Известие

Collapse
No announcement yet.

Бензин vs. Дизел

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• jivko7777 май не си спомняш ко те пра на баира???ся ако си си чип дай някой ден пак да те пробвам ако искаш и на равно??ако си без нали знаеш какво те чака от един 1.8тс сток???ся не ми се търсят клипове и аз да давам информация ти къде беше зад мен нали?и за още едно нещо дизелово в торбата чипосано 1.9 жтд 105кс почти на равно с него на задната броня ми е!!!
    alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщение
      jivko7777 май не си спомняш ко те пра на баира???ся ако си си чип дай някой ден пак да те пробвам ако искаш и на равно??ако си без нали знаеш какво те чака от един 1.8тс сток???ся не ми се търсят клипове и аз да давам информация ти къде беше зад мен нали?и за още едно нещо дизелово в торбата чипосано 1.9 жтд 105кс почти на равно с него на задната броня ми е!!!
      Много лошо сте настроени тука в тоя форум успокойте се малко Важното, е че се събрахме и се запознахме това, че кой съм бил и кой ме е бил за мен
      лично не е от значение...Аз тогава за пръв път се пусках с тази кола , пък Вие сте си майстори ...
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
        Много лошо сте настроени тука в тоя форум успокойте се малко Важното, е че се събрахме и се запознахме това, че кой съм бил и кой ме е бил за мен
        лично не е от значение...Аз тогава за пръв път се пусках с тази кола , пък Вие сте си майстори ...
        Няма да се притесняваш, догодина някой като пусне пак подобна тема , ще се забавляваш , и ще наливаш масълце в огъня само....

п.с. Всеки път е едно и също , винаги има млади интусиасти.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
          И винаги темата завършва по един и същ начин ЗАКЛЮЧЕНА
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
            И винаги темата завършва по един и същ начин ЗАКЛЮЧЕНА
            Да , май се изчерпа. Стана ми нещо безинтересно и скучно ...

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
              Няма да се притесняваш, догодина някой като пусне пак подобна тема , ще се забавляваш , и ще наливаш масълце в огъня само....

Че аз винаги съм се забавлявал
              Вижте сега аз какво ще Ви кажа...Въобще да не ми пука дали бензина или дизела е по-бърз, важното е че не ходя пеш...
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                Ти гледам пишеш начи си навит да се пробваш с мен ?

А и остави ти маздата че тоя мотор бензинов е измислен доста преди да знаеш какво е кола
                есте, че съм навит, боли ме уя дали ще падна

като нищо да е бил измислен преди мен да са ме замисляли дори, че и преди да са замисляли и бащичковците ни

освен това, очаквах от човек с чуство за хумор като теб да не се хваща на стръвта
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение

като нищо да е бил измислен преди мен да са ме замисляли дори, че и преди да са замисляли и бащичковците ни

освен това, очаквах от човек с чуство за хумор като теб да не се хваща на стръвта
                  Прочети пак! – това в червеното -->

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                  Аве немоа разбера кво философствате вадете дизелите и който ме бие (аз с бензин) даваме ключовете
                  И са не искам децата да ми говорят глупости само смелчагите да излизат
                  Alfa 145 1.3, 75 TS, 166 2.4 mjet

Comment

Градски недей да скачаш направо на ТS със сешоари. Другия път като дойдеш на срещата ще си намерим място ако още си мераклия да се пуснеш с обикновен бензин ако ме опердашиш чак тогава налитай на тия със сгъстения въздух.
                    156 1,8 ТS 99
                    Nissan Murano 2005

Comment

• Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщение
                      тия със сгъстения въздух.
                      Тия със сгъстения въздух ги знам, даже се разджурках в едната , много лоша , мнооого лоша. Там никъ'ф дизел по никакъв повод не може да се задържи, нема шанс .
                      Last edited by Доко; d.m.y г., 21:34.

Comment

мани го ония със бавното ГТВ
                        дай със мене аз съм 1.4 - малолитражка с 8 клапана на цилидър и както казват турбина афтърмаркет
                        Volvo S80 2.0 T5 180hp
                        Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                        Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

• и почвам с чипса да гледам Бегачки 16:9 ако можете да направите цена няма да имате
                          sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                          Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                          Ramstein - Benzin
                          https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

• спомням си ерата на турбо формулите - 1.5 литра 1500 коня
                            после WRC ланчиа стратус S4 - 2.3 от 0-100 от 2 литра мотор
                            е такъв дизел не съм виждал
                            както казвам ако исаш фън е бензинка всичко останало е компромис със цената на колата и горивото и вървежа
                            Volvo S80 2.0 T5 180hp
                            Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                            Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

• Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщение
                              както казвам ако исаш фън е бензинка всичко останало е компромис със цената на колата и горивото и вървежа
                              Да де, ама нали се сещаш, че тука не е пърформанс-бг.орг и бензинките в тоя форум не свистят изпод капака така масово, а и хората освен за драг и писта си ползват колите и по по-тривиални предназначения
                              А за пробег София-Варна все си мисля, че няма да умра от скука с един трилитров дизел на бмв примерно, а доста фън може да си направиш с бензините по пътя
                              _______
                              146 JTD - ex
                              Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• тея лафове с ключовете отдавна никой не им се връзва

аре спрете с детските глупости дизел та бензин

хващате са на всеки бъзик , който си направи с вас човек, като попчета

за всичко може да се намери по-добро и по-бързо - който е избрал бензин е избрал бензин, който е избрал дизел го е избрал предимно заради икономичността , стига заблуждения

това прилича на темите дали да се дръпна с некой, ОМГ ае я се осъзнайте, кво пускате дискусии преди да се дръпнете с някой ще кажете честта ви е заложена там ?!?! а ако наистина е така още по-зле за вас
                                sigpic
                                днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                                X