Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде лепят алуминиеви картери СПЕШНО!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Къде лепят алуминиеви картери СПЕШНО!

Колеги извинявам се,но пускам темата тук,защото ми трябва спешен отговор,а повечето алфи са с алуминиеви картери,та кажете къде в София лепят алуминиеви картери,говоря със свалянето и на приемливи цени,благодаря ви предварително!
    ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
    BMW e39 facelift

Първоначално публикувано от Abarth Покажи съобщение
    Колеги извинявам се,но пускам темата тук,защото ми трябва спешен отговор,а повечето алфи са с алуминиеви картери,та кажете къде в София лепят алуминиеви картери,говоря със свалянето и на приемливи цени,благодаря ви предварително!
    http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=51

За цените може сам да ги питаш. В Италсервиз също ми казаха че могат да залепят, но те само го демонтират и го пращат за лепене на друго място (което не е голям проблем).
    Alfa Romeo 155 2.0 16V Super

Comment

Моята я оставих при Лисан и той го свали занесе го при майсторката и после ми го монтира
      Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
      Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
      Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Жена лепи кратера??
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
          Жена лепи кратера??
          Е щом може да прави мусака защо да не може да лепи и картери
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Аз лично знам две жени които са превъзходни заварчици. Едната е тази в София за която съм чувал още преди години. Другата е майка на една приятелка. Имаше оферта от Испания но в последния момент и предложиха маса пари и отиде във Варна. Да не ви какзвам колко може да вземе един добър заварчик, говоря за хора които могат да работят с всякакви метали
            Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
            Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
            Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Аз познавам една дет шлайфа колянови валове
              ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
              BMW e39 facelift

Comment

Първоначално публикувано от Abarth Покажи съобщение
                Е па на Ботевградското малко след Маргел.

ПП
                Кво ти е станало с подписа бре
                Виж Алфата ...

Comment

Working...
                X