Известие

Collapse
No announcement yet.

Зверска дупка в Младост

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от BatVas
    Първоначално публикувано от pumukle
    Първоначално публикувано от Kuku
    ............
    Благодаря колега, ще го запомня /дано не ми е нужно/....а ако няма вода в ямата ко праим?
    Ползваме само написаното с червените букви без водата
    Затова не ги викате на място, а си записвате номер по телефона и отивате в КАТ за протокол - никой няма да знае и няма как да разбере, дали е имало вода или не в дупката
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от pumukle
      ............
      Благодаря колега, ще го запомня /дано не ми е нужно/....а ако няма вода в ямата ко праим?
      Носи си със тубата
      Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

ПРИ ДВИЖЕНИЕ В ПРАВ УЧАСТЪК (В ЗАВОЙ) ПО ПОСОКА.........., СПАЗВАЙКИ ПОСОЧЕНОТО ОГРАНИЧЕНИЕ НА СКОРОСТТА, АВТОМОБИЛА ПОПАДНА В ДУПКА, НЕОБОЗНАЧЕНА И НЕОБЕЗОПАСЕНА, ПЪЛНА С ВОДА, РАЗПОЛОЖЕНА С ЦЯЛАТА СИ ПЛОЩ ВЪРХУ АКТИВНОТО ПЛАТНО ЗА ДВИЖЕНИЕ
        ПОРАДИ ЛИПСАТА НА ВСЯКАКВИ ОБОЗНАЧИТЕЛНИ ЗНАЦИ И ОБЕЗОПАСИТЕЛНИ СЪОРЪЖЕНИЯ, И С ОГЛЕД НА НАРУШЕНАТА ВИДИМОСТ В РЕЗУЛТАТ НА НЕЗАВИСЕЩИ ОТ ВОДАЧА ФАКТОРИ (ВОДА), ПТП-то БЕ НЕИЗБЕЖНО И НЕПОВРАТИМО

Абсолютно прав си за това Даже ако го кажеш убедително на полицаите предварително, няма да ти пишат и акт, а само ще ти дадат протокол за застрахователите - един мой познат е направил така. Колкото и да им е неприятно - те са длъжни по закон да обозначават със знак всяко препятствие на пътя . Несъобразена скорост има само когато има предупреждение за някаква опастност на пътя - иначе си караш с разрешената
        147 1.6 TS

Comment

Именно я как се разбрахме :P
          sigpic

Comment

Едно е неоспоримо - това което написа Куку си е много полезно и мисля да го запомня
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Ей такива неща трябва да се говорят на срещата с КАТ, а не лозунги от рода "Дайте да дадем ..."
              147 1.6 TS

Comment

Как да го говориме това, като има бъркаме директно в джоба
                sigpic

Comment

Тц. Не им бъркаме. Те не отговарят за настилката. Общината има грижата. Работата с тоягата и моркова е следната : малко морковче на КАТ, за да почнат да дават такива протоколи за ПТП БЕЗ АКТОВЕ всеки път - не виждам какво им бъркаме в джоба. И тук следва интересното - при застрахователите се събират много на брой обезщетения за изплащане и те с тоягата по общината. Значи, аз не мога да осъдя общината щото не ми се занимава или поне не мога да намеря адвокат за такива дреболии. Но застрахователите първо имат доста добри адвокати и после за тях няма да са дреболии. И общината ще бъде притисната чисто икономически да си задължава шибаните изпълнители да правят по-качествени ремонти. Няма какво да се лъжем - призиви, митинги, шествия, петиции и т.н. не вършат работа. Работа върши само икономическа принуда. Може да ви струва наивно, но не виждам друго реално решение ...
                  147 1.6 TS

Comment

Работата е там, че КАТ и Общината си пазят гърба взаимно
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от lazy
                      Тц. Не им бъркаме. Те не отговарят за настилката. Общината има грижата. Работата с тоягата и моркова е следната : малко морковче на КАТ, за да почнат да дават такива протоколи за ПТП БЕЗ АКТОВЕ всеки път - не виждам какво им бъркаме в джоба. И тук следва интересното - при застрахователите се събират много на брой обезщетения за изплащане и те с тоягата по общината. Значи, аз не мога да осъдя общината щото не ми се занимава или поне не мога да намеря адвокат за такива дреболии. Но застрахователите първо имат доста добри адвокати и после за тях няма да са дреболии. И общината ще бъде притисната чисто икономически да си задължава шибаните изпълнители да правят по-качествени ремонти. Няма какво да се лъжем - призиви, митинги, шествия, петиции и т.н. не вършат работа. Работа върши само икономическа принуда. Може да ви струва наивно, но не виждам друго реално решение ...
                      Въобще не е наивно колега, напротив
                      Съгласен съм с теб, че трябва да се удари по джоба на този който плаща, за да се размърда
                      Защо ни натискат за скъпи ГО, да купуваме по-нови коли, ами защото новото е пъти по-сигурно от старото
                      Тук обаче трябва да имаме подкрепата на КАТ, че няма да преписват всяка дупка или неравност на пътя на шофьора
                      Крайно време е отговорниците за пътищата да си поемат вината и негативите от всички проблеми и сакатлъци
                      sigpic

Comment

А мен питате ли ме, като работя в Бизнес Парк София....всеки ден по няколко пъти минавам през този участък и сърцето ми се къса......а за дъгата, свързваща Младост и околовръстното да не говорим...........има проект, финансиран отчасти от общината и външни инвеститори за пълен ремонт на пътната настилка около Бизнес парка, скоро приключиха търговете, подизпълнители са избрани и мисля че до средата, максимум края на годината, всички "трасета" около изхода на Младост няма да ги познаем........
                        Иначе сега е ад.....

Fiat Linea 2007 1.3 Mултиджет 90 к.с.

Comment

Първоначално публикувано от Темпра
                          А мен питате ли ме, като работя в Бизнес Парк София....всеки ден по няколко пъти минавам през този участък и сърцето ми се къса......а за дъгата, свързваща Младост и околовръстното да не говорим...........има проект, финансиран отчасти от общината и външни инвеститори за пълен ремонт на пътната настилка около Бизнес парка, скоро приключиха търговете, подизпълнители са избрани и мисля че до средата, максимум края на годината, всички "трасета" около изхода на Младост няма да ги познаем........
                          Иначе сега е ад.....
                          А дано си прав
                          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                            Първоначално публикувано от Темпра
                            Иначе сега е ад.....
                            А дано си прав
                            Аз единственото което разбрах е, че до края на година ще е ремонтиран и пуснат целия отчастък на околовръстното пред Камбаните (тоест бизнес парка)...

Дано това което казваш да е истина.
                            sigpic
                            Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                            " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                            "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Днес пък казаха съвсем друго или обратното че Околовръстното започва да се ремонтира от тази пролет и започва от Бояна посока Симеоново а отсечката Симеоново Камбаните е втория участък койте ще се ремонтира
                              П.С.Пусковия срок на първия участък е Юни 2008
                              П.С.Казаха го по новините
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

така е, първо е Бояна - Симеоново, ще има разширение на трасето... ала бала .... казаха и за колко милиона там... абе дано направят нещо с тоя път че ми се ебава колата много яко там!
                                Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Working...
                                X