If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да се похваля ,вече имаме павилион ,дори е оборудван . Лошото е , че е на края насвета - люлин 6.Оборудван е със всичко необходимо и вече бачкаме като изоглавени. Яко кИфтета КибаБчета,сандвичи на тостер ,хот дози и други щуравини. Засега съм сам и съдружника ми помага ,но до 2-3 месеца ще си търся втори човек ...
Колега, първо честито, ама е добре и да напишеш някакъв адрес по-точен все пак. Може да минем да пробваме, какво предлагаш
"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
В Лагера няма нищо защото е изключително затворен квартал има само два входа и изхода ако не си на ключово място около тях - бизнеса е загубен само да вметна и че тези ключови места са препълнени отдавна
Така е, съгласен съм просто трябва да се издебне момента за голям строителен обект. А понеже ние имаме такъв там на приключване и затова ми направи впечатление липсата на подобно заведение, просто работниците нямаше къде да ядат.
Да се похваля ,вече имаме павилион ,дори е оборудван . Лошото е , че е на края насвета - люлин 6.Оборудван е със всичко необходимо и вече бачкаме като изоглавени. Яко кИфтета КибаБчета,сандвичи на тостер ,хот дози и други щуравини. Засега съм сам и съдружника ми помага ,но до 2-3 месеца ще си търся втори човек ...
Честито колега. Дано тръгне както трябва
sigpic Alfa Romeo 156 1.9JTD '99 BMW 316 Compact '95
Така е, съгласен съм просто трябва да се издебне момента за голям строителен обект. А понеже ние имаме такъв там на приключване и затова ми направи впечатление липсата на подобно заведение, просто работниците нямаше къде да ядат.
Абе чувам аз, че в Люлин бездомните кучета били на изчезване, а то защо било ... :rolling2:
Хахаххахаха, майтап, бе Уили! Успех желая на новото предприятие! Люлин е колкото Плевен, така че гладни няма да останете. Дай някакви по-точни координати. Близо ли сте до общината, че дотам ходя често.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Е мога по още един признак да те нарека колега. Едно време като студент в Свищов имах скара за кебапчета и кюфтета на пазара. Скарата не беше в затворен павильон ( в смисъл имах покрив а навес ) но тогава и закона позволяваше. Лекциите ми бяха следобед и през 3 - те пазарни дни бачках яко до към 13 часа. Движех се с ИЖ - москвич ако се сещате . ,,,Абе когато е оживено мястото и има работа бизнесчето си е екстра....Пожелавам ти успех и много оборот.
Ами обекта е пред супермаркет витоша,не знам точния адрес .Доставчиците ми си знаяят люлин 6 денонощния павилион. Биле денонощен преди ,а и има статут на такъв , мисля пролетта да взимам хора зма нощтна смяна.
Ама се сцепвам от работа ,от 9 сутринта -като стана ,докато стигна в десет ,та до 10 -11 вечерта всеки ден.. Няма пълно щастие.....
Ами обекта е пред супермаркет витоша,не знам точния адрес .Доставчиците ми си знаяят люлин 6 денонощния павилион. Биле денонощен преди ,а и има статут на такъв , мисля пролетта да взимам хора зма нощтна смяна.
Ама се сцепвам от работа ,от 9 сутринта -като стана ,докато стигна в десет ,та до 10 -11 вечерта всеки ден.. Няма пълно щастие.....
Всяка сутрин се спирам там за цигарки и кафенце.... може някой път да се засечеме А точно тоя павилион е на доста добро място.... много народ мн нещо
Честито колега Може тука за колеги от форума да пуснеш някаква прИмоцийка Плащаш 2 кИбапа получаваш безплатно картофки или нещо от сорта ххихии
Нали и за итал феста за всеки по тройка кебачета + картофки... а по късно след някоя година го преименуваме на Митьо Пищова понеже раздавал безплатни кебапчета...
Дано имаш голям успех колега че в тая квиза е много тежко ... Майка ми с магазините за детски играчки и обувките щом се е размрънкала че оборота и е паднал в пъти повече значи е тежко ...
Още се работи ,както се казв аза наема и разходите - заплати никакви. Всяко начало е трудно , но съм обнадежден ,защот хората започнаха малко по малко да се връщат . Зимата ще так ,а и факта ,че хората сега събират пъри за празници ,готвят си ,студено е и не могат да седнат (имам една маса отвън ) ,след това - Януари ,ще са скъсани и пак нЕма да има пара ,но от Март нататък мисля да се разработя. От тогава ще си и търся човек да помага и евентуална нощна смяна . Замислил съм за топлите дни , колегите ,които се събират в пицария Кери ,или Кари (не я знам точно) да почнат да се събират на нашето капанче . Ще измислим някаква промоциика за съфорумци -примерно , при покупка над 4 лв безплатен айран и картофи със сирене ,нещо такова ,не съм си го визуализирал още в тиквата проста. Лошото е ,че не продавам акохол - до мен колежката го продава :)
Замислил съм също така,евентуално за лятото ,некви чадъри на Афла ромео да измисля ,ако има откъде,както и знаме на алфа. Той павилиона си е червен ,така че няма да го пребоядисвам хах.Представям си го само ............ няколко големи ( като моя сега) чадъри на алфа ромео ,едн знаме се вее от покрива пак на алфа и стотина коли всяка вечер лятото :) оптимист съм ,нали ....
Comment