Известие

Collapse
No announcement yet.

Слагайте катализаторите обратно...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз притеснения за себе си нямам...за едно момче с червено QV ми е притеснението...ще се заяждат яко...
    www.facebook.com/workshox

Comment

Нали знаете че съм по цифрите. Та според една статистика моята кола е по-нова от 90% от автомобилите в БГ. Ако спрат моята трябва да спрат от движение поне 70% от автомобилите(приемам че някои са запазили катализаторите или са дизел.
      Мислите ли че ще спрат 70% от автомобилите. Искам да видя правителството как остава на власт след като спре няколко мильона автомобили-много от тях ползвани за малкия бизнес, а и съм убеден че ладите на КАТ и МВР имат повече вредни емисии(щом горят повече от мен, а вървят по-малко)
      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

васе не си съвсем прав
        за различните коли има различни изисквания за нивото вредни емисии
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
          васе не си съвсем прав
          Е, от къде на къде ще правят разлика между жигула и моята кола(не трябва ли закона да важи еднакво за всички) - на всичкото и отгоре данъка ми е над 130 лева а на жигулата е 28 лева. Платена е еко такса и мито колкото три жигули.
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX

Comment

Стари Коли

Или да се направи някаква логистика /с правителствена благословия/ да си изнасяме баракудите в африка или близкия изток или приятелска Куба. Ако и парички някой пусне от там за стара ладичка или голфариум единичка .
            Ех мечтиии
            То и сега има политика на отказване от стари коли. Пример ладичка струва 300-500 лв ,а за да мине преглед, винетки, застраховка и т.н. ? то май станаха 600?!
            Само да увеличат парите дето дават за старо желязо и айда бе шест без десет гюбека баткоо
            97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
              Първоначално публикувано от търтей
              васе не си съвсем прав
              Е, от къде на къде ще правят разлика между жигула и моята кола(не трябва ли закона да важи еднакво за всички) - на всичкото и отгоре данъка ми е над 130 лева а на жигулата е 28 лева. Платена е еко такса и мито колкото три жигули.
              щото на примерно кола с карбуратор емисиите не могат да паднат под определено ниво
              щото производителят е дал ниво на емисии - и ако колата ти не влиза в това ниво значи е развалена

и така нататък - а за цената - нали знаеш - никой не те е бил през пръстите да си зимаш "скъпа" кола
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Нали знаете че съм по цифрите. Та според една статистика моята кола е по-нова от 90% от автомобилите в БГ. Ако спрат моята трябва да спрат от движение поне 70% от автомобилите(приемам че някои са запазили катализаторите или са дизел.
                Мислите ли че ще спрат 70% от автомобилите. Искам да видя правителството как остава на власт след като спре няколко мильона автомобили-много от тях ползвани за малкия бизнес, а и съм убеден че ладите на КАТ и МВР имат повече вредни емисии(щом горят повече от мен, а вървят по-малко)
                Никой не ти говори, че ще ги спрат Те от нас се хранят колега
                Ще дадат гратисен период и след това, който не отговаря ще плаща дебелите данъци
                sigpic

Comment

Е пък ако искат да я спрат от движение- аз за желязо няма да я дам - ще платя на един бетоновоз и ще бетонирам една жигула 76набор пред народното събрание с плоча с надпис - тази кола е по чиста и безопасна от моята по нова с 22години кола. (това дали ще мога да го направя за 10 минути нощем)

Comment

Е пък ако искат да я спрат от движение- аз за желязо няма да я дам - ще платя на един бетоновоз и ще бетонирам една жигула 76набор пред народното събрание с плоча с надпис - тази кола е по чиста и безопасна от моята по нова с 22години кола. (това дали ще мога да го направя за 10 минути нощем)
                    Ще можеш, аз ще ти помогна Ама и един Трабант ще увековечиме
                    Нали с такава "кола" влязохме в НАТО
                    sigpic

Comment

Стари коли

По добре ще е да си натовариш жигулатора на един контейнер и айде за африка да си укрепват бреговата линия хе хе и еко таксата ще ти върнат и може и левец да пуснат - берекет версън както се казва

п/с шегувам се не го приемайте сериозно

Comment

А най добре да си вземем по една волга и да се оправят, ще и тура гуми Видинки и ето ти безопасност на движението, то така излиза. Щото с 25г Волга ще мога да мина на преглед и ще си карам даже и през дупките, затова не взимам и винетка гражданската и е евтина а ако ме спрат от движение по някакъв начин пука ми бам на старо желязо.А тия с хубавите коли ако искат и правилника да не спазват и от тях няма да ми пука като се нацепат баба волга е здрава и евтина заварявам с електрожена и газззз, та тамън и автомивка няма да ползвам а и ще сипвам бензин 92 краден при това та да не печелат и бензиностанциите. За бизнеса взимаме по един Жук а за резерва един джип ГАЗ69-текезесарка. Е тогава ше ги вида. Д....а скапаняците. Се с ЕС се оправдават ама защо не се погледнат малко имаме 20 пъти повече правителствени коли от Дания, почти колкото Германия а нали се сещате съотнесени колко са на глава от населението. Защо доходите на хората не са като в ЕС или пък данъчното облагане, а може би изпълнението на проектите да е като в ЕС Ей тия дни съм бесен направо, тая държава няма да я бъде.

Comment

Е как нали трябва с пари на ЕС да купуваме правителствени коли и други подобни машини оборудване в различни отрасли като правим оборот на производители от ЕС ? ами те парите се връщат обратно в ЕС а ние с наши пари пак трябва има да им плащаме за консултанти, посредници наси кви намси онакви , отлитат и тези парици в ЕС / да си ги харчат гърците със здраве/ после западняците се бият в гардите: " Какво искате ние ви дадохме пари за хубави коли магистрали красива България, екология а сега вие се опъвате да затвотие АЕЦ-а??? Примерно....

Comment

Първоначално публикувано от gigi
                            ....един джип ГАЗ69-текезесарка....
                            УАЗ - 469 - това е джипа, а фургончето е 452 , ГАЗ-ките пък са 53 и 66 на последната и викат Виетнамка , слушай старото
                            Mitsubishi Outlander
                            Mitsubishi Space Star
                            Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
                              Първоначално публикувано от gigi
                              ....един джип ГАЗ69-текезесарка....
                              УАЗ - 469 - това е джипа, а фургончето е 452 , ГАЗ-ките пък са 53 и 66 на последната и викат Виетнамка , слушай старото
                              Ааааа колега аз обикновенно не говора найзуст. УАЗ-ката е отделно
                              ГАЗ69 си е баш тъй наречената "текезесарка" Даже съм карал такава ето едно сайтче за справка
                              http://www.jeep-gaz69.narod.ru/

Comment

Пара ГАЗ-69А изображает японские командирские машины времен второй мировой войны.
                                Mitsubishi Outlander
                                Mitsubishi Space Star
                                Daihatsu Terios

Comment

Working...
                                X