Известие
Collapse
No announcement yet.
Сто бона на трупчета
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениее тва ме изкефиАма на шефа на Поршето няма да му е кеф.
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеАма на шефа на Поршето няма да му е кеф.
предполагам че всеки ако си види колата така няма да му е кеф..
Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от MaDHaCkEr Покажи съобщение100%предполагам че всеки ако си види колата така няма да му е кеф..
Comment
-
Айде стига глупостиНикъде не е написано от колко време колата стой така може да става въпрос за няколко часа. Пък и едва ли е в движение дори и гуми да имаше, предната броня липсва а ако е имало удар са засегнати едни много шибани радиаторчета под бронята.Може гумите да са на вулканизатор и междувременно да чакат пътна помощ, хиляди варианти
Ама пък няма и заден номер. Белите поршета не са чак толкова много и се знаят, едва ли е крадено. Аааа хора от порше щели да пращат...боли ги тях за какво иде реч, това им е проблема. И този мит с горивото, като гледам е атмосферно а това порше харчи в града 11-13 л/100км и то здраво каране.
Last edited by tanatos; d.m.y г., 19:57.Range Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Comment
-
Мене ми нахлуват други мисли за тази кола.Вкарана е наскоро от вънка още не е регистрирана самата кола и собственика е свалил гумите ,за да е по трудно да се открадне и това докато успее да я регистрира и тн....
Тука пред блока на един комшия типота така стоя 2-3 седмици с транзитните номера без гумите когато го попитах за какво е така ,дале някой не му е чопнал гумите ми отговори , за да не му гепнат колата , че още няма аларма и регистрация и тн....Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic
Comment
-
Да де ама разликата между цената на пунтото и поршето е има няма 30-40 пунтотаПоршетта са със сериини гадноврещящи аларми. Пък и ако си дал 80-100к за кола едва ли така ще я третираш или няма да имаш кеш да е сложиш на един паркинг или ако живееш на село да я сложиш в двора. Има някаква схема ама само догатки. Но не са глупостите написани във въпросната статия.
Range Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Comment
-
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеА ето как бива оставено едно Ферари докато чака смяна на гумитеСнимката е направена в България...гарантирано...
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеА ето как бива оставено едно Ферари докато чака смяна на гумитеСнимката е направена в България...гарантирано...
Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеНа мен ли ми се струва или тия идиоти са го подпрели на спирачните дискове?Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi
Comment
Comment