОСТА СМЕНЕТЕ СИ И МЕТО НА ФОРУМА

---------- Post added at 11:29 ---------- Previous post was at 11:24 ----------

ЗА колегата v.valkanov аз искам да докажа че алфа не е толкова лоша колкото я описват голфаджиите които са повече тук тук има толкова объркани хора имат УЖ алфа а казват че е боклук а голф а е супер митовете и легендите живеят в обърканите хора

Comment

Е БРАВО КОЛЕГАТА ГОЛФАДЖИЯ PR_OFF МИ Е ИЗТРИЛ ПОСТА СМЕНЕТЕ СИ И МЕТО НА ФОРУМА
                ника не му ли е pr_00f ?
                Ами по темата..ако предния собственик е бил голям душманин на теб ти остават само ремонтите,частите и тем подобни глупости..ами ако я е карар нормално и в ограниченията не би трябвало да има такива проблеми..също така да се опитват за затворят километража преди малко видях една тема още един родил 2.0 ТС .. е не може да се кара да високите обороти постоянно и да му няма нищо!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Мммм нещо не схванах, никакъв пост не съм трил.
                  И бих те посъветвал да го даваш малко внимателно с лепенето на етикети.

Явно сериозно си се объркал ако си мислиш че тази тема спада в категорията сериозна. Всъщност даже дост се зачудих в Общи приказки ли да я преместя или е по-достойна за Ча подраздела.

А ако искате да сами да се пишете в категорията "алфаджии" лично аз нямам нищо напротив.
                  Но поне в този форум се прави доста сериозна разлика между "алфаджия" и "алфист".
                  Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                  ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Нз аз я карах моята 20 мин. и се счупи мотора...нз кфо да говоря повече...

Comment

• Първоначално публикувано от t0ff1 Покажи съобщение
                      Нз аз я карах моята 20 мин. и се счупи мотора...нз кфо да говоря повече...
                      Да не е 2.0 ТС?Точно за това говоря!Много съжалявам за мотора!Явно предния собственик доста се е възползвал от 155 коня!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Първоначално публикувано от t0ff1 Покажи съобщение
                        Нз аз я карах моята 20 мин. и се счупи мотора...нз кфо да говоря повече...
                        Tи като я взе, обслужи ли я? Смени ли всичко, което се сменя, когато си купиш кола "на старо"?
                        Или я взе и я подкара с 200?
                        Alfa Romeo 166 3.0 V6
                        Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• да колега pr_off има разлика между алфаджии и алфисти и точно тук проличава кой какъв е чудно ми е за какво е този форум да се оплакваме от калпавата алфа ли ,хе хе сега видях защо си преместил темата в общи приказки- За всичко, което НЕ Е свързано с Alfa Romeo. това пише отгоре, да вярно бях забравил че сте форум на фолксваген

Comment

да колега pr_off има разлика между алфаджии и алфисти и точно тук проличава кой какъв е чудно ми е за какво е този форум да се оплакваме от калпавата алфа ли ,хе хе сега видях защо си преместил темата в общи приказки- За всичко, което НЕ Е свързано с Alfa Romeo. това пише отгоре, да вярно бях забравил че сте форум на фолксваген
                            Айде тогава махай се от този форум на фолксваген

Вземи направи един нов форум на алфаджии, а алфистите нека си стоят тука
                            Last edited by Mirela; d.m.y г., 13:24.
                            .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

да колега pr_off има разлика между алфаджии и алфисти и точно тук проличава кой какъв е чудно ми е за какво е този форум да се оплакваме от калпавата алфа ли ,хе хе сега видях защо си преместил темата в общи приказки- За всичко, което НЕ Е свързано с Alfa Romeo. това пише отгоре, да вярно бях забравил че сте форум на фолксваген
                              Почти съм съгласен с теб!В крайна сметка не можем да кажем че никой не е правил нищо по колата и да лъжем другите хора че харчи 5л./100км но в крайна сметка трябва да ги приемем!И все пак тук трябваше да отбележим положителните и качества!!!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• А като сме форум на VW се чудя защо един истински "алфаджия" пише тук

п.с И според теб викаш по правилното място за тази тема е раздел Алфа Ромео - "Всичко свързано с миналото, настоящето и бъдещето на марката."

Даммм определено май си прав....

@пачо - ми тя моята си харчи 5/100 какъв е проблема
                                Last edited by pr_00f; d.m.y г., 13:24.
                                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Working...
                                X