Някой (вероятно любезен съсед) ми е разбил мазето и ми е отмъкнал зимните гуми. Да му изсъхнат ръчичките, парите за свещи и погребения да даде дано неговата семка крадлива. Все пак ако някой срещне да се продава 4 броя гуми 195/60/15 Dunlop зимни върху черни стоманени джанти 4х98 с пластмасови тасове ще съм благодарен ако свирне
Известие
Collapse
No announcement yet.
да му изсъхнат ръцете дано
Collapse
X
-
съжалявам за кражбата,колега знам какво еразбиха мазето на баба ми,където уж за два дена бяхме оставили всичките си инструменти,събирани с любов и изчезнали за миг
мишоци скапанисамо си го представям какво леке трябва да си за да обикаляш и да разбиваш...МАЗЕТАААА
не ми се коментира просто...
да не говоря,че и нашето мазе правеха опит да го разбият но понеже сме си патили с баща ми го направихмеи като са видяли,че няма да могат да го отворят са се постарали да ни отворят работа за цял ден
Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
sigpic
-
Съжалявам колега! Аман от тарикати на дребно!
Аз пък си намерих колата една сутрин върху крик. Бях си сложила чисто нови зимни гуми Пирели 195/55/15, та и лети джанти и гуми-всичко отиде!
Па, да им изсъхнат ръчичките, баш! Халал да са им мойте джанти....sigpic
Имам си количка,Жълта и добричка!
Родом от "Ботуша"Много си ме слуша!
- Fiat Punto HGT 1.8 16v 2002' 131hp -
Comment
-
Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщениеНякой (вероятно любезен съсед) ми е разбил мазето и ми е отмъкнал зимните гуми. Да му изсъхнат ръчичките, парите за свещи и погребения да даде дано неговата семка крадлива. Все пак ако някой срещне да се продава 4 броя гуми 195/60/15 Dunlop зимни върху черни стоманени джанти 4х98 с пластмасови тасове ще съм благодарен ако свирне
Comment
-
Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщениеи се чудя как е имал наглост да влезе, да си карти катинари и брави и после да ги изнася. а те не са хич малки и в един багажник не се побират освен ако не си с комбитъй че може в някое съседно мазе да са ти гумите
Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
sigpic
Comment
-
Правиш си списък на съмнителните типове от блока и почваш една вечер с кози крак да отваряш вратите за проверка! Ако някой пита ,казваш "чух шум и слязох да видя какво става,да не би да е същия който ми отмъкна гумите"! и после бой ....бой ....бой ....като оздравее от боя,пак бой, бой.....!
Comment
-
Ужас! В нашия квартал поне беше по-спокойно! Съчувствам ти, комшу, дано намериш мизерника.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщениеПравиш си списък на съмнителните типове от блока и почваш една вечер с кози крак да отваряш вратите за проверка! Ако някой пита ,казваш "чух шум и слязох да видя какво става,да не би да е същия който ми отмъкна гумите"! и после бой ....бой ....бой ....като оздравее от боя,пак бой, бой.....!Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic
Comment
-
Ами откакто се помня у нас се краде яко, това е, едно време даже и чистачки се крадяха поголовно.В далечната 1971-2 някъде чичо ми имаше пежо 404, беше си го докарал чистак ново, работеше в Мароко преди това.Живееше до математическата на Екзарх Йосиф / София /.Та след като окрадоха емблеми, тасове, багажника отваряха и т.н. /тогава колата не можеше да се открадне, щото нямаше коли много у нас като цяло/ човека инжинер, си направи сам аларма-като дигнеш покривалото /платено/ и се включва, е след 4-5 включвания се спряха.....
На морето пък се бях запознал с един германец, диригент, женен за българка, години след това-та, човека отиде на гости на познати в къмпинг Веселие с вартбурга и веднага му отвъртяха едната джанта с каплата, що зор видя тогава(на сегашния Станишев, баща му тогава управляваше с бай Тошо, хаха ) докато си намери друга капла с гума, половината му море мина да търчи из Бургас, такива случаи бол имаше и тогава.............
Та не знам какво се чудите, децата и внуците на тия си крадат и сега, така са научени
А извън темата беше си купил от Европата едно лилаво светещо устройство, което неутрализираше насрещните дълги, затова пък колко пъти милиционерите го спираха.....Last edited by fred; d.m.y г., 23:22.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениеАко някога не дай си боже осиромашея бих просил но не и крал.майка им ибаам на такива леснозабогатяващи биснесменченца.'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
Comment