Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся да наема павилион

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
    Да се похваля ,вече имаме павилион ,дори е оборудван . Лошото е , че е на края насвета - люлин 6.Оборудван е със всичко необходимо и вече бачкаме като изоглавени. Яко кИфтета КибаБчета,сандвичи на тостер ,хот дози и други щуравини. Засега съм сам и съдружника ми помага ,но до 2-3 месеца ще си търся втори човек ...
    Колега, първо честито, ама е добре и да напишеш някакъв адрес по-точен все пак. Може да минем да пробваме, какво предлагаш
    "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
    Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
    Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
      В Лагера няма нищо защото е изключително затворен квартал има само два входа и изхода ако не си на ключово място около тях - бизнеса е загубен само да вметна и че тези ключови места са препълнени отдавна
      Така е, съгласен съм просто трябва да се издебне момента за голям строителен обект. А понеже ние имаме такъв там на приключване и затова ми направи впечатление липсата на подобно заведение, просто работниците нямаше къде да ядат.

Comment

Да се похваля ,вече имаме павилион ,дори е оборудван . Лошото е , че е на края насвета - люлин 6.Оборудван е със всичко необходимо и вече бачкаме като изоглавени. Яко кИфтета КибаБчета,сандвичи на тостер ,хот дози и други щуравини. Засега съм сам и съдружника ми помага ,но до 2-3 месеца ще си търся втори човек ...
        Честито колега. Дано тръгне както трябва
        sigpic
        Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
        BMW 316 Compact '95

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
          Така е, съгласен съм просто трябва да се издебне момента за голям строителен обект. А понеже ние имаме такъв там на приключване и затова ми направи впечатление липсата на подобно заведение, просто работниците нямаше къде да ядат.
          Вие да не правите "Лагера Тюлип" хм?
          Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Абе чувам аз, че в Люлин бездомните кучета били на изчезване, а то защо било ... :rolling2:

Хахаххахаха, майтап, бе Уили! Успех желая на новото предприятие! Люлин е колкото Плевен, така че гладни няма да останете. Дай някакви по-точни координати. Близо ли сте до общината, че дотам ходя често.
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Е мога по още един признак да те нарека колега. Едно време като студент в Свищов имах скара за кебапчета и кюфтета на пазара. Скарата не беше в затворен павильон ( в смисъл имах покрив а навес ) но тогава и закона позволяваше. Лекциите ми бяха следобед и през 3 - те пазарни дни бачках яко до към 13 часа. Движех се с ИЖ - москвич ако се сещате . ,,,Абе когато е оживено мястото и има работа бизнесчето си е екстра....Пожелавам ти успех и много оборот.
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
                Вие да не правите "Лагера Тюлип" хм?
                Нещо такова

Comment

Ами обекта е пред супермаркет витоша,не знам точния адрес .Доставчиците ми си знаяят люлин 6 денонощния павилион. Биле денонощен преди ,а и има статут на такъв , мисля пролетта да взимам хора зма нощтна смяна.
                  Ама се сцепвам от работа ,от 9 сутринта -като стана ,докато стигна в десет ,та до 10 -11 вечерта всеки ден.. Няма пълно щастие.....

sigpic
                  Alfa Romeo 159 EX

Comment

Търсиш ли хора за работа ,че имам безработни приятели?
                    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Ами обекта е пред супермаркет витоша,не знам точния адрес .Доставчиците ми си знаяят люлин 6 денонощния павилион. Биле денонощен преди ,а и има статут на такъв , мисля пролетта да взимам хора зма нощтна смяна.
                      Ама се сцепвам от работа ,от 9 сутринта -като стана ,докато стигна в десет ,та до 10 -11 вечерта всеки ден.. Няма пълно щастие.....
                      Всяка сутрин се спирам там за цигарки и кафенце.... може някой път да се засечеме А точно тоя павилион е на доста добро място.... много народ мн нещо

155 2.5 V6
                      Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

Лелеее, шпионинг хахахха. Даже се запознах с Бонев :)
                        Е ,аре като се постопли ,сменяте пицата с кебапчета и картофки хи хи хи

sigpic
                        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Честито колега Може тука за колеги от форума да пуснеш някаква прИмоцийка Плащаш 2 кИбапа получаваш безплатно картофки или нещо от сорта ххихии
                          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                            Честито колега Може тука за колеги от форума да пуснеш някаква прИмоцийка Плащаш 2 кИбапа получаваш безплатно картофки или нещо от сорта ххихии
                            Нали и за итал феста за всеки по тройка кебачета + картофки... а по късно след някоя година го преименуваме на Митьо Пищова понеже раздавал безплатни кебапчета...
                            Дано имаш голям успех колега че в тая квиза е много тежко ... Майка ми с магазините за детски играчки и обувките щом се е размрънкала че оборота и е паднал в пъти повече значи е тежко ...

Comment

гладни винаги има и ще има
                              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Още се работи ,както се казв аза наема и разходите - заплати никакви. Всяко начало е трудно , но съм обнадежден ,защот хората започнаха малко по малко да се връщат . Зимата ще так ,а и факта ,че хората сега събират пъри за празници ,готвят си ,студено е и не могат да седнат (имам една маса отвън ) ,след това - Януари ,ще са скъсани и пак нЕма да има пара ,но от Март нататък мисля да се разработя. От тогава ще си и търся човек да помага и евентуална нощна смяна . Замислил съм за топлите дни , колегите ,които се събират в пицария Кери ,или Кари (не я знам точно) да почнат да се събират на нашето капанче . Ще измислим някаква промоциика за съфорумци -примерно , при покупка над 4 лв безплатен айран и картофи със сирене ,нещо такова ,не съм си го визуализирал още в тиквата проста. Лошото е ,че не продавам акохол - до мен колежката го продава :)
                                Замислил съм също така,евентуално за лятото ,некви чадъри на Афла ромео да измисля ,ако има откъде,както и знаме на алфа. Той павилиона си е червен ,така че няма да го пребоядисвам хах.Представям си го само ............ няколко големи ( като моя сега) чадъри на алфа ромео ,едн знаме се вее от покрива пак на алфа и стотина коли всяка вечер лятото :) оптимист съм ,нали ....

sigpic
                                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                                X