Известие

Collapse
No announcement yet.

За глобите придружени със снимки..

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За глобите придружени със снимки..

Преди малко брат ми дойде и ми донесе един плик в които има снимки и глоби за мой нарушения. Тъй като колите ми са на името на фирмата ми и това писмо са го оставили на адреса където е регистрирана. Интересува ме мен някой от вас получавал ли е такива снимчици и глобички защото мойте са за периода НОЕМВРИ 2008 - МАРТ 2009-та. Аз редовно си правя дребни нарушения и не го крия, ама да ми пращат неща отпреди полвин година лекинко се изнанедах. Камери в града има още от 2007-ма, едва ли чак ноември месец съм направил първвото си нарушение. Та на кой друг са му пращали такива материали...
    Range Rover Vogue 4.4
    Rexton 270 cdi
    Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
    Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Аз не съм получавал, но не виждам защо се учудваш. Всичко е въпрос на това кога ще прегледат записите, приготовления на повиквателните и бързодействие на пощите. Гарантирам ти, че за нито едно от изброените горе не си дават зор. Принципа на получаване е напълно на random. Аз лично нямам представа, но можеш да се разтърсиш и да провериш колко е срока на давност на една снимка уличаваща те в нарушение. Почти 99% обаче ти давам, че дори и след 2 години тя пак ще има давност, така че освен да отидеш и да си платиш няма какво да правиш. Е, разбира се винаги го има момента в който можеш да се занимаеш с адвокати, за да ти отменят наказанието, но това си е много разправия и е разисквано не веднъж.
    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Ясно е че ще си ги платя, все пак знам какви глупости правя.Глобите са за десен завой на червено(на 3 различни кръстовища) и буквално минаване направо на червено. Мен издразни факта,че това са неща станали отдавна. Пише в писмото,че ако имам възражения мога да отида и да ми пуснат и целите записи....Следващото писмоп сигурно ще е за 2007-ма...И тяхната не е лесна...
      Range Rover Vogue 4.4
      Rexton 270 cdi

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
        Аз лично нямам представа, но можеш да се разтърсиш и да провериш колко е срока на давност на една снимка уличаваща те в нарушение. Почти 99% обаче ти давам, че дори и след 2 години тя пак ще има давност, така че освен да отидеш и да си платиш няма какво да правиш.
        Всяко административно наказание дето КАТ го налага има 2 годишна давност......
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
          .......Аз редовно си правя дребни нарушения и не го крия, ама да ми пращат неща отпреди полвин година лекинко се изнанедах. ...
          Две години е срока.
          С адвокати няма смисъл да се разправяш, когато има снимки от камери. Има смисъл, ако катаджии са те спипали и те са свидетели.
          Да минеш три пъти на червено не са дребни нарушения, не искам да ти прозвучи като заяждане, но това си тежко нарушение. То няма по-голямо от него май, освен каране в нетрезво състояние.
          Май карането ти е като мотото от подписа ти.
          Силните не владеят хаоса. Те карат слабите да се стремят към порядък.
          Правилата трябва да се спазват, точно защото има много слаби хора сред нас.
          Успех с КАТ.

Comment

я съм прост
            Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 16:06.
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
              Ясно е че ще си ги платя, все пак знам какви глупости правя.Глобите са за десен завой на червено(на 3 различни кръстовища) и буквално минаване направо на червено. Мен издразни факта,че това са неща станали отдавна. Пише в писмото,че ако имам възражения мога да отида и да ми пуснат и целите записи....Следващото писмоп сигурно ще е за 2007-ма...И тяхната не е лесна...
              Човека си е признал.
              sigpic
              Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
              Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
              Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Колега, как може да пуснеш такава тема като преди дни и аз минах на жълтеникаво червено! Гледам те и ти си от Варна ... сви ме стомаха! Акта е 50 лева и 8 точки ... в твоя случай май трябва да си оставиш книжката ... освен ако си минал като мен на почти жълто, в такъв случай се правиш на луд .... не си можел да спреш безопастно ...
                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Аз написах,че са за минаване на червено, но става въпрос на места където има секции за надясно. Когато секцията ми свети червено единственото което може да удариш е пешеходец(има няколко тъпо направени кръстовища). Нямало е пешеходец, бързал съм минал съм... А за минаването направо е на едно кръстовище в Чайка в 11 вечера, нямало е коли минал съм. Не казвам че е правилно, но темата е в друга посока.
                  Да не обсъждаме карането ми, досега предизвикано от мен ПТП съм нямал,а карам от 13 години вече.Алкохол никакъв не пия дори и бира и не съм пил през живота си. Винаги може да нарушиш правилата с мярка и след като си преценил че няма да пострада никой. Всеки минава на червено, стъпва по пешеходни пътеки, понякога отнема предимств,засича някой...Това са нормални неща, но трябва да се правят така,че да не пострадат хора. Кой не го е правил???
                  Range Rover Vogue 4.4
                  Rexton 270 cdi

Comment

Колега, как може да пуснеш такава тема като преди дни и аз минах на жълтеникаво червено! Гледам те и ти си от Варна ... сви ме стомаха! Акта е 50 лева и 8 точки ... в твоя случай май трябва да си оставиш книжката ... освен ако си минал като мен на почти жълто, в такъв случай се правиш на луд .... не си можел да спреш безопастно ...
                    Баш на червено са си, аз знам какво правя, спирам си на червеното и като видя,че няма никой си завивам.И за минаването направо е така. Сега след 5-6 дена като ми махнат гипса,ще отида и ще погледна видео записите. Хоората са ме поканили все пак. Колкото до точките и глобите, глобите ще ги платя а за точките си има цака..
                    Range Rover Vogue 4.4
                    Rexton 270 cdi

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                      как реши, че са за минаване на червено... може би последовател на Ванга ?
                      Чудя се дали ще имате достойнство да си оттеглите коментара. Благодаря предварително. Преди да напиша каквото и да било чета внимателно всичко. А и не съм написал много постове.

Comment

Би ли бил така мил да споделиш каква е цаката с точките, че ми се губят една дузина
                        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Само???? В случая цаката е да ми пуснат едно възстановяване, тука друг вариант няма, нито познати нито приятели в полицият могат да помогнат. Иначе другата цака която правя (аз карам без колан, не мога да го трая и редовно имам актове за това),и просто отивам и пускам жалба,че полицая се е заяждал. Жалбите се проточват и след мнооогоо време плащам само парична глоба. В последно като проверявах имах 19 точки.
                          Range Rover Vogue 4.4
                          Rexton 270 cdi

Comment

Е ... ко казахме сега, цаката с точките е да отидем да си ги възстановим Как и да е ... ще се видим в кат
                            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Повярвай ми ако имаше некаква друга ципия с тея точки да съм я казал...Визстановяването е 1 път годишно нема друг начин. С тея компютри и база данни е много ебано..това ми е единствената мъка
                              Range Rover Vogue 4.4
                              Rexton 270 cdi

Comment

Working...
                              X