Застрахован съм в Орел - процента не го помня, но беше около 8. За сега съм доволен - плащат добре и много бързо, последния път като ходих в 9:00 ми направиха огледа и в 14:00 същия ден ми дадоха парите
. Е вярно, че там малко се поизложиха, защото за изчукване и боядисване на калник ми бяха предвидили под 100лв., а повечето майстори искат поне 120, но ако се потърси може и за 80лв. да се свърши тази работа. Другото лошо нещо е, че плащат за неоригинални части (напр. като сменях предното стъкло ми платиха за чисто ново турско - 230лв.), но аз се съмнявам, че в България има компания, която да плаща за оригинални части. Даваха избор за плащане: по експертна оценка (ако излезе по-скъпо има възможност да представиш фактура за доплащане); по фактура (но не повече от 10лв. на час за труд); ремонт в сервизи, с които имат договор. Сега не знам как стоят нещата, защото скоро не съм ходил 
Заключение: За щастие не ми се е налагало да проверявам много пъти честността на Орел, но за сега са коректни - плащат добре и бързо.
Отстъпки:1. При сключена гражданска при тях дават 10% отстъпка от каското
2. При плащане в брой - 5%
3. При сключване на предварителен договор за каско и 100лв. депозит до края на февруари, отстъпката беше много голяма, но не помня точния процент - лошото в случая е, че се връзваш за тях.

Заключение: За щастие не ми се е налагало да проверявам много пъти честността на Орел, но за сега са коректни - плащат добре и бързо.
Отстъпки:1. При сключена гражданска при тях дават 10% отстъпка от каското
2. При плащане в брой - 5%
3. При сключване на предварителен договор за каско и 100лв. депозит до края на февруари, отстъпката беше много голяма, но не помня точния процент - лошото в случая е, че се връзваш за тях.
Comment