If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Всъщност, каква е реалията в Лондон или в Ню Йорк, няма никакво отношение към ситуацията в България.
Мисля, че е ясно защо.
Какво ги мислим и ние предолно ясно ни е , че сме на светлини години от другите държави. Ако направят ГО 600 лева. 2 начина масово взети книжки протести и прочие или ако се случиш на някфа кука да му бутнеш рушвет ама това 600 лева могат само да си мечтаят за тези пари да ги видят.
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
ПП - За да не реши някой, че се бъркам в работата на частни фирми и съм против свободния пазар, ще си позволя да цитирам колегата Тушев - "ГО е държавно регламентиран олигопол."
Как какво? Първо всички при жената на г-н Георгиев за настроение и после на Орлов мост. Като гледам и без туй скоро ще се събираме за протест срещу цената на бензина може да ги съчетаем.
П.П. То май тук само ти знаеш кой е колегата Тушев
Как какво? Първо всички при жената на г-н Георгиев за настроение и после на Орлов мост. Като гледам и без туй скоро ще се събираме за протест срещу цената на бензина може да ги съчетаем.
П.П. Май само ти знаеш кой е колегата Тушев
Колкото миналата година имаше успех протеста за цената на бензина, толкова ще има и тая година. Евентуален протест за цената на гражданската отговорност също би свършил с репортаж по новините в 20 часа. (въпреки това ще го подкрепя, както го подкрепих и миналата година, когато всички врякаха, как като ни е скъп бензина не трябва да имаме коли).
Всъщност, каква е реалията в Лондон или в Ню Йорк, няма никакво отношение към ситуацията в България.
Мисля, че е ясно защо.
Няма разлика, но тъй като стана въпрос за организация на градския транспорт и това, че териториалното разпределение и населението нямали значение. Та реших да дам пример с Лондон защото е достатъчно голям град като териториа и население и защото имам преки наблюдения върху него. Ако живеех в Ню Йорк щях да дам пример с Ню Йорк Както и да е. Да не се отклоняваме от темата. Аз винаги съм казвал, че собственикът на автомобил в България е обременен с прекалено много плащания на не малки суми, които не отговарят на условията в които се шофира! Сумите съвсем логично растат. Както беше споменал някой по-нагоре и 1000 лева да я направят застрахователите пак ще пищят, че е ниска. И в действителност са прави. Гледайки от тяхната си паница докато има от кой да смучат пари ще го правят! Трябва обаче и на тях малко да им се подскаже, че имат влияние върху автомобилния парк, който е в трагично състояние, пък било то като втора или трета инстанция!
така като гледам всуички се надигате срещу цени на застраховки ,на бензин и т.н. ,но мисля че грешите трябва да се надигаме срещу заплатите,живеч в италия цените са еднакви заплатите 10 пъти по-високи ,но и Г.О. е 1700 евро,според мен не цената на застраховката е проблем а заплатата в нашата държава.поне аз така мисля
alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacementMOMO GT2 WHEELSOMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL
така като гледам всуички се надигате срещу цени на застраховки ,на бензин и т.н. ,но мисля че грешите трябва да се надигаме срещу заплатите,живеч в италия цените са еднакви заплатите 10 пъти по-високи ,но и Г.О. е 1700 евро,според мен не цената на застраховката е проблем а заплатата в нашата държава.поне аз така мисля
Ми не. Ето това ти подсказва срещу какво е насочено нашето недоволство
Първоначално публикувано от търтей
"ГО е държавно регламентиран олигопол."
За разлика от ГО моята заплата не е държавно регулирана. Моят работа съм си я свършил, сега настоявам те да си свършат тяхната
Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Така де, остава обаче и да възпроизведем брутния продукт на Италия,след което да имаме подобни заплати, иначе италианците пък можеха да взимат заплатите на кувейтците примерно или някави други.
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment