Известие

Collapse
No announcement yet.

да му изсъхнат ръцете дано

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз бих процедирал така, разбивам всички мазета, тежко и горко му на този в чиито мазе си намеря гумите
    Ще си ги взема и ще гледам да не се разбира че съм бил Аз.

B&B Racing | bb-racingteam.com
    Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Ами ако се окаже, че гумите не са в мазетата на съседите? Те какво трябва да те направят тогава?
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
        Ами ако се окаже, че гумите не са в мазетата на съседите? Те какво трябва да те направят тогава?
        Винаги има едно "АКО" ...... А и той ще кърти леко каатинарчетата с финес! И незабелязано ....егати съветите давам,сега ще ме погнат модераторите ! То е ясно че това е вандалска история,но ако си ги намери.....Другия вариант и по-цивилизовн е да се събере заседние и единодушно да се съгласят всички да отключат мазетата за проверка ..... то ще се рзбере на кой не му изнася "процедурата" по проверката!Но да не се отлага защото ще ги изнесат............! А тоя дето ги е взел може да си ги е качил и в апартамента ...то не е една беля!
        Alfa156 Against All

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
          Ами казах че ще гледам да не се знае че съм Аз!Пък и да се разбере като не липсва нищо не вярвам да ми направят нещо

B&B Racing | bb-racingteam.com
          Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Working...
          X