Известие

Collapse
No announcement yet.

Случи ми се нещо неочаквано

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Изкарването на фалшиви документи ми звучи като нещо нормално, имайки впредвид възможностите на съвременната техника. Данните на всеки от нас предполагам ги има, в половината магазини, където изплащаме лизинг, мобилни оператори, банки и къде ли още не. Нямам опит с хакерство, но мисля, че не е голям проблем за тях да си набавят необходимата информация.
    sigpic
    Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
    Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
    Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщение
      Изкарването на фалшиви документи ми звучи като нещо нормално, имайки впредвид възможностите на съвременната техника. Данните на всеки от нас предполагам ги има, в половината магазини, където изплащаме лизинг, мобилни оператори, банки и къде ли още не. Нямам опит с хакерство, но мисля, че не е голям проблем за тях да си набавят необходимата информация.
      да но така ти карадат самоличността и става страшно! Никой няма право да злоупотребява с тези данни - забелязвам с новите документи които глсят наще управляващи ще има толкова лични данни на тях, че ако ти го откраднат направо ти открадват и самоличността...

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
        да но така ти карадат самоличността и става страшно! Никой няма право да злоупотребява с тези данни - забелязвам с новите документи които глсят наще управляващи ще има толкова лични данни на тях, че ако ти го откраднат направо ти открадват и самоличността...
        Ами да, като в документите ще има и кръвна група и отпечатък....така ще се напасват данните, че ще се чудиш ти ли си.
        sigpic

Comment

Колега, а казаха ли ти по какви обвинения си арестуван? Не си мисли,че няма общо пътуването ти и последвалите събития, възможно е и да няма но.. С твойте данни във Франция неможе да се теглят кредити, схемата е фалшивия паспорт се дава на сводници,дилъри,хора източващи кредитни карти, абе общо взето престъпници. Те с тези документи немогат да напуснат в случая Франция,защото систимата на митницата ще покаже,че вече си излязъл.Просто им трябват за легитимация. Другия момент е на някои скаран със закона там,да са му трябвали документи за да напусне страната, и просто да са искали да те изпреварят и да излязат с твойте документи преди теб. Нищо се е объркало и са се забавили което е било в твой плюс.
          Range Rover Vogue 4.4
          Rexton 270 cdi
          Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
          Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Не, няма никакви обяснения. Документа, който видях е с цел едиствено да се уведомят близките. Няма причина, дата на задържане, период на задържане.
            Създават ми само мисли....ма си мисля, че сега е момента да ударя някоя банка. По перфектно алиби от това май няма....
            sigpic

Comment

Да не беше го споделял тук жалко,че банките сега пускат рудно кеш..Иначе си прав перфектно алиби е..
              Range Rover Vogue 4.4
              Rexton 270 cdi
              Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
              Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Това е просто ужасно...какви проблеми сега може да ти дойдат на главата
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Много лошо колега, май трябва да отидеш пак до полицията и да разпиташ повече и да им обесниш всичко, защото както се вижда някой има твойте документи набавил ги по 1 или друг начин и може доста главоболия да ти донесат.
                  Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Вече се е задействала процедурата.
                    Сега очаквам среща със специалисти в тази област. Има си цял отдел за подобни проблеми. Нито съм първия, нито последния. Измамници и престъпници, колкото искаш.
                    sigpic

Comment

.

вече е крайно време да разкажеш какви ги е вършил твоят брат близнак с твойте документи.???

Comment

Първоначално публикувано от arieca155 Покажи съобщение
                        вече е крайно време да разкажеш какви ги е вършил твоят брат близнак с твойте документи.???
                        Стига, недей така. Ще ми дойде в повече. Първо съм в затвора, после и таен брат съм имал.
                        sigpic

Comment

Стига, недей така. Ще ми дойде в повече. Първо съм в затвора, после и таен брат съм имал.
                          Още малко и ще се окаже, че и Голф караш
                          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Хаха, пък и поп-фолк слушам до припадък....
                            sigpic

Comment

А бе я си кажи как е във френската пандела, явно е добре щом имаш достъп до Интернет.....Иначе то е ясно там всички сте невинни....
                              SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

... Първо съм в затвора, после и таен брат съм имал.
                                Напиши едно официално писмо до френските власти, че се признаваш за виновен по всички обвинения
                                166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Working...
                                X