Известие

Collapse
No announcement yet.

Некадърно паркиране

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Паркинга е на баща ми
    Не образно казано а буквално
    Правил съм го три пъти и собственика пристига почти веднага.Но да поясня че става дума за изключително селско паркиране или за паркиране с цел зазимяване за две-три години
    Last edited by Linkestis; d.m.y г., 00:17.
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
      Един ей такъв с една А6 ми беше запушил 166-цата миналата година. Чаках, чаках 10-15 минути, накрая звъннах един телефон в общината и след още 10мин дойде един паяк и го отнесе. Другото, което практикувам е дърпане с микробус - закачам където ми падне и дърпам със злоба, ама това само по тъмно
      Колега паяка в Бургас не идва за такива неща освен ако си му платил,ако си дал пари трябва да се видим да ми кажеш кой е бил,но ме съмнява лъжеш.

---------- Post added at 06:49 ---------- Previous post was at 06:47 ----------

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
      интересно ми е какво очаквате да стане ако дойде собственика на дърпаната кола?
      Сгурно ще го накара да влезне под колата и да види дали няма теч от някаде.
      Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

• Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщение
        Колега паяка в Бургас не идва за такива неща освен ако си му платил,ако си дал пари трябва да се видим да ми кажеш кой е бил,но ме съмнява лъжеш.[COLOR="Silver"]
        Паяка викаш не вдига неправилно паркирани автомобили хаха, не е лесно да си празна тиква

---------- Post added at 08:29 ---------- Previous post was at 08:26 ----------

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
        интересно ми е какво очаквате да стане ако дойде собственика на дърпаната кола?
        Какво очакваш да стане примерно, ако си спрял като гъз, аз ти дърпам колата и ти дойдеш? Какво ще направиш? Отговори ми да ти кажа.
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Колега паяка в Бургас не идва за такива неща освен ако си му платил,ако си дал пари трябва да се видим да ми кажеш кой е бил,но ме съмнява лъжеш.
          Лично аз 3 пъти съм викал паяк да ми освободи свободен достъп до гаража от неправилно спрени коли и трите пъти са идвали. Имам и снимки даже
          Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
          Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

---------- Post added at 06:49 ---------- Previous post was at 06:47 ----------

Сгурно ще го накара да влезне под колата и да види дали няма теч от някаде.
            Като викнеш паяк да освободи достъп, плащаш 15 лева беше. Сега не знам колко е, но паяци съм викал поне 10 пъти, щото пред колата ми и пред гаража на съседа като спре кола , ние със съседа не можем да мръднем .

sigpic
            Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
              Като викнеш паяк да освободи достъп, плащаш 15 лева беше. Сега не знам колко е, но паяци съм викал поне 10 пъти, щото пред колата ми и пред гаража на съседа като спре кола , ние със съседа не можем да мръднем .
              За софия незнам как е но за Бургас не се плаща,аз затова го питам колко е платил,щото лъже че е плащал

---------- Post added at 10:45 ---------- Previous post was at 10:43 ----------

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
              Паяка викаш не вдига неправилно паркирани автомобили хаха, не е лесно да си празна тиква

Какво очакваш да стане примерно, ако си спрял като гъз, аз ти дърпам колата и ти дойдеш? Какво ще направиш? Отговори ми да ти кажа.
              Аз лично ще ти кажа,макар че не спирам така,направо те издухвам от асвалта и ти пробивам дупка в главата и те пускам да плуваш като делфин

Comment

За софия незнам как е но за Бургас не се плаща,аз затова го питам колко е платил,щото лъже че е плащал

Аз лично ще ти кажа,макар че не спирам така,направо те издухвам от асвалта и ти пробивам дупка в главата и те пускам да плуваш като делфин

Не вярвам една и съща фирма, да има различен регламентв различните градове, но не споря. Според мен на всякъде е едно и също.
                А за издухването от асфалта и дупката, там въпросът е негарантиран, 50 на 50 е дали ти него, или той теб.

sigpic
                Alfa Romeo 159 EX

Comment

1. Никога не бих спрял така, освен, ако не возя тежко пострадал или болен човек или не бързам, за да помогна на някой.
                  2. Ще се извиня и ще те поздравя за подхода.

---------- Post added at 11:30 ---------- Previous post was at 11:27 ----------

Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщение

Как може да си убеден как ще реагираш спрямо човек, който не познаваш.
                  Веднъж ще ти се случи да видиш дуло на пистолет от близо и ще се кротнеш, аз от опит ти го казвам това.
                  Възможно е и да попаднеш на неврзрачно изглеждащ републикански по кикбокс. На това съм ставал свидетел, на излизане от една фитнес зала. Боят ти е в кърпа вързан, ако ще да си 100 кила сланина, както предполагам, че изглеждаш ти.
                  "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                  К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение
                    Лично аз 3 пъти съм викал паяк да ми освободи свободен достъп до гаража от неправилно спрени коли и трите пъти са идвали. Имам и снимки даже
                    Правилно правиш. Няма смисъл да се саморазправя човек с разни утрепки.

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                    Веднъж ще ти се случи да видиш дуло на пистолет от близо и ще се кротнеш, аз от опит ти го казвам това.
                    Ако ти го бяха опрели дулото някъде, можеше и да ти хареса...

Comment

Уморих се от простотия направо ти давам игнор, за съжаление в този форум контрола го хвана липсата.
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                        1. Никога не бих спрял така, освен, ако не возя тежко пострадал или болен човек или не бързам, за да помогна на някой.
                        2. Ще се извиня и ще те поздравя за подхода.

---------- Post added at 11:30 ---------- Previous post was at 11:27 ----------

Как може да си убеден как ще реагираш спрямо човек, който не познаваш.
                        Възможно е и да попаднеш на неврзрачно изглеждащ републикански по кикбокс. На това съм ставал свидетел, на излизане от една фитнес зала. Боят ти е в кърпа вързан, ако ще да си 100 кила сланина, както предполагам, че изглеждаш ти.
                        Отъке знаеш че не съм го виждал,то нека го искара пък божа работа,щом ти пиша значи съм жив. И брависиму ,и ти си като другите за да не яде бой ще убиеш някой,случвало ми си е много често ,но боженка не фраер,превидисиго салюха

---------- Post added at 14:55 ---------- Previous post was at 14:40 ----------

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                        Уморих се от простотия направо ти давам игнор, за съжаление в този форум контрола го хвана липсата.
                        Почвам да се чудя дали не живееш в някой село в Бургаска областти нали пита?сега се сърдиш,недей де ,това е само мнение,аз бих го вкарал под колата верно е да знаеш,а сега се разсърди дечко.
                        Last edited by etrovskii; d.m.y г., 14:58.

Comment

Ми ако си ми счупил нещо, ще искам да ми го платиш.
                          Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                            Ми ако си ми счупил нещо, ще искам да ми го платиш.
                            Виж сега като спираш където ти падне рано или късно ще си намериш колата интересна или както в моя случай ще си я търсиш на наказателния паркинг. Дали ще видиш кой какво ти е направил - Божа работа. Може и от после да ти я оправят, стига им да ти запишат номера. При всички случаи е по-добре да не дразниш хората и да се съобразяваш.
                            sigpic

Comment

Виж сега като спираш където ти падне рано или късно ще си намериш колата интересна или както в моя случай ще си я търсиш на наказателния паркинг. Дали ще видиш кой какво ти е направил - Божа работа. Може и от после да ти я оправят, стига им да ти запишат номера. При всички случаи е по-добре да не дразниш хората и да се съобразяваш.
                              Ами ако попаднеш на батки с анцузи адидас,какво ще им искаш да ти е оправят ли?

Comment

• Мн е кофти някой да спре пред гаража ти...бащата винаги ги дърпа...понякога ги предупреждава...и на втория път спряли пак така..им чупи прозорец например...
                                Има всякакви идиоти...аз предпочитам да обикалям 10 мин в повече, но да не преча на никой.
                                sigpic
                                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Working...
                                X