Задължително ли е носенето на полицата за Г.О. при управление на МПС или е достатъчно стикера на стъклото и зеления перфориран талон ?Очаквам мнения от сблъскали се с този казус ,а защо не от всеки друг .Благодаря !
Известие
Collapse
No announcement yet.
Закон за движение по пътищата
Collapse
X
-
Задължително е, според застрахователя ми. Дори трябва да се носят и вносните бележки, ако застраховката е на вноски.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Хехе, те и с акта така правят, дават ти копие и после сам се оправяш.
Моите документи винаги са си в мен, дори когато не съм с колата.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеЗа задължително е задължително, но на мен като я застраховах ми казаха, че мога да си оставя копие от полицата в колата. Вярно ли е това? Мен малко ме съмнява. Аз така или иначе документи в колата не държа.
Comment
-
Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщениеТва не е ли за каското
Иначе не се изразих правилно. Казаха ми, че вместо да я разнасям нерекъснато с мен мога да си оставя копие от оригинала да си ми седи в сенника над главата на шофьора пеимерно пък ако недай си боже се наложи показвам копието. Мисълта ми беше-има ли копието същата тежест? Иначе ако реша да съм толкова екстремист аз направо талона мога да оставя вътреThe greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеНе. Това ми го казаха като правих ГО.
Иначе не се изразих правилно. Казаха ми, че вместо да я разнасям нерекъснато с мен мога да си оставя копие от оригинала да си ми седи в сенника над главата на шофьора пеимерно пък ако недай си боже се наложи показвам копието. Мисълта ми беше-има ли копието същата тежест? Иначе ако реша да съм толкова екстремист аз направо талона мога да оставя вътре
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеМисълта ми беше-има ли копието същата тежест?
Иначе казано - може и да мине номера пред куките, може и да не.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
Comment