Какво образование имате? Съжалявам, но не мога да оправя грешката в заглавието.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какво образование имате?
Collapse
X
-
Какво образование имате?
177Висше- магистър или по-висока степен.22.60%40Висше- бакалавар.19.21%34Средно специално.22.60%40Средно гимназиално.6.21%11Средно езиково.1.13%2Основно.1.69%3Начално.2.26%4Без образование.2.26%4В момнта съм ученик.3.39%6В момента съм студент.18.64%33Last edited by BLUE1; d.m.y г., 11:50.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06Тагове: Няма
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеКакво образование има те?
Не искам да те критикувам за правописа,но ако трябва да съдя по него то ти си с основно може би ...Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
-
Не видях да има Килийно oбразование , а доста има с такова ако се съди по правописа .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеСарказма ти е излишен, пък и ти също си допуснал грешки.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеЕгати тъпата тема...Като гледам твойто е основно...
ALFA ROMEO 155 1.8 TS 8V -ex.
sigpicALFA ROMEO 155 2.0 TS 8V-настояща
0898463130-Румен
Comment
-
Е, вие пък го обърнахте на караница!Човек и основно да има, понякога и живота учи, зависи от личните му амбиции и нужди - но това е друга тема...
Аз съм със средно образование - английска езикова гимназия, в момента студентка - колеж по маркетинг /само, дето мисля да напусна и да уча архитектура/sigpic
Имам си количка,Жълта и добричка!
Родом от "Ботуша"Много си ме слуша!
- Fiat Punto HGT 1.8 16v 2002' 131hp -
Comment
-
Последно време се заформя драма между определени членове на форума.
Дайте сега да поспорим на кого е по-тъпа темата, а?sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Comment
Comment