Известие

Collapse
No announcement yet.

колеги кога се взима шоф.книжка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
    Лично се предава и получава
    Гадно така, ще ги мисля някак.
    Alfa 156, 2.0 TS
    VW Vento 1.8- Бившата
    Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

тъй като аз карам с изтекъл акт 8 месеца има ли някакво друго наказание освен това по акта за забавянето имам предвид
      КРАСИВИ ЧАРОВНИ И НЕПОКОРНИ ЗАЩОТО СМЕ АЛФИ И ТО РОМЕО

Comment

Еми ако те хванат, талона със сигурност няма да можеш да си го вземеш веднага, а и май ще си отвисиш някой друг месец без книжка, така че по-добре иди си плати и си вземи талончето. По-добре не усложнявай нещата. На никой не му е кеф да отиде и да им изръси 100-тина лева, но..... Пишат ли ти веднъж акта само връзки могат да те спасят. В случай, че нямаш отивай да си плащаш и това е. Няма друг изход.
        The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Темата може да се изтрие или заключи.На 9-ти си взимам книжката живот и здраве.Благодаря на отзовалите се.
          Alfa 156, 2.0 TS
          VW Vento 1.8- Бившата

Comment

Първоначално публикувано от sero146 Покажи съобщение
            колега в момента съм потърпевш на превишената скорост .Засичат ме с 89км/ч при разрешени 50км/ч пращат ми снимката...
            Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
            Понеже наскоро бях потърпевш тъкмо по тая тема.
            Та карам си аз с превишена скорост (водих човек до спешното, ама както и да е) , спират ме и гледам 94км/ч при позволени 50, т.е. с 44 км/ч отгоре.
            Колеги, само не разбрах, как точно попадате в катгорията "потърпевш на превишената скорост". Да не би вие да сте си карали нормално, а превишената скорост да е долетяла като батман от нищото, да ви е отнела контрола над колата и да е натиснала газта...
            И изобщо замисляте ли се как звучи, "Та карам си аз с превишена скорост". Да си с почти два пъти над позволената скорост, не е като "разхождам си се аз в парка...".

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
            ама аз минах по тънката лайсна .... 10% от стойноста на акта и да ме няма ....
            Абе така е ама по има шанс да се размине на място с
            някой лев отколкото ако е с изтекъл акт .
            Тия левове на място и 10% от стойността на глобата, не си спомням в кой нормативен документ ги пише, че трябва да се дават. Още по-абсурдно пък беше това да лъжеш полицая, че си си забравил талона, който вече е в КАТ. Тия истории всички сме ги слушали по кръчмите и на всчики ни е ясно, че се правят по пътищата, ама все пак тук не е кръчма. Форума е писмен и е публичен и не всички в него се кефят на историите с парите по шосетата, смятам че е редно да го имате предвид, пък иначе както вие си прецените, ако искате следващия път като разказвате в писмен вид истории за корупция си оставете имената, адресите и подписите под тях...
            Last edited by Sm0k; d.m.y г., 20:19.
            Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
            Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
              ...ако искате следващия път като разказвате в писмен вид истории за корупция си оставете имената, адресите и подписите под тях...

И ЕГН-тата - за по-сигурно.
              Alfa Romeo 166 2.4 JTD
              Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение

И ЕГН-тата - за по-сигурно.
                А да, това пък как го забравих
                Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Веднага си трия мненията по темата ако някой ме обори ,че не се случват тези неща по пътя и са си просто митове и легенди .

@Sm0k не виждам за какво има да се палиш , освен ако не си Честен Пътен Полицай <= нещо рядко срешано в БГ но все пак се намират и такива .

П.С.Иначе за поста си заслужаваш + репутация .
                  Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                  Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                  Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Веднага си трия мненията по темата ако някой ме обори ,че не се случват тези неща по пътя и са си просто митове и легенди .

@Sm0k не виждам за какво има да се палиш , освен ако не си Честен Пътен Полицай
                    Напротив, разбира се никого не искам да оборвам по тоя въпрос, всички знаем, че е ежедневие. Не съм и пътен полицай, нито се паля твърде (въпреки, че така звуча понякога) Просто смятам, че форума е място в което е супер да си помагаме и да си даваме съвети, стига съветите да не включват действия които са против действащите закони. Ако трябва да се даде на някой съвет да наруши правилата, това обикновено се прави в личен разговор, а не писмено. Пък и не е добре за имиджа на форума, всеки случаен може да пусне някакво търсене в гугъл, да попадне тук случайно и после да каже "а знам ги тия от форума на алфа, те си разправят там как да лъжат полицаите". Не че ще ни арестуват, ама що да изглеждаме така отстрани

Иначе, прав си че не са митове, точно обратното, и децата знаят че е ежедневна практика, но това не го прави нещо на което да гледаме като "нормалния начин"

П.С. Извинявам се за отклонението от темата. И без това стана ясно кога се взимат и връщат книжки. Бтв, тия документи ги има на доста места в нета, но ако трябва да ги сложим във форума, защото гледам, че особено наредбата за точките, има хора които не са я намерили и се чудят къде в закона и правилника ги пише как се отнемат тия точки
                    Last edited by Sm0k; d.m.y г., 01:52.

Comment

Ето един доста полезен файл, в който пише санкции за глобите.
                      Attached Files
                      Alfa 156, 2.0 TS
                      VW Vento 1.8- Бившата

Comment

Working...
                      X