Известие

Collapse
No announcement yet.

Нуди плаж?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
    Еееее щом иска нека да вее..Въпорса е да не се върне безкраино и необратимо травмиран от видяното..
    Ами зависи с каква нагласа отива
    Според мен това е най-важното, ако нагласата е да зяпа като невиждал има риск от травми (но има и вариант да се очарова пък ), то е нож с 2 остриета.
    Но ако нагласата е да не му пука и да си вее, квото си има за веене , тогава има вероятност да му стане гот
    Аз като съм ходила при мен работи втория вариант, не ми пука от никой и не ме интересува никой какво вее и какво не вее и кой къде зяпа и общо взето ефекта от този плаж за мен е по-скоро положителен , макар че не съм особен фен, защото не се знае на какви субекти може да попадне човек на подобни места.

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
    Втора национална среща на 155

Comment

Абе то може ли да не погледнеш.....Да гледа небето и тва е
      Range Rover Vogue 4.4
      Rexton 270 cdi
      Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
      Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Абе то може ли да не погледнеш.....Да гледа небето и тва е
        Където иска да гледа,въпрос на избор
        В крайна сметка нуди плажа не е нещо толкова страшно, все едно отива на заколение, някъв си плаж и толкоз.
        То както се каза по-горе не е като да не сме свикнали, че на нормалните плажове в България от известно време на сам си е почти като на нуди плаж.
        В Италия например( поне до преди 3 г. сега незнам как е ) на плажа е забранено даже с прашки да се ходи, да не говорим за монокини, който нарушава това си плаща глоба, е това е малко крайничко, но не случайно хората са го измислили това, като някъква мярка за морал.
        Защото все пак на плажа има всякъкви хора -малки деца, вързастни т.н .
        И като се пускат разсъблечени тела на нормалния плаж, тогава се обезмислят понятия и същности като нуди плаж, поне в България натам отиват нещата.
        Като и във всеки друг сектор -слободията е на ниво

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91

Comment

.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
            .
            В Италия например( поне до преди 3 г. сега незнам как е ) на плажа е забранено даже с прашки да се ходи, да не говорим за монокини, който нарушава това си плаща глоба, е това е малко крайничко, но не случайно хората са го измислили това, като някъква мярка за морал.
            Защото все пак на плажа има всякъкви хора -малки деца, вързастни т.н .
            На плаж без бански е неморално? Някакси звучи абсурдно, като да вземаш душ с дрехите
            Ако не в Италия, къде другаде да е забранено? Силна католическа вяра, Папата, Ватиканът, клада за вещиците, Светата инквизиция...
            156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
            Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
              На плаж без бански е неморално? Някаси звучи абсурдно, като да вземаш душ с дрехите
              Ако не в Италия, къде другаде да е забранено? Силна католическа вяра, Папата, Ватиканът, клада за вещиците, Светата инквизиция...
              Ами макар да ми се струва малко крайно това за прашките, по скоро подкрепям това тяхно правило, защото както споменах до свободния плаж имат свободен достъп всякъкви хора-малки деца, възрастни хора, хора със слаби сърца и както има правила по улиците да ходим облечени, така и е нормално на плажа да се ходи с бански. Който иска да се пуска дибидюс, за целта са измислени специализирани плажове като нудистки и не виждам нищо ненормално в това

Comment

има правила по улиците да ходим облечени, така и е нормално на плажа да се ходи с бански. Който иска да се пуска дибидюс, за целта са измислени специализирани плажове като нудистки и не виждам нищо ненормално в това
                Абе, чини ми се че ходенето с бански или дрехи по-улиците е ''измислено'' доста след обратното на него, както и за ''специализираните плажове'' са предшественици на шороко приложимите такива
                btw , който го влече - Хърватска е страната с най-много натуристки плажове в света. Ако некой се вълнува, нека да заповяда клик

Comment

И сега стотици Алфи се запътват към Хърватска с цел нуди туризъм
                  Range Rover Vogue 4.4
                  Rexton 270 cdi
                  Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                  Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Аре, де
                    АвтопохоТ

Comment

Хехе ,чак до там ли да сме изтрещели

Comment

Хехе ,чак до там ли да сме изтрещели
                        'Що пък не
                        Има-нема 200 евро излиза горивото + toll таксите
                        Нощуваш за 7-10 евро на вечер
                        Кво му е

Или не ни се ходи,понеже "Слънчевите бани по монокини трябва да бъдат забранени на плажа. Това провали почивката ни, защото съпругът ми през цялото време зяпаше другите жени."

Comment

'
                          Или не ни се ходи,понеже "Слънчевите бани по монокини трябва да бъдат забранени на плажа. Това провали почивката ни, защото съпругът ми през цялото време зяпаше другите жени."
                          ООо, чакай малко на мен ни най-малко не ми пречат монокините, лично мен въобще не ме бъркат.Ако става на въпрос, точно аз имах проблеми в Италия, защото трябваше да си купувам "специален" бански, отговарящ на техните условия, понеже с моя се виждат около 99,90 % от дупето ми, та това честно казано нямаше как да ми хареса. Но се опитах да ги разбера и да погледна въпроса през очите на другите и си дадох сметка, че имат някакво основание да ги въведат тези ограничения(макар и лично на мен да не ми допадат)
                          Така, че не аз мисля и казвам, че "трябва ....да бъдат забранени " ....по-скоро съм на мнение ,че има някъква логика в наличието на някакви правила,ако ще и неписани, защото на плажа не съм само аз, още мацки по цици, доволно количество зяпачи, ами има и много много други хора, които също заслужават да им е приятно на окото и душата .
                          Last edited by milenamr; d.m.y г., 15:59.

Comment

Ооо, чакам
                            Идеята определено не е в ''радостта за окото'' и позинг като на ревю за идеални мерки, без значение мацки или мачоци.
                            А за воайорите и онанистите - да, има ги навсякъде

Comment

Благодаря че ме изчака
                              без значение мацки или мачоци.
                              Тогава идеята в Мачо Пикчу.....за Автопохота най-вероятно Чудесна идея

Comment

Благодаря че ме изчака

Тогава идеята в Мачо Пикчу.....за Автопохота най-вероятно Чудесна идея
                                Кой от каквото има нужда. Пу за мене плаж безлюден

Comment

Working...
                                X