Известие

Collapse
No announcement yet.

наистина ли е нужно каското

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Абе не знам колко лева каско ще спестите на кола примерно около 5000 и надолу лв та такива терзания ви гонят
    Last edited by fred; d.m.y г., 20:47.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
      Тоя номер остаря още като имаше само Лади,Москвичи, Варбурзи и Трабанти бре
      остарял остарял ама заври го тоя ключ некъде
      дет нема намиране и нема палене ...
      другия вариант е по-кофти .. в годините на "митинговата демокрация" както се изразяваше бай Тошо бог да го прости .. един познат сяка вечер се прибираше в тех с акумулатора си .. но ладичката така и един ден липса пред блока му .. и така и не я намериха ... каското е един вид превантивна мярка .. няма аларма която да не може да се байпасира или поне аз не знам за такава ... единствения начин да не си валат е каското .. за съжаление в напредналите държави такива застрахователни понятия "каско" нема ... благодарете на Васко/Жоро Илиев .. мир на праха им .. и на другите там сик, вис и тям подобни организации че преди 15 години я измислиха тая глупост за да печелят от обикновения данъкоплатец .. и най-вече на нашите убави управляващи ... специални поздрави от мен за Бат Бойко ... поне вече "полиционерчетата" са на власт ... да видим ...
      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
      Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Няма такава тема Има ли някакъв смисъл въобще този въпрос!?
        145 QV ex.
        146 Boxer TOTAL ex.
        147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Досега съм измъкнал от каското за дребни паркинг щети 1400 лв, един път някой ми обра калника яко на паркинг и избегал, вторият път издействах боядисване на предна броня и нова оригинална подкартерна кора(колата е ниска и я взех с надрана предна броня отдоло). Така че има смисъл от каско, най-малкото да си една бройка по-спокоен, а й за 350 кинта нема да убеднея, имам авери който си карат без, и страдат от това, единият даде 3000 лв за ремонт.
          Преди два дни се върнах от път, държах колата в гараж, спрях я зад една банка на един паркинг за два часа, служебен паркинг, имах пропуск, и като се прибрах и видях че некой е лъзнал задната броня леко като е излизал, така че нека да има, да не му мисля за дребни къхъри...

а за един стар трик, ако нз за него и крадеш колата просто няма да я запалиш, извеждаш от горивната помпа един кабел, вкарваш скрито копче-прекъсвач някаде например в някой ъгъл на маншона на скоростният лост или ръчната, и без да го натиснеш нема да подаде гориво на двг и нема палене, дори некой сръчен хакер нема да я запали така нема гориво в двг, нема и кражба.
          Last edited by rusiq86; d.m.y г., 16:19.
          sigpic
          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

някой го имаме в алармата това ключе
            alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
            alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
              Тоя номер остаря още като имаше само Лади,Москвичи, Варбурзи и Трабанти бре
              Ми точно това е целта бре - всеки апашин очаква някаква фешън аларма, и нещо елементарно дето най - малко очаква ще го остави в голям шах.....имам аверче с С класа и Х3 дето само има диод да мига на таблото, а е боцнал ключ маси и още един ключ за изключване на запалване или помпа мисля......никви ядове.....
              Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 08:05.
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Оше един елементарен пиниз за тези които са с CODE 145/6 156 * - прекъсва се единия от двата кабела на ферита . Чалъми има колкото си искаш
                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Ами напишете ги всички тука та да е по лесно на тия дето крадат
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                    Ами напишете ги всички тука та да е по лесно на тия дето крадат
                    И да им го напишеш като не знае къде е скатано може да си загуби времето и не само . .....
                    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

моето е под резервната гума в багажника , не не е, това е базик вече, е да вари да търси и нема го намери съм сигорен,от каде да знае че съм толкова прост

п.с. имате го това вградено в ключа, какво точно се води, и откаде разбрахте това
                      sigpic
                      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Каското е хубаво нещо, макар, че се занимавам с това и застрахователните компании печелят, защото няма държава която да седи зад нас е друга тема, но това е вид застраховка като всяка друга, не е задължителна, има си риска и затова последните няколко месеца има минимум при застраховането ~250-300лв. за каско, та колата и 1000 и 2000лв. да ти струва плащаш за спокойствието си, иначе това маркиране, аларма са голяма глупост, никаде го няма, ама пак се завъртам за държавата България, крадеш кола в затвора и да видим тогава, са по 14 пъти хванат и пак на свобода...
                        sigpic
                        ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                        0889 636 093

Comment

Има един вариант да прекъсваш горивоподдаването, като прекъсваш масата от запалката на колата. Но нека е тайна. Може да издадем книга. Тайните на автокражбите.
                          sigpic
                          Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
                          Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
                          Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Абе каското си е оферта ... повярвайте ми...

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                              Абе каското си е оферта ... повярвайте ми...
                              Какво ще рече това "оферта"
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                                Какво ще рече това "оферта"
                                Ами карай без каско ожули калниците чупи два джама и ще разбереш...

Comment

Working...
                                X