Известие

Collapse
No announcement yet.

Случи ми се нещо неочаквано

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Да му е кофти...
    sigpic
    Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
    Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
    Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

бе то хубаво да напише писмо, ама да не нахълтат утре при него нашите маскирани полицаи, защото има издадена заповед за задържане от Франция и делкарация че се признава за виновен.....
      няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Видях подхвърлени шеги... Искай обежщетение от френската държава за нанесени ... щети (. 000 000)
        sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

.

да не си признаеш и за 5 000 000 евро у сметката ти в клона на ДСК в Младост.тези пари картела ти ги е дал за адвокати,да не ги разхвърлиш по детски домове и домове за стари хора.

Comment

Хайде стига толкова шеги, не пожелавам на никой да се случва!
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
              Колега, а казаха ли ти по какви обвинения си арестуван? Не си мисли,че няма общо пътуването ти и последвалите събития, възможно е и да няма но.. С твойте данни във Франция неможе да се теглят кредити, схемата е фалшивия паспорт се дава на сводници,дилъри,хора източващи кредитни карти, абе общо взето престъпници. Те с тези документи немогат да напуснат в случая Франция,защото систимата на митницата ще покаже,че вече си излязъл.Просто им трябват за легитимация. Другия момент е на някои скаран със закона там,да са му трябвали документи за да напусне страната, и просто да са искали да те изпреварят и да излязат с твойте документи преди теб. Нищо се е объркало и са се забавили което е било в твой плюс.
              ААм....колега, ти кога последно влезна и излезна от Франция и ти поискаха какъвто и да било документ?Изключваме посока Великобритания, защото там все още има паспортен контрл и митница на ферибота.Примерно към Германия, Белгия или нещо от сорта?
              156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Реално на границата между Италия и Франция ни искаха документи само за сверка.
                Иначе има печати за влизане на сръбската, хърватската и словенската граници и една седмица по-късно има за излизане.
                sigpic

Comment

Sаtanism е прав, изразих се неточно, но явно JAMAL ме е разбрал какво искам да кажа. Мисълта ми беше, че точно затова се използват крадените самоличности в чужбина. Виж в българия е друга история. Сега проверката която ще направят от нашите служби ще оневини колегата и няма да има проблеми. Не е първия на който му се еслучило, няма и да е последния.
                  Range Rover Vogue 4.4
                  Rexton 270 cdi
                  Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                  Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Искрено в това се надявам и си мисля, че не сме в Африканска Република, където все още действа "Закона на джунглата"/разбира се не искам за обидя някоя култура, проста така излиза от американските филми/. Ако трябва ще събираме роднини за да доказваме кой прав е, кой крив е?
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщение
                      Искрено в това се надявам и си мисля, че не сме в Африканска Република, където все още действа "Закона на джунглата"/разбира се не искам за обидя някоя култура, проста така излиза от американските филми/. Ако трябва ще събираме роднини за да доказваме кой прав е, кой крив е?
                      То е ясно колега , че си невинен и стом си тука пък пише , че си в затвора ... както колегата по горе каза , отиди ги съди в Страсбург, първо на първо, кой е в затвора там? Някаф французин ли кой? Толкова ли немогат да се сетят , че не е българин?
                      Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Може и да е българин, може и да е сърбин, може и да е маке, бали му ма..та.
                        Откакто това се случи се ровя из нета за новини свързани с фалшиви документи. Последно беше, че е разбита най-голямата организацията в Англия, състояща се от....българи. Намерени документи за над 1 млн евро на пазара, като една част от тях са били документи с най-висока защита.
                        Друго интересно, което намерих, хванали младеж изнасял от България фалшива лична карта за ....Франция....брейй те да не са хванали моя дубликат
                        Както колега спомена в темата, на някой му е трябвал документ да напусне страната и дали моето пребиваване там е случайност или не...
                        sigpic

Comment

Аз пък на следващия ден след като прочетох темата слушах по радиото, че депортирали някакъв българин във Франция, за да го вкарат в затвора. Само дето неговото си се оказа май истинско нарушение на закона. Заслушах се, но не казаха нищо повече и нищо по-интересно от това което аз сега написах. Много кофти случка, но споко. Всичко ще се оправи. На тях им е ясно, че има нещо гнило в цялата работа иначе до сега да са те намерили.
                          The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Working...
                          X