jivko7777 май не си спомняш ко те пра на баира???ся ако си си чип дай някой ден пак да те пробвам ако искаш и на равно??ако си без нали знаеш какво те чака от един 1.8тс сток???ся не ми се търсят клипове и аз да давам информация ти къде беше зад мен нали?и за още едно нещо дизелово в торбата чипосано 1.9 жтд 105кс почти на равно с него на задната броня ми е!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Бензин vs. Дизел
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщениеjivko7777 май не си спомняш ко те пра на баира???ся ако си си чип дай някой ден пак да те пробвам ако искаш и на равно??ако си без нали знаеш какво те чака от един 1.8тс сток???ся не ми се търсят клипове и аз да давам информация ти къде беше зад мен нали?и за още едно нещо дизелово в торбата чипосано 1.9 жтд 105кс почти на равно с него на задната броня ми е!!!успокойте се малко
Важното, е че се събрахме и се запознахме това, че кой съм бил и кой ме е бил за мен
лично не е от значение...Аз тогава за пръв път се пусках с тази кола, пък Вие сте си майстори
...
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеМного лошо сте настроени тука в тоя форумуспокойте се малко
Важното, е че се събрахме и се запознахме това, че кой съм бил и кой ме е бил за мен
лично не е от значение...Аз тогава за пръв път се пусках с тази кола, пък Вие сте си майстори
...
п.с. Всеки път е едно и също , винаги има млади интусиасти.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеп.с. Всеки път е едно и също , винаги има млади интусиасти.Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеИ винаги темата завършва по един и същ начин ЗАКЛЮЧЕНА
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеНяма да се притесняваш, догодина някой като пусне пак подобна тема , ще се забавляваш , и ще наливаш масълце в огъня само....
п.с. Всеки път е едно и също , винаги има млади интусиасти.
Вижте сега аз какво ще Ви кажа...Въобще да не ми пука дали бензина или дизела е по-бърз, важното е че не ходя пеш...156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеТи гледам пишеш начи си навит да се пробваш с мен ?
А и остави ти маздата че тоя мотор бензинов е измислен доста преди да знаеш какво е кола
като нищо да е бил измислен преди мен да са ме замисляли дори, че и преди да са замисляли и бащичковците ни
освен това, очаквах от човек с чуство за хумор като теб да не се хваща на стръвтаsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеесте, че съм навит, боли ме уя дали ще падна
като нищо да е бил измислен преди мен да са ме замисляли дори, че и преди да са замисляли и бащичковците ни
освен това, очаквах от човек с чуство за хумор като теб да не се хваща на стръвта
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеАве немоа разбера кво философствате вадете дизелите и който ме бие (аз с бензин) даваме ключовете
И са не искам децата да ми говорят глупости само смелчагите да излизатAlfa 145 1.3, 75 TS, 166 2.4 mjet
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеесте, че съм навит, боли ме уя дали ще падна
освен това, очаквах от човек с чуство за хумор като теб да не се хваща на стръвта156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщениетия със сгъстения въздух.Last edited by Доко; d.m.y г., 21:34.
Comment
-
освен това, очаквах от човек с чуство за хумор като теб да не се хваща на стръвта
дай със мене аз съм 1.4 - малолитражка с 8 клапана на цилидър и както казват турбина афтърмаркетVolvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
и почвам с чипса да гледам Бегачки
16:9 ако можете да направите цена няма да имате
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
спомням си ерата на турбо формулите - 1.5 литра 1500 коня
после WRC ланчиа стратус S4 - 2.3 от 0-100 от 2 литра мотор
е такъв дизел не съм виждал
както казвам ако исаш фън е бензинка всичко останало е компромис със цената на колата и горивото и вървежаVolvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщениекакто казвам ако исаш фън е бензинка всичко останало е компромис със цената на колата и горивото и вървежа
А за пробег София-Варна все си мисля, че няма да умра от скука с един трилитров дизел на бмв примерно, а доста фън може да си направиш с бензините по пътя_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
тея лафове с ключовете отдавна никой не им се връзва
аре спрете с детските глупости дизел та бензин
хващате са на всеки бъзик , който си направи с вас човек, като попчета
за всичко може да се намери по-добро и по-бързо - който е избрал бензин е избрал бензин, който е избрал дизел го е избрал предимно заради икономичността , стига заблуждения
това прилича на темите дали да се дръпна с некой, ОМГ ае я се осъзнайте, кво пускате дискусии преди да се дръпнете с някой ще кажете честта ви е заложена там ?!?! а ако наистина е така още по-зле за васsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
Comment