Известие

Collapse
No announcement yet.

да му изсъхнат ръцете дано

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• да му изсъхнат ръцете дано

Някой (вероятно любезен съсед) ми е разбил мазето и ми е отмъкнал зимните гуми. Да му изсъхнат ръчичките, парите за свещи и погребения да даде дано неговата семка крадлива. Все пак ако някой срещне да се продава 4 броя гуми 195/60/15 Dunlop зимни върху черни стоманени джанти 4х98 с пластмасови тасове ще съм благодарен ако свирне
    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
    Peugeot 508 RXH 02.2013

съжалявам за кражбата,колега знам какво е разбиха мазето на баба ми,където уж за два дена бяхме оставили всичките си инструменти,събирани с любов и изчезнали за миг

мишоци скапани само си го представям какво леке трябва да си за да обикаляш и да разбиваш...МАЗЕТАААА не ми се коментира просто...

да не говоря,че и нашето мазе правеха опит да го разбият но понеже сме си патили с баща ми го направихме и като са видяли,че няма да могат да го отворят са се постарали да ни отворят работа за цял ден
    Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
    sigpic

Comment

Аз само не мога да разбера защо само ръцете.......
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Е бахти смотаните хора
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Съжалявам колега! Аман от тарикати на дребно!

Аз пък си намерих колата една сутрин върху крик. Бях си сложила чисто нови зимни гуми Пирели 195/55/15, та и лети джанти и гуми-всичко отиде!
          Па, да им изсъхнат ръчичките, баш! Халал да са им мойте джанти....
          sigpic
          Имам си количка,Жълта и добричка!
          Родом от "Ботуша"Много си ме слуша!
          - Fiat Punto HGT 1.8 16v 2002' 131hp -

Comment

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
            Някой (вероятно любезен съсед) ми е разбил мазето и ми е отмъкнал зимните гуми. Да му изсъхнат ръчичките, парите за свещи и погребения да даде дано неговата семка крадлива. Все пак ако някой срещне да се продава 4 броя гуми 195/60/15 Dunlop зимни върху черни стоманени джанти 4х98 с пластмасови тасове ще съм благодарен ако свирне
            Тея хора хептен са побъркаха..мази да тараши....Тоя който е краднал,ако има син....зет да му доведе...
            Човечеството е оцеляло не защото се е смяло, а защото късно е изобретило презерватива.

Comment

и се чудя как е имал наглост да влезе, да си карти катинари и брави и после да ги изнася. а те не са хич малки и в един багажник не се побират освен ако не си с комби
              Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
              Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
              Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Такъв като го хваниш за врата и да не го пускаш докато не спре да шафа,аман от селски тарикати.
                Last edited by Kostadin`; d.m.y г., 01:22. Основание: поправка на глупости

Comment

Ако някога не дай си боже осиромашея бих просил но не и крал.майка им ибаам на такива леснозабогатяващи биснесменченца.

Comment

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
                    и се чудя как е имал наглост да влезе, да си карти катинари и брави и после да ги изнася. а те не са хич малки и в един багажник не се побират освен ако не си с комби
                    имай в предвид,че в повечето случаи е някой съсед тъй че може в някое съседно мазе да са ти гумите
                    Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                    sigpic

Comment

Правиш си списък на съмнителните типове от блока и почваш една вечер с кози крак да отваряш вратите за проверка! Ако някой пита ,казваш "чух шум и слязох да видя какво става,да не би да е същия който ми отмъкна гумите"! и после бой ....бой ....бой ....като оздравее от боя,пак бой, бой.....!
                      Alfa156 Against All

Comment

Ужас! В нашия квартал поне беше по-спокойно! Съчувствам ти, комшу, дано намериш мизерника.
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщение
                          Правиш си списък на съмнителните типове от блока и почваш една вечер с кози крак да отваряш вратите за проверка! Ако някой пита ,казваш "чух шум и слязох да видя какво става,да не би да е същия който ми отмъкна гумите"! и после бой ....бой ....бой ....като оздравее от боя,пак бой, бой.....!
                          Напълно подкрепям това.Преди години на един френд на мотора и на колота се мизерии му правеха.Беше му писнало , и ако на него му краднеха таза на колата той сваляше тазовете на всички коли пред блока , ако му удраскаше некой колата правеше същото със другите коли пред блока така няколко пъти и повече нищо не му правеха на него или на некой друг пред блока.Та в повечето случаи комшии правят золумите.
                          Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

Ами откакто се помня у нас се краде яко, това е, едно време даже и чистачки се крадяха поголовно.В далечната 1971-2 някъде чичо ми имаше пежо 404, беше си го докарал чистак ново, работеше в Мароко преди това.Живееше до математическата на Екзарх Йосиф / София /.Та след като окрадоха емблеми, тасове, багажника отваряха и т.н. /тогава колата не можеше да се открадне, щото нямаше коли много у нас като цяло/ човека инжинер, си направи сам аларма-като дигнеш покривалото /платено/ и се включва, е след 4-5 включвания се спряха.....
                            На морето пък се бях запознал с един германец, диригент, женен за българка, години след това-та, човека отиде на гости на познати в къмпинг Веселие с вартбурга и веднага му отвъртяха едната джанта с каплата, що зор видя тогава(на сегашния Станишев, баща му тогава управляваше с бай Тошо, хаха ) докато си намери друга капла с гума, половината му море мина да търчи из Бургас, такива случаи бол имаше и тогава.............
                            Та не знам какво се чудите, децата и внуците на тия си крадат и сега, така са научени
                            А извън темата беше си купил от Европата едно лилаво светещо устройство, което неутрализираше насрещните дълги, затова пък колко пъти милиционерите го спираха.....
                            Last edited by fred; d.m.y г., 23:22.
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
                              Ако някога не дай си боже осиромашея бих просил но не и крал.майка им ибаам на такива леснозабогатяващи биснесменченца.
                              '97 155 1.8 16V
                              GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                              the cost of living is dying...everybody pays...
                              sigpic

Comment

Working...
                              X