If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
до 5000 гореше едни красиви 10, 11 , 12 , 13 направо една невероятна работа ха
Не са били улегнали буталата още, раликата от тея 5 литра на 100 км явно са минавали през процепите между буталата и цилиндрите. Ма сега нали всичко е ок ? Вече може да пестиш за бензинка.......
Не са били улегнали буталата още, раликата от тея 5 литра на 100 км явно са минавали през процепите между буталата и цилиндрите. Ма сега нали всичко е ок ? Вече може да пестиш за бензинка.......
ей са почнах да пестя за бензинка.... това освен ако ни е със задно да го връткаш смисъл нема е !?
Аз се кефя на чипосани Cadillac Escalade -ове 6.2i V8
Доко някога да си "виждал" точно такава жипка
По темата...Турбо дизел пред атмосферен(говоря за нещо достъпно а не 4литрови) бензин и турбо бензин пред дизел Просто е факт че тия дизелчета в момента с готините турбини и чипове вървят по-добре от доста атмосверки....А и цените им са добре...
Е имат си кусури(те добре че бензинките нямат кусури..) ама кеф цена няма
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Я пак си помисли колко напомпани 2-литрови бензини има в серийно производство и какви параметри и динамика имат (изкл. разхода) и пак ми говори за 123d
аз познавам хора дето никога не биха зели дизел защото няма алтернатива за гориво. зимат си бензин и слагат газ инжекция и почва да харчи от към пари с лев два по малко от колкото дизелова кола
Най-много да ти стигнат да си купиш турбинка за дизелчето, в края на годината .
Абе пичага вчера на 19.08.09 стана точно един месец от както имам дизела,минал съм 4697км като зимам нафтата 1.25лв я си смятай за година колко ще спестя май доста а?Имал съм бензинова алфа 1.6 ТС която ако поразпиташ доста хора от форума ще ти кажат какво щеше да стане ако се пусна срещу твоето ГТВ,самоче там разхода бе 25/100 също така имам и кораб 2.0 В6 Турбо имам поглед върху нещата,и ясно съм си направил сметката и ми е добре повярваи ми!
---------- Post added at 16:45 ---------- Previous post was at 16:42 ----------
аз познавам хора дето никога не биха зели дизел защото няма алтернатива за гориво. зимат си бензин и слагат газ инжекция и почва да харчи от към пари с лев два по малко от колкото дизелова кола
Тука грешиш МетанЯ е алтернативно гориво,макарче системата е по-различна от при бензинките,рпи дизела 2-те горива се смесват.Аз лично неуважавам алтернативните горива,познавам хора с коли с големи мотори и им слагат газ,имам приятел който на предпоследната 7-ца сложи метан,ама ги има секви олигофрени какво да правиш
Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Абе пичага вчера на 19.08.09 стана точно един месец от както имам дизела,минал съм 4697км като зимам нафтата 1.25лв я си смятай за година колко ще спестя май доста а?Имал съм бензинова алфа 1.6 ТС която ако поразпиташ доста хора от форума ще ти кажат какво щеше да стане ако се пусна срещу твоето ГТВ,самоче там разхода бе 25/100 също така имам и кораб 2.0 В6 Турбо имам поглед върху нещата,и ясно съм си направил сметката и ми е добре повярваи ми
Аз не искам да убеждавам никой в качествата на различните видове ДВГ-та, всеки сам ще се убеди ,но това което си писал ме навежда на мисълта ,че или работиш като куриер с личния си автомобил, или разнасяш пици. Простата сметка показва, че за 30 дни ти си правил дневно по 156 км. Ако пък си караш за кеф значи си богат, и не би трябвало да ти пука колко харчиш за гориво и да купуваш нафта в туби за 1.25лв, която пък ще допринесе за по-бързата смяна на турбинката за която ти говоря или пък най-малко ще ти прецака дюзите, ако не ти запуши филтрите, а тях не можеш рециклира а са цифра в $. Та тя работата е ясна......на края на годината си дръпни чертата, ще се радвам да не съм прав и да си случил на здрава кола.
п.с. Друг път като пишеш некви км на месец слагай по нормални цифри,прави неква нормална математика, аз карам кола от когато си се родил (ако годините на аватара ти са верни) , и да ти кажа много съм карал, ама чак толкова......всеки ден. Пък знам ли може да си некое баровче и по цял ден да си връткаш из София за кеф, а сега като се замисля в тези задръствания доста време ще ти трябва да ги навърташ тези 156 км.
---------- Post added at 17:10 ---------- Previous post was at 17:07 ----------
---------- Post added at 16:45 ---------- Previous post was at 16:42 ----------
[/COLOR]
Тука грешиш .Аз лично неуважавам алтернативните горива,познавам хора с коли с големи мотори и им слагат газ,имам приятел който на предпоследната 7-ца сложи метан,ама ги има секви олигофрени какво да правиш
И аз съм от тея олигофрени - карам всичко на газзз... Нема пари за бендз, а дизела е скъпа "бегачка" ,а на мотора не ща да му развалям вида, иначе и на него ще хакна. Пък ако се засечем някога може да свериш часовника на 146-цата с ГТВ-то , на газ е и е 1.8, само да не останеш разочарован.
Аз не искам да убеждавам никой в качествата на различните видове ДВГ-та, всеки сам ще се убеди ,но това което си писал ме навежда на мисълта ,че или работиш като куриер с личния си автомобил, или разнасяш пици. Простата сметка показва, че за 30 дни ти си правил дневно по 156 км. Ако пък си караш за кеф значи си богат, и не би трябвало да ти пука колко харчиш за гориво и да купуваш нафта в туби за 1.25лв, която пък ще допринесе за по-бързата смяна на турбинката за която ти говоря или пък най-малко ще ти прецака дюзите, ако не ти запуши филтрите, а тях не можеш рециклира а са цифра в $. Та тя работата е ясна......на края на годината си дръпни чертата, ще се радвам да не съм прав и да си случил на здрава кола. COLOR="Silver"]
п.с. Друг път като пишеш некви км на месец слагай по нормални цифри, аз карам кола от когато си се родил (ако годините на аватара ти са верни) , и да ти кажа много съм карал, ама чак толкова......всеки ден.
---------- Post added at 17:10 ---------- Previous post was at 17:07 ----------
[/COLOR]
И аз съм от тея олигофрени - карам всичко на газзз... Нема пари за бендз, а дизела е скъпа "бегачка" ,а на мотора не ща да му развалям вида, иначе и на него ще хакна. Пък ако се засечем някога може да свериш часовника на 146-цата с ГТВ-то , на газ е и е 1.8, само да не останеш разочарован.
Явно с теб няма да се проведе нормален разговор,спирам до тук!
Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment