Колеги извинявам се,но пускам темата тук,защото ми трябва спешен отговор,а повечето алфи са с алуминиеви картери,та кажете къде в София лепят алуминиеви картери,говоря със свалянето и на приемливи цени,благодаря ви предварително!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Къде лепят алуминиеви картери СПЕШНО!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Abarth Покажи съобщениеКолеги извинявам се,но пускам темата тук,защото ми трябва спешен отговор,а повечето алфи са с алуминиеви картери,та кажете къде в София лепят алуминиеви картери,говоря със свалянето и на приемливи цени,благодаря ви предварително!
За цените може сам да ги питаш. В Италсервиз също ми казаха че могат да залепят, но те само го демонтират и го пращат за лепене на друго място (което не е голям проблем).Alfa Romeo 155 2.0 16V Super
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеЖена лепи кратера??Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Аз лично знам две жени които са превъзходни заварчици. Едната е тази в София за която съм чувал още преди години. Другата е майка на една приятелка. Имаше оферта от Испания но в последния момент и предложиха маса пари и отиде във Варна. Да не ви какзвам колко може да вземе един добър заварчик, говоря за хора които могат да работят с всякакви металиAlfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Първоначално публикувано от Abarth Покажи съобщениеКолеги извинявам се,но пускам темата тук,защото ми трябва спешен отговор,а повечето алфи са с алуминиеви картери,та кажете къде в София лепят алуминиеви картери,говоря със свалянето и на приемливи цени,благодаря ви предварително!
ПП
Кво ти е станало с подписа бреВиж Алфата ...
Comment
Comment