Първоначално публикувано от santo_traficante
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
моля за сьвет
Collapse
X
-
145 QV ex.
146 Boxer TOTAL ex.
147 T.S. Sele top
Lancia Dedra 2000 16
-
На Ауди А3 сме се нагледали вече...според моето скромно и неангажиращо мнение на човек, без претенции да разбира А3 си е отживелица... е, може да свърши работа, ако си търсиш "нищо особено"sigpic
Имам си количка,Жълта и добричка!
Родом от "Ботуша"Много си ме слуша!
- Fiat Punto HGT 1.8 16v 2002' 131hp -
Comment
-
Преди време исках а3, и бях проучил вс за вс модели, като се бях спрел на 2.0тди,140 кс, но и старото купе си ми харесваше, но да ти кажа влязох в релси, моето мнение е една хубава алфичка, добре гледана в добро състояние и това си е, но мн добре помисли какъв двг искаш, за 1.6 ауди нема смисъл, поне 1,8 или 1,8т ако е бензин, дизелак 1,9.110кс обачеsigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеПреди време исках а3, и бях проучил вс за вс модели, като се бях спрел на 2.0тди,140 кс, но и старото купе си ми харесваше, но да ти кажа влязох в релси, моето мнение е една хубава алфичка, добре гледана в добро състояние и това си е, но мн добре помисли какъв двг искаш, за 1.6 ауди нема смисъл, поне 1,8 или 1,8т ако е бензин, дизелак 1,9.110кс обаче145 QV ex.
146 Boxer TOTAL ex.
147 T.S. Sele top
Lancia Dedra 2000 16
Comment
-
Карам моята печка вече над 20к км и не съм пипал абсолютно нищо, мн съм доволен, моята е 1.9жтд, върви си прилично, гори ми между 6-6.6 градско в зависимост от оборотите, извън немога да кажа защото никога не съм карал с 90-100, иначе за по висока скорост с клима 5.8. Добри двг, и доста по-безшумни(по мой наблюдения) от немските събратя. Пали си супер и на минус 20, безпроблемно и така...нз какво друго да кажа. Ако ти попадне екземпляр от 140 кс например ще останеш изумен от динамиката и вървежа, твърдо за...само за това ме е яд че двг ми не е 140 кс, иначе затова си има и чиповеsigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от killmar Покажи съобщениемежду другото кой двигател е с по-скъпа подръжка?/предполагам че дизела и кой е по здрав и надежден.много се двуомя между газ и дизел
Да караш на газ...не и ли по-добре да караш на горивото с което е излязла от завода т.е. дизел...
Вземи си 1.9 JTD 115 коня, с чип става към 150-160 коня...става с уникално ускорение...и всичко това за 6 литра нафта на 100 км...
Какво повече искаш от това...Аз лично карам дизел и ти давам реални наблюдения, а не защото съм чул от някой...Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 17:19.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Според мен по-добрия избор е колата на колегата "digitalundgrd" , отколкото някой съмнителен горублянски дизелВсе пак колата е поддържана , а и има газ
А за А3 нямам преки впечатления за здравина , но вътре са ми много дървени , а и отвън не са нищо особено
Качваш се в двете , караш и което ти харесаAlfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Само бензин, дизела не ми се нрави.И стига с тия рецепти,откъде да си купува кола, освен ако пишещият не се ангажира с нотариално заверени гаранции.Моята е Горублянска, нямам проблеми 2 години, а ако имам ще си ги оправя.Естествено има и добри коли от форума, но не всички коли на хора които пишат тук са подържани свястно и това също не трябва да се премълчава.Като ти хареса кола взимаш, отиваш на диганостика преди да я купиш, а проблеми винаги може да се появят, ако не искаш проблеми си купи нова.
Това го казвам по принцип, а не срещу някой конкретно, нито визирам колата на "digitalundgrd", казвам мнение по принцип
Колкото до избора-Ауди е добра марка, но Алфа Ромео също е добра.Какво да избереш зависи от теб.Лично аз съм фен на Алфата и не бих се замислял.Колата за мен е основно средство за удоволствие, а не машина за придвижване, за теб не знам.Last edited by fred; d.m.y г., 19:43.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
споерд мен избора между двата модела е доста труен, те са преките конкуренти в този клас.
моята препоръка е да търсиш и двете коли едновременно, да отсееш тези които стават и тези които са бараки или не са ти по вкуса, и накрая да вземеш тази, която наистина си заслужава. естествено, където видиш по автокъщи и други модели от класа, хвърли и на тях един поглед за ориентир.
за алфата не препоръчвам само базовия 1.6 105к.с.
другите бензинови все ще се намери свестен майстор да им сложи газ.
за ауди-то 1.8 125к.с. не си спомням добре, но мисля че може с обикновена газова. ГИ ще му е перфектен със сигурност. другата препоръка е 1.9тди
п.п. не си купувай кола нов внос, с вече сложена АГУ.по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...
Comment
-
Първоначално публикувано от sa6o_roman Покажи съобщениеспоерд мен избора между двата модела е доста труен, те са преките конкуренти в този клас.
моята препоръка е да търсиш и двете коли едновременно, да отсееш тези които стават и тези които са бараки или не са ти по вкуса, и накрая да вземеш тази, която наистина си заслужава. естествено, където видиш по автокъщи и други модели от класа, хвърли и на тях един поглед за ориентир.
за алфата не препоръчвам само базовия 1.6 105к.с.
другите бензинови все ще се намери свестен майстор да им сложи газ.
за ауди-то 1.8 125к.с. не си спомням добре, но мисля че може с обикновена газова. ГИ ще му е перфектен със сигурност. другата препоръка е 1.9тди
п.п. не си купувай кола нов внос, с вече сложена АГУ.
Само да вметна че Алфа 147 е по- нова като концепция, а прекия конкурент на първо поколение А3 е алфа 145 след фейслифта.
Ако ще е А3 то поне да е 2-рото поколение, иначе алфа 147 (мое мнение)Lexus IS200
Comment
-
Колега карал съм А3 1.9 ТДИ 110к.с. няма такава кошница в смисъл мотора е много добър но без него вичко друго енемски недомислици гадости и т.н. пак казвам мотора много ми хареса като работа разход шум и какво ли не още но всичко друго в тази кола е меко казано отвратително поне за мен
Fiat Punto 1.2 75 ELX
EX-Alfa Romeo 146 1.9JTD Diesel surprise
EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx
Comment
Comment