Известие

Collapse
No announcement yet.

Опасна сребриста Alfa Romeo 155...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
    Що ли се сещам кой е, ако греша ... извинения.
    Ъ-ъ нито модела,нито цвета.Ще ми излезе име бе...
    Имам само 3т останали и си ги къткам.
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
    Alfa Romeo 33

Comment

Не ти бее Вико Както и да е ..
      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
        Не ти бее Вико Както и да е ..
        Ааа,абе праим се на луд,мисли ме еднакво.
        Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
        Alfa Romeo 33

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
          ...
          Здравей, колега, mirchozo! Това за болницата... Не ми изглеждаха като хора, които бързаха за болница, първо по Цариградското не свиха към Окръжна Болница, второ движеха се в посока Пловдив, точно там каъдето няма никакви болници. Освен това според мен ако са бързали, нямаше да се чудят как да предизвикат ПТП, да се опитат да ме изблъскат от пътя, и най-накрая да спрат косо на отбивката за да се разправят. Според мен това не е адекватно поведение, на човек, който бърза за лечебно заведение.

Поздрави!

Comment

Колеги, идиоти по пътищата много - и с алфи, и със ситроени, и с всякакви коли.
            Това, че е имал стикер не значи, че е от клуба или форума - може дори колата да не е негова, пък и едва ли има някакво значение. Просто искам да кажа, че причината за селянията на 'рацера' не е колата, която управлява...
            166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
            x145 1.6 boxer

Comment

Хаиде сега убиите колегата със камни!И какво сега колегата нагледно обясни какво му се е случило а тука някои типове болни хора взеха да намесват бързи и спешни работи и какво ли още не,да ама закона е един и важи за всички.Те такива типове ежедневно е ежеминутно се движат по пътищата на нашата мила родина,и къде пише че колегата ситроен е трябвало да направи път на тоя тип?Ето това е поредния пример за нашата мила Българска простотия която няма възрастови и автомобилни гранници,всичко друго което ще се каже по тоя въпрос е бошлаф работаприатен ден на всички колеги
              АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Колега Ситроен, ти за първи път ли минаваш по Цариградско? Виждал ли си там някой да кара с 80 в лявата лента? От какъв зор си затапил движението? Или изпреварваш ладата и караш пред него с 80 или минаваш зад ладата и караш с колкото кара тя. На градско няма бързи и бавни ленти, но си е неписан закон, че лявата лента на Цариградко, България, Околовръсното е за "бързаци".
                Аз съм карал тежко пострадал човек и много се дразня на някакви дебили, на които им светкаш, свиркаш а те невъзмутимо си се возят...
                GTV

Comment

Първоначално публикувано от Vins Покажи съобщение
                  Колега Ситроен, ти за първи път ли минаваш по Цариградско? Виждал ли си там някой да кара с 80 в лявата лента? От какъв зор си затапил движението? Или изпреварваш ладата и караш пред него с 80 или минаваш зад ладата и караш с колкото кара тя. На градско няма бързи и бавни ленти, но си е неписан закон, че лявата лента на Цариградко, България, Околовръсното е за "бързаци".
                  Аз съм карал тежко пострадал човек и много се дразня на някакви дебили, на които им светкаш, свиркаш а те невъзмутимо си се возят...
                  Подкрепям!
                  Аз също гледам да спазвам правилата на движение, но по някога човек е в нужда и в случая явно човека на истина много е бързал. Това, че е бил с алфа е просто стечение на обстоятелствата.
                  Аз самия съм изпатал в такива ситуации и винаги пропускам бързащия.
                  Ако ме изпреварва от дясно, пак намалявам.
                  Той може да създава ситуации за ПТП, но и ти не падаш по-долу от него.
                  И все пак, това със спирането е било изключително нагло от негова страна. :/
                  Last edited by Walker; d.m.y г., 10:56.
                  --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
                  sigpic

Comment

Такива ситуации да се разказват, разглеждат и да се дават съвети задочно е много тъпо. Ясно е, че един от двамата е олигофрен, а най-вероятно и двамата Във всеки случай няма как да знаем и тук се изказва само едната страна.
                    sigpic
                    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Колега Ситроен, не ме разбра правилно, не съм искал да оправдавам действията на водача с който си имал пререкания, просто мисълта ми беше че е по лесно да пуснеш тоя който иска път, без значение с каква кола и т.н., отколкото да се разправяш после с идиоти.
                      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Не подкрепям поведението на Алфиста, особенно в последната част, като му се бърза толкова да си беше взел самолет или хеликоптер, от друга страна ако бях на мястото на колегата Ситроен щях да му направя място да ме изпревари пък от там нататък да прави каквото ще.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Аз пък ще кажа че само у нас го има това да караш като че пътя е твой и да святкаш на хората пред себе си. Да случва се да бързаш но това не значи че може колата ти да се превръща в автомобил със специален режим на движение а и последвалото поведение никак не говори за спешен случай. А ти колега трябваше да постъпиш като нашего брата европееца. Звънкаш в КАТ или на 112 и казваш тука един автомобил със номер .... се движи неадекватно и водача е видимо пиян. При тях всички тези обаждания се записват и не могат да ги прескачат туко така
                          Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                          Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                          Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
                            Аз пък ще кажа че само у нас го има това да караш като че пътя е твой и да святкаш на хората пред себе си. Да случва се да бързаш но това не значи че може колата ти да се превръща в автомобил със специален режим на движение а и последвалото поведение никак не говори за спешен случай. А ти колега трябваше да постъпиш като нашего брата европееца. Звънкаш в КАТ или на 112 и казваш тука един автомобил със номер .... се движи неадекватно и водача е видимо пиян. При тях всички тези обаждания се записват и не могат да ги прескачат туко така
                            Абсолютно съм съгласен!
                            Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                            Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Първоначално публикувано от Walker Покажи съобщение
                              Подкрепям!
                              Аз също гледам да спазвам правилата на движение, но по някога човек е в нужда и в случая явно човека на истина много е бързал. ....
                              Абе да ти кажа според мен грам не е бързал за някъде, а просто се е правил на мъж пред останлите в колата. Ако бързаш никога няма да спреш да разправяш с някой, че не те е пуснал. Това си е просто селски манталитет. Не че съм против разправата, но когата наистина имаш претенции, примерно в случая колегата ситроен е трябвало да бъде този, който да напляска героя

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                                ...примерно в случая колегата ситроен е трябвало да бъде този, който да напляска героя
                                Хах да го напляска
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X