Пичове да оставим, че алфата няма никакво право по закон да се държи така на пътя, но няма и никакво морално право за оправдание. Как може да не допускаш, че човека пред теб от притеснение може да направи голямо мазало. Не разбирате ли, че точно за това е и строгото наказание за подобно деяние в Европа. Абсолютно нищо не го оправдава.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Опасна сребриста Alfa Romeo 155...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеЗащо да си потрошим колите?
Карам си по правилник и се пазя.
Няма как да е наред държавата, като е пълна с тарикати на дребно, кой от кой по-голям.... ама на дребно
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеПичове да оставим, че алфата няма никакво право по закон да се държи така на пътя, но няма и никакво морално право за оправдание. Как може да не допускаш, че човека пред теб от притеснение може да направи голямо мазало. Не разбирате ли, че точно за това е и строгото наказание за подобно деяние в Европа. Абсолютно нищо не го оправдава.
---------- Post added at 15:52 ---------- Previous post was at 15:50 ----------
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеАми, принципно, смисъла е, че ТРЯБВА да си понесе наказанието, а де факто виждаш какво се случва - слиза да се дърви!
---------- Post added at 15:54 ---------- Previous post was at 15:52 ----------
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеКакво лошо има да присветнеш на колега като има радар?!??!?!?!?!?
Интересна тема, ако желаеш да я отворим на чисто и да почваме......?
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Пачо, довода ти е смазващ. Просто сме в България и това оправдава всичко.
За пресвяткването. Ти всъщност кой и защо предупреждаваш да намали щото може да отнесе акт.? Може би същият които утре ще избие семейството ти карайки необезпокояван от някакви радари с 200 км.?Last edited by BLUE1; d.m.y г., 15:57.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Защо съдите човека! Съдници сте,моралисти!?! А неговата история чухте ли я? Не ми отговаряйте! Защо не тръгнеш да караш с 30 в града в лява летна, интересно колко ще ти светят, бибиткат и колко още ще искат да те спрат да си поговорите...като неможеш да караш,просто не се качваш...тръгнал да плакне очи в форума, я се стегни колегата със ситроена, опитвам се да не се ядосвам, но просто немога да се спра,обяснява ленти едно друго, защо просто не му даде път да мине и вс да са щастливи...а за пресвяткането с фарове за предупреждение за полиция, не виждам нищо лошо, те спират за щяло и нещяло, щял да ме глуби защо единият габарит изгорял, еми щото крушката си е отишла затова...нямам думи просто от тая тема,толкова постове за нищо,има каде по важни теми от това мисля...sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Подкрепям!Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеЗащо съдите човека! Съдници сте,моралисти!?! А неговата история чухте ли я? Не ми отговаряйте! Защо не тръгнеш да караш с 30 в града в лява летна, интересно колко ще ти светят, бибиткат и колко още ще искат да те спрат да си поговорите...като неможеш да караш,просто не се качваш...тръгнал да плакне очи в форума, я се стегни колегата със ситроена, опитвам се да не се ядосвам, но просто немога да се спра,обяснява ленти едно друго, защо просто не му даде път да мине и вс да са щастливи...а за пресвяткането с фарове за предупреждение за полиция, не виждам нищо лошо, те спират за щяло и нещяло, щял да ме глуби защо единият габарит изгорял, еми щото крушката си е отишла затова...нямам думи просто от тая тема,толкова постове за нищо,има каде по важни теми от това мисля...
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Е, мяма нужда да слушам, който и да е - просто чета закона, а в него пише, че Алфата е виновна
След едно "мазало" на Цариградско шосе, на никой няма да му пука, защо е бързала Алфата
В този ред на мисли и в аналогия с вашите примери за линейката, аз отново ще попитам - ако вместо Ситроен, пред Алфата имаше полицейска кола, кво стаа?
Като го отбият, какво обяснение ще даде? "Аз много бързам.... като линейка!"sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеЕ, мяма нужда да слушам, който и да е - просто чета закона, а в него пише, че Алфата е виновна
След едно "мазало" на Цариградско шосе, на никой няма да му пука, защо е бързала Алфата
В този ред на мисли и в аналогия с вашите примери за линейката, аз отново ще попитам - ако вместо Ситроен, пред Алфата имаше полицейска кола, кво стаа?
Като го отбият, какво обяснение ще даде? "Аз много бързам.... като линейка!"
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Моят извод е: като караш в лява лента извънградско, и видиш някой засилен да те приближава, независимо от скороста ти, пропусни го да мине и това е!
Ако баба ми имаше дръжка, кво щеще да е мъж...уви, вс са добре, значи нема проблем.sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
К`ва бърза лента к`ви 5 лева. На Цариградско всички ленти са равнопоставени във всяка можеш да караш с максимално разрешената скорост. Някой мнения в тази тема определено са на хора взели книжки по втория начин. Има закон и точка, всичко друго е ала-бала. Те за това водим по жертви на пътя, щото някои си правят разсъждения по картинака докато се носят със 100 километра.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Темата вече се изчерпа аз лично очаквам и другата страна да се включи и тогава ще коментираме!
---------- Post added at 16:07 ---------- Previous post was at 16:05 ----------
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеК`ва бърза лента к`ви 5 лева. На Цариградско всички ленти са равнопоставени във всяка можеш да караш с максимално разрешената скорост. Някой мнения в тази тема определено са на хора взели книжки по втория начин. Има закон и точка, всичко друго е ала-бала. Те за това водим по жертви на пътя, щото някои си правят разсъждения по картинака докато се носят със 100 километра.
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеМоят извод е: като караш в лява лента извънградско, и видиш някой засилен да те приближава, независимо от скороста ти, пропусни го да мине и това е!
Ако баба ми имаше дръжка, кво щеще да е мъж...уви, вс са добре, значи нема проблем.sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Comment
Comment