If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Снимката е от преди няколко минути от покрива на моя блок.Предлагам всички такива снимки на некадърно паркиране да се поставят тук. И не таксито не изчаква,а просто така е паркирано.
Да кажеш да няма място...а то.. Шофера д ане е жена...Нема да се изненадам ако е и мъж де. Предлагам на всички жени да си сложат такива лепенки, ще ни направите голяма услуга.. Независимо колко са млади
Range Rover Vogue 4.4 Rexton 270 cdi Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500 Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Да кажеш да няма място...а то.. Шофера д ане е жена...Нема да се изненадам ако е и мъж де. Предлагам на всички жени да си сложат такива лепенки, ще ни направите голяма услуга.. [ATTACH]24964[/ATTACH] Независимо колко са млади
Опссс тва забравих да го спомена,но шофьора е мъж.
Въпреки,че не е от голямо значение....снимката го потвърждава.
на жените им е трудно,но се стараят и макар с 1231231 маневри я докарват на мястото...... по често така паркирани коли са от мъже които много бързат и 1минута би им била фатална за да наместят колата си като хората и да улеснят другите предотвратявайки задръствания и тем подобни...но пък в България е модерно да си селянин
на жените им е трудно,но се стараят и макар с 1231231 маневри я докарват на мястото...... по често така паркирани коли са от мъже които много бързат и 1минута би им била фатална за да наместят колата си като хората и да улеснят другите предотвратявайки задръствания и тем подобни...но пък в България е модерно да си селянин
Случвало ми се е няколко коли пред мен S класа спира в средата на платното няма как да я изпревариш/заобиколиш/ и отива някъде даже не пуска аварийките.....
И докато на запад собствениците на S класи притежават и шофьор а те самите се возят на задната седалка в БГ задължително шофьора е собственик - синчето на мама и тате и вече се мисли за безсмъртен качил се зад волана на кола струваще 100-150 000Евро..... Няма спазване на правила и съобразяване с останалите участници в движението а полицаите ги обичат понеже са по щедри ако спрат случайно ....
Случвало ми се е няколко коли пред мен S класа спира в средата на платното няма как да я изпревариш/заобиколиш/ и отива някъде даже не пуска аварийките.....
И докато на запад собствениците на S класи притежават и шофьор а те самите се возят на задната седалка в БГ задължително шофьора е собственик - синчето на мама и тате и вече се мисли за безсмъртен качил се зад волана на кола струваще 100-150 000Евро..... Няма спазване на правила и съобразяване с останалите участници в движението а полицаите ги обичат понеже са по щедри ако спрат случайно ....
Хм, едно от най-изнервящите ме неща е паркирането без да мислиш... и най-много се дразня, когато някой с лимузина опел корса например заеме място, на което спокойно може да се пъхне джуган. И не, не мисля, че жените паркират така - наистина те по природа не могат да усетят габаритите на колата (справка: темата за жените водачки на МПС), но се стремят да заемат по-малко място. Да обясня: примерно ако колата е дълга 3.5, те си мислят че е 4.2-4.5 и заемат място 5-5.5 м; дразнещите ме типове знаят, че колата е 3.5, но заемат място поне 7м...
Преди няколко дни един екземпляр ми се развика, защото виждате ли той трябвало да включи задна, да мръдне 20-30 см, а не веднага с ляв да тръгне... Добре, че не съм на 20 год, че се разминахме с разговор на 'високо ниво' (предизвикан от него, разбира се)
@viki: аз трябва да снимам клипове как паркират на моята улица (еднопосочна, почти винаги трябва 'софийско'), голяма веселба пада
166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Аз всяка сутрин се сблъсквам с простотията на хората - като минавам по една тясна уличка преди паркинга за работа. Половината уличка в дясната си част е заградена поради някакъв строеж, а точно в стеснената част отляво, до тротоара са наспрели сума ти коли. Някои сутрини минавам толкова близко до паркиралите коли и огражденията, че ако бях със 166 със сигурност нямаше да се провра от там.
Това е доста идейно, беше пускано преди време, но е направено за пари...
Има един друг номер: Надпис "Аз съм блондинка и паркирам така, както мога" или нещо от тоя род. Напоследък си мисля да разпечатя 20-тина листа А4 и да лепя по улицата. Представете си в малък град, как ще реагират хората (повечето се познават), когато видят колата на познат.
166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
преди време имаше един съсед, който паркираше пред входа пред стълбите както си искаше и трябваше да се правят ебел ти колко маневри. след скандали една вечер си беше паркирал колата зад блока и някой му беше пуснал от покрива (15-ия етаж) джанта с бетон в нея върху колата. цялата лява половина я нямаше на предния капак заедно с двигателя.
Това се казва сблъсъка на селяците...не знам ако беше уцелил някой човек....
има и един друг момент обаче....паркирали 2-ме селяци кой както може и ти се наместваш между тях...в едни момент селяците си тръгват и твойта кола остава безумно паркирана...кво правиме? кой е виновен?
Comment