Първоначално публикувано от pr_00f
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Некадърно паркиране
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеТук ясно се вижда, че проблемът се корени първо в шкодата или колата до нея.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщениеДа уточня Реното не е в движение .Две черни перли...
Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93
Comment
-
Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщениеДа уточня Реното не е в движение .Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеСамо на мен ли ми направи впечатление първо мадамата и после рендетоThe greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщениеДа уточня Реното не е в движение .На това му се вика като арабин в пустиня!
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеСамо на мен ли ми направи впечатление първо мадамата и после рендетоДа Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
-
Ахаха, аз пък погледнах пак да я видя, след като прочетох коментарите, щото явно само аз не съм я видяла. Ама то обяснимо де...
Comment
-
-
Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщениеАхаха, аз пък погледнах пак да я видя, след като прочетох коментарите, щото явно само аз не съм я видяла. Ама то обяснимо де...
Така че НЕ Е обяснимо.Две черни перли...
Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93
Comment
-
Първоначално публикувано от Gogata Покажи съобщениеДва дни стоя така...Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеСамо на мен ли ми направи впечатление първо мадамата и после рендето
Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщениеДа уточня Реното не е в движение .
Comment
Comment