Известие

Collapse
No announcement yet.

Сто бона на трупчета

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

От ляво се вижда някакъв стенд. Може да няма възможност да се вдигне.

Comment

Кво да го мислим тоя,ако са му забърсали джантите каското му ще му ги плати.
      Аз лично си мисля,че човека си сменя гумите(съдя по стойките на които е оставено Поршето)

Comment

Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
        Кво да го мислим тоя,ако са му забърсали джантите каското му ще му ги плати.
        Аз лично си мисля,че човека си сменя гумите(съдя по стойките на които е оставено Поршето)
        Кои застрахователи плащат джантите?

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Ако им представиш касова бележка плащат.

Comment

Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
            Ако им представиш касова бележка плащат.
            Ами ако реша да си ги сваля и да ги сложа в мазето на някой и имам касова бележка и им я представя мислиш ли че ще ми платят?

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

За повече инфо се обърни към колегата assasin's той ще ти обясни по-подробно как стоят нещата.
              ПП.То можеш да си махнеш фара и да го обявиш за откраднат,ама това е др.тема.Да спираме,че омазахме темата

Comment

А да и как ще си махнеш фара и ще го обявиш за откраднат.Че баламосваме застрахователите е ясно ама всяко неяо си има граници
                Range Rover Vogue 4.4
                Rexton 270 cdi
                Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

В Алианц плащат гуми, ама ако са нарязани и са с фактура. За джантите май е същото. За кражба обаче, не вярвам да плащат нещо. Все пак за определени коли може и да допускат допълнителни клаузи и за кражба, защото черният пазар за джанти от Порше не е много голям.
                  2014: Deutschland über alles

Comment

Working...
                  X