Колеги,не се дразнете така щот си правим лоша реклама на висшестоящите тук!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Плюене по ALFA
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщениеЕех хора оцапахте темата а след това казвате че е тъпашка в началото не беше докато не влязоха разни елементи дето мечтаят да си купят гоуфове ,опилчита и форчитаВъпросът е, че никой не желае да го направи...
(1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS
Comment
-
Дори всички факти и цифри да изкарам на този свят че алфа не е лоша кола вие пак ще твърдите обратното проблема не е в колата а в хората ,не знам на какво се гради мнението ви но не си мислете че другите марки са по добри при тях има доста по реални и доказани проблеми като ръжда опел,форд некачествени матеряли ,десетки детски болести които например при 156 липсват
Comment
-
Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщениеДори всички факти и цифри да изкарам на този свят че алфа не е лоша кола вие пак ще твърдите обратното проблема не е в колата а в хората ,не знам на какво се гради мнението ви но не си мислете че другите марки са по добри при тях има доста по реални и доказани проблеми като ръжда опел,форд некачествени матеряли ,десетки детски болести които например при 156 липсватAlfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=37388
кофти ми е за колегата, но причините за раждането на мотора му предизвикаха у мен сериозното питане, дали Алфите са калпави, или по-скоро голяма част от майсторите ни са пълни кретени. Друг е въпроса с автоджамбазите, които пазаруват от италианските морги и по абсолютно ненормален начин позакърпват работата докато не се окаже, че си нацелил 6-ца от тотото. Щото по другите страни май са си доволни от Алфа Ромео. Само в БГ нещо им става...сигурно е от въздухах хаха. Чудно защо все ТС-и втора ръка ненадейно забременяват и раждат(1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS
Comment
-
Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщениеhttp://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=37388
кофти ми е за колегата, но причините за раждането на мотора му предизвикаха у мен сериозното питане, дали Алфите са калпави, или по-скоро голяма част от майсторите ни са пълни кретени. Друг е въпроса с автоджамбазите, които пазаруват от италианските морги и по абсолютно ненормален начин позакърпват работата докато не се окаже, че си нацелил 6-ца от тотото. Щото по другите страни май са си доволни от Алфа Ромео. Само в БГ нещо им става...сигурно е от въздухах хаха. Чудно защо все ТС-и втора ръка ненадейно забременяват и раждат
В крайна сметка, моторите, които могат да вървят без масло например и да не се чупят са толкова малко, че аз дори не съм чувал за такива.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщениевчера карах по един път с дълбоки дупки и нацелих 2-3 и предницата спря да тропка.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment