Известие

Collapse
No announcement yet.

Закон за движение по пътищата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Закон за движение по пътищата

Задължително ли е носенето на полицата за Г.О. при управление на МПС или е достатъчно стикера на стъклото и зеления перфориран талон ?Очаквам мнения от сблъскали се с този казус ,а защо не от всеки друг .Благодаря !
    145 1.6 TS 1998 г.

До колкото знам да, понеже при ПТП се извличат разни данни от полицата

Comment

Задължително е, според застрахователя ми. Дори трябва да се носят и вносните бележки, ако застраховката е на вноски.
      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Точно

Comment

За задължително е задължително, но на мен като я застраховах ми казаха, че мога да си оставя копие от полицата в колата. Вярно ли е това? Мен малко ме съмнява. Аз така или иначе документи в колата не държа.
          The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Хехе, те и с акта така правят, дават ти копие и после сам се оправяш.
            Моите документи винаги са си в мен, дори когато не съм с колата.
            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
            Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
              За задължително е задължително, но на мен като я застраховах ми казаха, че мога да си оставя копие от полицата в колата. Вярно ли е това? Мен малко ме съмнява. Аз така или иначе документи в колата не държа.
              Тва не е ли за каското

Comment

Задължително е
                Прочетете закона
                Има го на сайта на кат
                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                  Тва не е ли за каското
                  Не. Това ми го казаха като правих ГО.
                  Иначе не се изразих правилно. Казаха ми, че вместо да я разнасям нерекъснато с мен мога да си оставя копие от оригинала да си ми седи в сенника над главата на шофьора пеимерно пък ако недай си боже се наложи показвам копието. Мисълта ми беше-има ли копието същата тежест? Иначе ако реша да съм толкова екстремист аз направо талона мога да оставя вътре
                  The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Не. Това ми го казаха като правих ГО.
                    Иначе не се изразих правилно. Казаха ми, че вместо да я разнасям нерекъснато с мен мога да си оставя копие от оригинала да си ми седи в сенника над главата на шофьора пеимерно пък ако недай си боже се наложи показвам копието. Мисълта ми беше-има ли копието същата тежест? Иначе ако реша да съм толкова екстремист аз направо талона мога да оставя вътре
                    Да и пълномощно до всеки качил се в колата и ключовете на таблото

Comment

Мисълта ми беше-има ли копието същата тежест?
                      Не, разбира се.

Иначе казано - може и да мине номера пред куките, може и да не.
                      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Благодаря на всички ,оказва се че е задължително ,а за стойността на копието преценяват ченгетата на място ,при едни може да мине ,при други не .
                        145 1.6 TS 1998 г.

Comment

Working...
                        X