Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся да наема павилион

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Търся да наема павилион

Значи колеги мили , търся да наема павилион ,на поточно място ,нещо като сточна гара (но тук няма) а бе откъдето минават много хора .Да е около 10 -14 кв2..До 1000 лева наем.
    Ще отварям скара и грил на въглища .
    Ако някой има някаква идея ,моля да сподели . Търсих в нета ,но,или са неимоверно високи цените ,или са на кучето в г...а обектите.
    За справка само да ви кажа ,че тук на сточна гара плащаме 350 лв наем с включен сот в наема . Просто никой не пуска тук павилион и няма за мен

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Гео Милев?

В Гео Милев?

Comment

Стеф, вземи си купи един павилион и си го мести
      sigpic
      Имам си количка,Жълта и добричка!
      Родом от "Ботуша"Много си ме слуша!
      - Fiat Punto HGT 1.8 16v 2002' 131hp -

Comment

Първоначално публикувано от SokOtPraskova Покажи съобщение
        Стеф, вземи си купи един павилион и си го мести
        Не става майка ..ТРеа ми поне 10 квадрата ,а и поръчката на грил скара абсорбатори ,няма да мога да местя нищо ..а и ми тябва някде на голям наплив от хора .

Гео милев си имат Папионе ,не вървя аз там

sigpic
        Alfa Romeo 159 EX

Comment

не

точно там, където е павилионът няма обект за продажба на храни. А и това, което си замислил е готино и ще идват хора и от други места. Има училище наблизо.

Comment

Първоначално публикувано от alra Покажи съобщение
            точно там, където е павилионът няма обект за продажба на храни. А и това, което си замислил е готино и ще идват хора и от други места. Има училище наблизо.
            адрес точен ,наем -пари ,квадратура и така нататък ще са ми полезни

sigpic
            Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
              адрес точен ,наем -пари ,квадратура и така нататък ще са ми полезни
              Не знаеш в къкво се забъркваш
              Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

Първоначално публикувано от Оги Покажи съобщение
                Не знаеш в къкво се забъркваш
                Напротив ,много добре знам .И знам ,че не е леко и лесно на първо време .

sigpic
                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                  Напротив ,много добре знам .И знам ,че не е леко и лесно на първо време .
                  Като стигнеш до аспирацията, може да ми се обадиш.
                  sigpic
                  "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Пууу една седмица не мога да намеря свестен павилион ..... аре бе колеги ,дайте некви идеи, че напускам заложната и треа се яде нещо :) да си го направя да си бачкам ,че кашето ще отлети така ,като пием по цял ден без работа от понеделник натам

sigpic
                    Alfa Romeo 159 EX

Comment

Колега търси в студентстки град.
                      До фантастико има един, 400 евро ако си навит ми пиши да ти дам номер
                      Last edited by svetozar_sosi; d.m.y г., 16:12.

Comment

Първоначално публикувано от svetozar_sosi Покажи съобщение
                        Колега търси в студентстки град.
                        До фантастико има един, 400 евро ако си навит ми пиши да ти дам номер
                        Дай ми номер .... аз тия дни имаох малко проблеми и не съм влизал ,но засега всичко е наред

sigpic
                        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Да се похваля ,вече имаме павилион ,дори е оборудван . Лошото е , че е на края насвета - люлин 6.Оборудван е със всичко необходимо и вече бачкаме като изоглавени. Яко кИфтета КибаБчета,сандвичи на тостер ,хот дози и други щуравини. Засега съм сам и съдружника ми помага ,но до 2-3 месеца ще си търся втори човек ...

sigpic
                          Alfa Romeo 159 EX

Comment

Екстра люлин е прилично населен квартал Дано имаш голям успех..
                            За напред имай предвид че в жк. Лагера не съм виждал нещо подобно .. може и да греша но с такива впечатления съм останал

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                              Екстра люлин е прилично населен квартал Дано имаш голям успех..
                              За напред имай предвид че в жк. Лагера не съм виждал нещо подобно .. може и да греша но с такива впечатления съм останал
                              В Лагера няма нищо защото е изключително затворен квартал има само два входа и изхода ако не си на ключово място около тях - бизнеса е загубен само да вметна и че тези ключови места са препълнени отдавна
                              Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Working...
                              X