Аз притеснения за себе си нямам...за едно момче с червено QV ми е притеснението...ще се заяждат яко...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Слагайте катализаторите обратно...
Collapse
X
-
-
Нали знаете че съм по цифрите. Та според една статистика моята кола е по-нова от 90% от автомобилите в БГ. Ако спрат моята трябва да спрат от движение поне 70% от автомобилите(приемам че някои са запазили катализаторите или са дизел.
Мислите ли че ще спрат 70% от автомобилите. Искам да видя правителството как остава на власт след като спре няколко мильона автомобили-много от тях ползвани за малкия бизнес, а и съм убеден че ладите на КАТ и МВР имат повече вредни емисии(щом горят повече от мен, а вървят по-малко)2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейвасе не си съвсем прав
за различните коли има различни изисквания за нивото вредни емисии2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
Comment
-
Стари Коли
Или да се направи някаква логистика /с правителствена благословия/ да си изнасяме баракудите в африка или близкия изток или приятелска Куба. Ако и парички някой пусне от там за стара ладичка или голфариум единичка.
Ех мечтиии
То и сега има политика на отказване от стари коли. Пример ладичка струва 300-500 лв ,а за да мине преглед, винетки, застраховка и т.н. ? то май станаха 600?!
Само да увеличат парите дето дават за старо желязо и айда бе шест без десет гюбека баткоо97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment
-
Първоначално публикувано от BatVasПървоначално публикувано от търтейвасе не си съвсем прав
за различните коли има различни изисквания за нивото вредни емисии
щото производителят е дал ниво на емисии - и ако колата ти не влиза в това ниво значи е развалена
и така нататък - а за цената - нали знаеш - никой не те е бил през пръстите да си зимаш "скъпа" колаНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от BatVasНали знаете че съм по цифрите. Та според една статистика моята кола е по-нова от 90% от автомобилите в БГ. Ако спрат моята трябва да спрат от движение поне 70% от автомобилите(приемам че някои са запазили катализаторите или са дизел.
Мислите ли че ще спрат 70% от автомобилите. Искам да видя правителството как остава на власт след като спре няколко мильона автомобили-много от тях ползвани за малкия бизнес, а и съм убеден че ладите на КАТ и МВР имат повече вредни емисии(щом горят повече от мен, а вървят по-малко)Те от нас се хранят колега
Ще дадат гратисен период и след това, който не отговаря ще плаща дебелите данъциsigpic
Comment
-
Е пък ако искат да я спрат от движение- аз за желязо няма да я дам - ще платя на един бетоновоз и ще бетонирам една жигула 76набор пред народното събрание с плоча с надпис - тази кола е по чиста и безопасна от моята по нова с 22години кола. (това дали ще мога да го направя за 10 минути нощем)2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
Comment
-
Първоначално публикувано от BatVasЕ пък ако искат да я спрат от движение- аз за желязо няма да я дам - ще платя на един бетоновоз и ще бетонирам една жигула 76набор пред народното събрание с плоча с надпис - тази кола е по чиста и безопасна от моята по нова с 22години кола. (това дали ще мога да го направя за 10 минути нощем)Ама и един Трабант ще увековечиме
Нали с такава "кола" влязохме в НАТОsigpic
Comment
-
Стари коли
По добре ще е да си натовариш жигулатора на един контейнер и айде за африка да си укрепват бреговата линия хе хе и еко таксата ще ти върнат и може и левец да пуснат - берекет версън както се казва
п/с шегувам се не го приемайте сериозно97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
Comment
-
А най добре да си вземем по една волга и да се оправят, ще и тура гуми Видинки и ето ти безопасност на движението, то така излиза. Щото с 25г Волга ще мога да мина на преглед и ще си карам даже и през дупките, затова не взимам и винетка гражданската и е евтина а ако ме спрат от движение по някакъв начин пука ми бам на старо желязо.А тия с хубавите коли ако искат и правилника да не спазват и от тях няма да ми пука като се нацепат баба волга е здрава и евтина заварявам с електрожена и газззз, та тамън и автомивка няма да ползвам а и ще сипвам бензин 92 краден при това та да не печелат и бензиностанциите. За бизнеса взимаме по един Жук а за резерва един джип ГАЗ69-текезесарка. Е тогава ше ги вида.Д....а скапаняците. Се с ЕС се оправдават ама защо не се погледнат малко имаме 20 пъти повече правителствени коли от Дания, почти колкото Германия а нали се сещате съотнесени колко са на глава от населението. Защо доходите на хората не са като в ЕС или пък данъчното облагане, а може би изпълнението на проектите да е като в ЕС
Ей тия дни съм бесен направо, тая държава няма да я бъде.
Comment
-
Е как нали трябва с пари на ЕС да купуваме правителствени коли и други подобни машини оборудване в различни отрасли като правим оборот на производители от ЕС ? ами те парите се връщат обратно в ЕС а ние с наши пари пак трябва има да им плащаме за консултанти, посредници наси кви намси онакви , отлитат и тези парици в ЕС / да си ги харчат гърците със здраве/ после западняците се бият в гардите: " Какво искате ние ви дадохме пари за хубави коли магистрали красива България, екология а сега вие се опъвате да затвотие АЕЦ-а??? Примерно....97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от gigi....един джип ГАЗ69-текезесарка...., ГАЗ-ките пък са 53 и 66 на последната и викат Виетнамка
, слушай старото
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
Първоначално публикувано от CrusaderПървоначално публикувано от gigi....един джип ГАЗ69-текезесарка...., ГАЗ-ките пък са 53 и 66 на последната и викат Виетнамка
, слушай старото
ГАЗ69 си е баш тъй наречената "текезесарка"Даже съм карал такава ето едно сайтче за справка
http://www.jeep-gaz69.narod.ru/
Comment
Comment