Известие

Collapse
No announcement yet.

Бензин vs. Дизел

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
    доко , четеш ли....
    Мноу якоууу , мноууу....... ,

Махай ти ги тез кимури, стига сте замърсявали околната среда. Скоро влиза в сила закона за забрана на тютюнупушенето, след него очаквам да въведат и еконорми за автомобилите, ще видим тогава бързите локомотиви колко ще са бързи, и дали няма да тръгне бизнеса с катализаторите .

Comment

• ... и този с филтрите за твърди частици.
      Alfa Romeo 166 3.0 V6
      Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
        Мноу якоууу , мноууу....... ,

Махай ти ги тез кимури, стига сте замърсявали околната среда. Скоро влиза в сила закона за забрана на тютюнупушенето, след него очаквам да въведат и еконорми за автомобилите, ще видим тогава бързите локомотиви колко ще са бързи, и дали няма да тръгне бизнеса с катализаторите .
        Знаеш ли,че вредните емисии на JTD-то са по-малко от на ТС?
        JTD №1

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщение
          Знаеш ли,че вредните емисии на JTD-то са по-малко от на ТС?
          JTD №1

А знаеш ли че производствения процес на един дизелов двигател замърсява доста повече отколкото производството на бензин ТС...

Иначе дизела замърсява доста повече ако се съпостави 10л. бензин и 10л. дизел... Добре че за момента гори по-малко като количество
          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
          by RUBIG service

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
            А знаеш ли че производствения процес на един дизелов двигател замърсява доста повече отколкото производството на бензин ТС...

Иначе дизела замърсява доста повече ако се съпостави 10л. бензин и 10л. дизел... Добре че за момента гори по-малко като количество
            Само знам,че вредние емисии са по-малко!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Само знам,че вредние емисии са по-малко!
              като карам из софия и разни кюмюри изпушват по светофарите на тръгване не се види зад него, си мисля че хич не е така... по заводски данни - да, ама реално не!

Даването на газ, води до пристрастяване!
              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                като карам из софия и разни кюмюри изпушват по светофарите на тръгване не се види зад него, си мисля че хич не е така... по заводски данни - да, ама реално не!
                То може да пуши и да не ти харесва миризмата,но не разрушава озоновия слой,така че дизела е по-добър!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                  dpf на по-новите ?
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

То може да пуши и да не ти харесва миризмата,но не разрушава озоновия слой,така че дизела е по-добър!
                    Ние мое да се примириме че евентуално може би бенза цапа повече, след като вии клекнете че бенза понавървява повечко......
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Затова JTD-N:1
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                        Затова JTD-N:1
                        Затова си спамер номер едно
                        АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

• Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
                          Затова си спамер номер едно
                          Да бе дал съм 3,4 мнения в тази тема, а ти имаш поне 20 тук, защото си въобразяваш че 1.4 ТС-чето ти върви много
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                            Относно шегата ти ще отбележа, че за банзина алтернатива има, казва се пропан-бутан, за дизела аз не знам да има. Ако нахвърляме една груба сметка, може да се окаже, че се возя по-евтино от теб с газовият ми хладилник
                            Има алтернатива. Нарича се "нафта на черно" 1.20 или максимум 1.30 лв.

Comment

• А всъщност точната дума е Крадена

Не на черно , не от другата ами КРАДЕНА!!!
                              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                                А всъщност точната дума е Крадена

Не на черно , не от другата ами КРАДЕНА!!!
                                Звучи ми по-добра алтернатива от бомба със закъснител в багажника. И не при всички случаи е крадена. Тираджиите и други водачи на камиони, когато имат излишък я продават. Може да се квалифицира и това като кражба де, но тия големите фирми надали да усетят липсата на определено количество нафта от тира им. Всеки си прави някакви далаверки така, че да не се правим тука на светци. Aз казвам не си говорим за крадене специално в България, защото не се знае автомобила който карате откъде е дошъл и как.

П.П. А и да отбележа, че газта е забранена в няколко европейски членки ( Испания, Австрия И Белгия се сещам за момента ) За мен това не е алтернатива.
                                Last edited by RoMAN; d.m.y г., 19:21.

Comment

Working...
                                X