Известие

Collapse
No announcement yet.

Опасна сребриста Alfa Romeo 155...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пичове да оставим, че алфата няма никакво право по закон да се държи така на пътя, но няма и никакво морално право за оправдание. Как може да не допускаш, че човека пред теб от притеснение може да направи голямо мазало. Не разбирате ли, че точно за това е и строгото наказание за подобно деяние в Европа. Абсолютно нищо не го оправдава.
    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
      Защо да си потрошим колите?
      Карам си по правилник и се пазя.
      Няма как да е наред държавата, като е пълна с тарикати на дребно, кой от кой по-голям.... ама на дребно
      Е да ама като си караш не искаш да се мръднеш и да пропуснеш рейсъра как ще се пазиш!И ако стане некой инцидент ще му кажеш че си карал по правилник и какъв е смисъла като белята е станала вече?

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Ами, принципно, смисъла е, че ТРЯБВА да си понесе наказанието, а де факто виждаш какво се случва - слиза да се дърви!
        sigpic

Comment

• Какво лошо има да присветнеш на колега като има радар?!??!?!?!?!?

Интересна тема, ако желаеш да я отворим на чисто и да почваме......?
          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
            Пичове да оставим, че алфата няма никакво право по закон да се държи така на пътя, но няма и никакво морално право за оправдание. Как може да не допускаш, че човека пред теб от притеснение може да направи голямо мазало. Не разбирате ли, че точно за това е и строгото наказание за подобно деяние в Европа. Абсолютно нищо не го оправдава.
            Вече казах,че сме в България и не ме интересува в другите държави как стоят нещата!Пък и човека може да пусне аварийни и т.н. да измисли нещо и да даде по някакв начин знак че го вижда пък рейсъра ще си го изпревари откъдето му е удобно!

---------- Post added at 15:52 ---------- Previous post was at 15:50 ----------

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
            Ами, принципно, смисъла е, че ТРЯБВА да си понесе наказанието, а де факто виждаш какво се случва - слиза да се дърви!
            Не знаеш как стоят нещата!По принцип трябва да се изслушат и двете страни за да се започне да се спори по-трезво!

---------- Post added at 15:54 ---------- Previous post was at 15:52 ----------

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
            Какво лошо има да присветнеш на колега като има радар?!??!?!?!?!?

Интересна тема, ако желаеш да я отворим на чисто и да почваме......?
            Само ми кажи кое е лошото?

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Пачо, довода ти е смазващ. Просто сме в България и това оправдава всичко.
              За пресвяткването. Ти всъщност кой и защо предупреждаваш да намали щото може да отнесе акт.? Може би същият които утре ще избие семейството ти карайки необезпокояван от някакви радари с 200 км.?
              Last edited by BLUE1; d.m.y г., 15:57.
              SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Защо съдите човека! Съдници сте,моралисти!?! А неговата история чухте ли я? Не ми отговаряйте! Защо не тръгнеш да караш с 30 в града в лява летна, интересно колко ще ти светят, бибиткат и колко още ще искат да те спрат да си поговорите...като неможеш да караш,просто не се качваш...тръгнал да плакне очи в форума, я се стегни колегата със ситроена, опитвам се да не се ядосвам, но просто немога да се спра,обяснява ленти едно друго, защо просто не му даде път да мине и вс да са щастливи...а за пресвяткането с фарове за предупреждение за полиция, не виждам нищо лошо, те спират за щяло и нещяло, щял да ме глуби защо единият габарит изгорял, еми щото крушката си е отишла затова...нямам думи просто от тая тема,толкова постове за нищо,има каде по важни теми от това мисля...
                sigpic
                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Подкрепям!
                  Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                  Защо съдите човека! Съдници сте,моралисти!?! А неговата история чухте ли я? Не ми отговаряйте! Защо не тръгнеш да караш с 30 в града в лява летна, интересно колко ще ти светят, бибиткат и колко още ще искат да те спрат да си поговорите...като неможеш да караш,просто не се качваш...тръгнал да плакне очи в форума, я се стегни колегата със ситроена, опитвам се да не се ядосвам, но просто немога да се спра,обяснява ленти едно друго, защо просто не му даде път да мине и вс да са щастливи...а за пресвяткането с фарове за предупреждение за полиция, не виждам нищо лошо, те спират за щяло и нещяло, щял да ме глуби защо единият габарит изгорял, еми щото крушката си е отишла затова...нямам думи просто от тая тема,толкова постове за нищо,има каде по важни теми от това мисля...
                  Извод:Като караш по ограниченията не карай в бързата лента!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Е, мяма нужда да слушам, който и да е - просто чета закона, а в него пише, че Алфата е виновна
                    След едно "мазало" на Цариградско шосе, на никой няма да му пука, защо е бързала Алфата
                    В този ред на мисли и в аналогия с вашите примери за линейката, аз отново ще попитам - ако вместо Ситроен, пред Алфата имаше полицейска кола, кво стаа?
                    Като го отбият, какво обяснение ще даде? "Аз много бързам.... като линейка!"
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                      Е, мяма нужда да слушам, който и да е - просто чета закона, а в него пише, че Алфата е виновна
                      След едно "мазало" на Цариградско шосе, на никой няма да му пука, защо е бързала Алфата
                      В този ред на мисли и в аналогия с вашите примери за линейката, аз отново ще попитам - ако вместо Ситроен, пред Алфата имаше полицейска кола, кво стаа?
                      Като го отбият, какво обяснение ще даде? "Аз много бързам.... като линейка!"
                      Ама ако стане нещо какъв е смисъла да казваш че алфата е виновна като вече няма никакво значение?

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Няма никакво значение, заради кой е станало мазало???
                        sigpic

Comment

• Моят извод е: като караш в лява лента извънградско, и видиш някой засилен да те приближава, независимо от скороста ти, пропусни го да мине и това е!
                          Ако баба ми имаше дръжка, кво щеще да е мъж...уви, вс са добре, значи нема проблем.
                          sigpic
                          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• К`ва бърза лента к`ви 5 лева. На Цариградско всички ленти са равнопоставени във всяка можеш да караш с максимално разрешената скорост. Някой мнения в тази тема определено са на хора взели книжки по втория начин. Има закон и точка, всичко друго е ала-бала. Те за това водим по жертви на пътя, щото някои си правят разсъждения по картинака докато се носят със 100 километра.
                            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Темата вече се изчерпа аз лично очаквам и другата страна да се включи и тогава ще коментираме!

---------- Post added at 16:07 ---------- Previous post was at 16:05 ----------

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                              К`ва бърза лента к`ви 5 лева. На Цариградско всички ленти са равнопоставени във всяка можеш да караш с максимално разрешената скорост. Някой мнения в тази тема определено са на хора взели книжки по втория начин. Има закон и точка, всичко друго е ала-бала. Те за това водим по жертви на пътя, щото някои си правят разсъждения по картинака докато се носят със 100 километра.
                              Май и ти не си нарушавал правилата никога като колегата ситроен!Вече станаха 2ма които не са нарушавали нищо!Добре започвате!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                                Моят извод е: като караш в лява лента извънградско, и видиш някой засилен да те приближава, независимо от скороста ти, пропусни го да мине и това е!
                                Ако баба ми имаше дръжка, кво щеще да е мъж...уви, вс са добре, значи нема проблем.
                                Човече, в трети пост споменаваш извънградско....Цариградско си е градско...Има ограничение от 80км/ч.
                                sigpic
                                Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
                                Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
                                Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Working...
                                X