If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Какво да се фукам. Все съм на нокти като си отварям пощенската кутия, че не знам каква изненада ме дебне вътре. С тези камери на всякъде не знаеш от къде ще изкокне зайчето пък уж съм примерен....
тихо, тихо... че имам чувството че с тоя талон ме дебнат повече по камерите
Даването на газ, води до пристрастяване! Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Благодаря,че ме открехна има логика в думите ти. Ама защо на мен а и не само не ми пречат..но хора всякакви..
Range Rover Vogue 4.4 Rexton 270 cdi Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500 Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Абе тия пликчета със снимките как Ви ги връчват - щото ако ги пускат в пощата няма как да докажат, че съм го получил - чакам две години давност и отпадат. Неприятния момент е , че ако пък ми вземат талона някъде през тия две години , като отида в КАТ ще ми сервират да мина през една стая и там ще ми ги предяват пак. Да ама понеже там казват да заведеш този , който е карал - събирам от родата жените дето нямат взети контролни точки и ги карам да отидат да разпишат акта ( да признаят)
П.П. Не казвам , че съм някакъв вандал - ама лично мога да Ви заведа на няколко кръстовища, които са толкова глупаво регулирани , че в час ПИК е НЕВЪЗМОЖНО да минеш без някакв нарушение (мога да се обзаложа)
Благодаря,че ме открехна има логика в думите ти. Ама защо на мен а и не само не ми пречат..но хора всякакви..
Ами да ти кажа като е насрещна колата доста си пречат даже... в джип може и да не е така, защото си високо, така да се каже, ама при наще снижени бегачки е доста гадничко! Реално има моменти в които ако пресича пешеходец където му е скимнало на него и е с тъмни дрехи си го катериш на капака одма - да не дава господ!
Абе тия пликчета със снимките как Ви ги връчват - щото ако ги пускат в пощата няма как да докажат, че съм го получил - чакам две години давност и отпадат. Неприятния момент е , че ако пък ми вземат талона някъде през тия две години , като отида в КАТ ще ми сервират да мина през една стая и там ще ми ги предяват пак. Да ама понеже там казват да заведеш този , който е карал - събирам от родата жените дето нямат взети контролни точки и ги карам да отидат да разпишат акта ( да признаят)
дам прав си за давността - нямат обратна разписка тия снимки и ако не ти се наложи да ходиш за друго в КАТ, няма да има проблеми. А това за жените не се бях сетил да го ползвам мерси!
Volvo V50 2.0D by RuBig
Ами да ти кажа като е насрещна колата доста си пречат даже... в джип може и да не е така, защото си високо, така да се каже, ама при наще снижени бегачки е доста гадничко! Реално има моменти в които ако пресича пешеходец където му е скимнало на него и е с тъмни дрехи си го катериш на капака одма - да не дава господ!
Не карам джипове цял живот, имал съм и ужасно ниски коли, но никога не са ми пречели халогените, виж задния за мъглата е адски дразнещ когато е забравен.Явно аз не обръщам внимание..знам ли
Range Rover Vogue 4.4 Rexton 270 cdi Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500 Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Не карам джипове цял живот, имал съм и ужасно ниски коли, но никога не са ми пречели халогените, виж задния за мъглата е адски дразнещ когато е забравен.Явно аз не обръщам внимание..знам ли
да задния също много бърка в здравето, особенно на здрачаване!
Volvo V50 2.0D by RuBig
Аз го ползвам като някой ми свети нервно къси-дълги отзад
Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi
При разминаване на баир се усеща по-осезаемо. В даден момент блесват точно в очите на отсрещния. Аз също мисля, че много по-нередно е да се кара без светлини през деня, отколкото с включени халогени, но законът казва друго. А включването на задния през деня една от най-гоелмите простотии със светлините въобще. Проблемът е , че на някои гъзари модерните им автомобили нямат опция да включване на предни/задни светлини за мъгла поотделно или самите гъзари си нямат хабер, че имат тази опция, а те на всяка цена държат да светят отпред.
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Хабер си нямат..не се сещам за кола или джип на който да не са разделени предните и задните светлини за мъгла.. Откакто се помня карам непрексънато със светлини през деня. Много са простотиите в закона, ако тръгна да се ровя ще намеря адски глупости..
Имаме все още едно деу ланос, на което са така. Предните халогени никога не са осветявали като хората, но за сметка на това задните са два и светят почти толкова силно, колкото и стоповете - направо е отврат да се кара зад него, ако са включени.
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Какво да се фукам. Все съм на нокти като си отварям пощенската кутия, че не знам каква изненада ме дебне вътре. С тези камери на всякъде не знаеш от къде ще изкокне зайчето пък уж съм примерен....
Абе и тва го има, че те тия преиграват на моменти с камерите. Аз знам за случай - светнало жълтото и човека понеже примерен тръгнал да спира (естествено бил близо вече). Настъпил стоп линията с половин-един метър (а тя е доста далеч от кръстовището) и айдеее... от най-примерния става най-големия хулиган на пътя, ела сега да видиш как мина на червено и спря в кръстовището, ше пишем акт Никой не е застрахован наистина, колкото и да спазваш стават разни случки, че за тва и аз с трепет си преглеждам пощата
П.П. Не казвам , че съм някакъв вандал - ама лично мога да Ви заведа на няколко кръстовища, които са толкова глупаво регулирани , че в час ПИК е НЕВЪЗМОЖНО да минеш без някакв нарушение (мога да се обзаложа)
Абсолютно вярно. Име места на които вместо да караш, трябва да слезеш, да огледаш как са наредени светофарите, да решиш няква логическа задача и тогава да тръгнеш да минаваш. Аз например на сточна гара два пъти ми се е случвало да не знам на какъв цвят съм минал. Последния път, влизам на зелено за направо и надясно, тръгвам си към въпросното "надясно" и ми изкача някъв друг само за направо червен, на изхода на кръстовището. Сега тоя дублиращ ли е за някого, отделен светофар ли е, пешеходен ли е, къв е точно. И на всичкото отгоре и две циганета пресякоха пред колата, че погледнах и пешеходния (с човечетата) и той светеше червено. Е тая сцена, ако са я снимали е по-скоро пълна комедия отколко нарушение
Аз пък ей сега се връщам от кат,ходих да подавам документи за смяна на книжката.Накраха ме да попъня декларация,че нямам друга книжка от Евро съюза...Също така,видях ,че за да получиш новата,трябва да са платени всички актове(ако има такива).Аз уж нямам,ама знам ли..ако са ме филмирали с камера,нейде
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Рано или късно идва ден за плащане (във всяко едно естество)..
Comment