Първоначално публикувано от pavlin
Покажи съобщение
Та веднъж решил да иде все пак на някакъв изпит и писал там квото писал и преподавателя му казал -колега повече от 5 не мога да ви пиша, а брат ми и на 3 би си ударил задника в тавана от радост (особено като идея си нямал за какво точно е изпита) и си подал студентската книжка.Тогава преподавателя погледнал книжката, погледнал протокола и с голяма доза очудване му казал-ама колега вие нямате такъв изпит във вашата специалност, за какво се явявате изобщо?И брат ми му казал- пъ знам ли , де а знам , пишете там .И онзи му написал в книжката по някакъква неизвестна дисциплина Мн.добър 5 .И така си изкара и цялото следване, така си и завърши магистратурата. Е, коментара ще си го спестя този път

Не случайно още 1994 на УНСС му викаха Фирма за висше образование, а тогава най-вече УНСС беше с такъв имидж.И се пръкнаха негови филиали в Монтана, ЛОм ,и в някои села може би и за тях път бе известно, че магаре да застане на входа, магаре ще приемат.И за да не се чувстват обидени възпитаниците на УНСС, ще допълня, че след 94 г. това лека полека взе да важи и за останалите ВУЗ-ове, за съжаление.Естествено изключения винаги има, както за самите университети, така и за техните възпитаници.
Който си има съвест, си я ползва във всяко едно направление.
Comment