Известие

Collapse
No announcement yet.

Сто бона на трупчета

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Сто бона на трупчета

За каква гавра става на въпрос...

Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
    sigpic

е тва ме изкефи

Comment

Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
      е тва ме изкефи
      Ама на шефа на Поршето няма да му е кеф.

Comment

Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
        Ама на шефа на Поршето няма да му е кеф.
        100% предполагам че всеки ако си види колата така няма да му е кеф..
        Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
        sigpic

Comment

НЕ реално ...

Comment

Първоначално публикувано от MaDHaCkEr Покажи съобщение
            100% предполагам че всеки ако си види колата така няма да му е кеф..
            Да.Без значение каква е колата,дори и една ласна да е открадната

Comment

Айде стига глупости Никъде не е написано от колко време колата стой така може да става въпрос за няколко часа. Пък и едва ли е в движение дори и гуми да имаше, предната броня липсва а ако е имало удар са засегнати едни много шибани радиаторчета под бронята.Може гумите да са на вулканизатор и междувременно да чакат пътна помощ, хиляди варианти Ама пък няма и заден номер. Белите поршета не са чак толкова много и се знаят, едва ли е крадено. Аааа хора от порше щели да пращат...боли ги тях за какво иде реч, това им е проблема. И този мит с горивото, като гледам е атмосферно а това порше харчи в града 11-13 л/100км и то здраво каране.
              Last edited by tanatos; d.m.y г., 19:57.
              Range Rover Vogue 4.4
              Rexton 270 cdi
              Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
              Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Мене ми нахлуват други мисли за тази кола.Вкарана е наскоро от вънка още не е регистрирана самата кола и собственика е свалил гумите ,за да е по трудно да се открадне и това докато успее да я регистрира и тн....

Тука пред блока на един комшия типота така стоя 2-3 седмици с транзитните номера без гумите когато го попитах за какво е така ,дале някой не му е чопнал гумите ми отговори , за да не му гепнат колата , че още няма аларма и регистрация и тн....
                Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

Да де ама разликата между цената на пунтото и поршето е има няма 30-40 пунтота Поршетта са със сериини гадноврещящи аларми. Пък и ако си дал 80-100к за кола едва ли така ще я третираш или няма да имаш кеш да е сложиш на един паркинг или ако живееш на село да я сложиш в двора. Има някаква схема ама само догатки. Но не са глупостите написани във въпросната статия.
                  Range Rover Vogue 4.4
                  Rexton 270 cdi
                  Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                  Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Аз пък отначало си помислих , че просто са му откраднали джантите но пък чак и предната броня
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                    Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                    Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Вие не знаете ли за съществуването на тези джанти.
                      МОМО вкараха ноухау.

Comment

А ето как бива оставено едно Ферари докато чака смяна на гумите Снимката е направена в България...гарантирано...
                        Attached Files
                        Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                        exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                        ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                        ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                        by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                          А ето как бива оставено едно Ферари докато чака смяна на гумите Снимката е направена в България...гарантирано...
                          Е то си личи по трупчетата,че е правена в БГ.

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                            На мен ли ми се струва или тия идиоти са го подпрели на спирачните дискове?
                            Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                              На мен ли ми се струва или тия идиоти са го подпрели на спирачните дискове?
                              Струва ти се
                              Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
                              Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Working...
                              X