Известие

Collapse
No announcement yet.

Бензин vs. Дизел

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• И Я КРАДАТ ОТ СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ФИРМАТА.
    И икономисана била ,излишък - глупости на търкалета.
    Кражбата си е кражба и купувайки крадена стока вие се превръщате в съучастници на крадците.
    Ако за теб специално е алтернатива да купуваш крадена стока, то за мен не е.
    И това че ти си правиш далаверки не означава че другите си ги правят, така че ако обичаш недей да класифицираш хората тук.
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
      И Я КРАДАТ ОТ СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ФИРМАТА.
      И икономисана била ,излишък - глупости на търкалета.
      Кражбата си е кражба и купувайки крадена стока вие се превръщате в съучастници на крадците.
      Ако за теб специално е алтернатива да купуваш крадена стока, то за мен не е.
      И това че ти си правиш далаверки не означава че другите си ги правят, така че ако обичаш недей да класифицираш хората тук.
      В такъв случай бързо си спирай компютъра и бягай да си купиш оригинален Windows както и всичките си програми понеже в момента и ти крадеш. И никъде не см пояснил, че АЗ купувам крадена нафта или правя далавери. А и не съм посочил някой конкретен тук, че да ми казваш кого съм класифицирал.

Comment

• Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
        Звучи ми по-добра алтернатива от бомба със закъснител в багажника. И не при всички случаи е крадена. Тираджиите и други водачи на камиони, когато имат излишък я продават. Може да се квалифицира и това като кражба де, но тия големите фирми надали да усетят липсата на определено количество нафта от тира им. Всеки си прави някакви далаверки така, че да не се правим тука на светци. Aз казвам не си говорим за крадене специално в България, защото не се знае автомобила който карате откъде е дошъл и как.

П.П. А и да отбележа, че газта е забранена в няколко европейски членки ( Испания, Австрия И Белгия се сещам за момента ) За мен това не е алтернатива.

Всекидневно в България стават много катастрофи... да речем по 50 на денонощие. Предполагам имаш представа, че са адски много автомобилите на газ в страната. Е колко често гърмят тия бутилки?

За да гръмне една газова бутилка, катастрофата трябва да е толкова силна, че е се тая с или без АГУ караш.
        по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

В такъв случай бързо си спирай компютъра и бягай да си купиш оригинален Windows както и всичките си програми понеже в момента и ти крадеш. И никъде не см пояснил, че АЗ купувам крадена нафта или правя далавери. А и не съм посочил някой конкретен тук, че да ми казваш кого съм класифицирал.
          Кофти да ти е ама не ползвам Windows
          А ако транспортната фирма е твоя или на баща ти и аз точа на ден по едни 40-50л нафта от ТИР-а за да я продавам пак ли ще си толкова либерален към разпространението на нафта на черно .

П.С. Не ми отговаряй , въпроса ми е реторичен .
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Има алтернатива. Нарича се "нафта на черно" 1.20 или максимум 1.30 лв.
            И такаааа...стигнахме до тънкия момент при дизеловите автомобили...
            ПП: Само да вметна има и на места по 1 левче за литър
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Само да вметна . Слушай и плачи , ако дизел докара някога такъв саунд аз ще си сменя името на Мюмюн .http://www.youtube.com/watch?gl=CA&hl=en&v=_s5O3SmvKJA
              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Интересно, колко от бензинджиите в тази тема всъщност карат на бензин
                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Да не казвам колко дизелджии познавам които карат с трансформаторно масло и други неясни мазнини и отзаде им смърди на кюфтета и пържени картофи и прочее . Ама тя и нафтата дето ви я пробутват уж на далавера не е много по различна де .

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                    Интересно, колко от бензинджиите в тази тема всъщност карат на бензин
                    Ами много аз си карам на бензин ... + тва тези които карат на газ имат право на избор - Резачка на бензин или икономийка на газ
                    Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                    Да не казвам колко дизелджии познавам които карат с трансформаторно масло и други неясни мазнини и отзаде им смърди на кюфтета и пържени картофи и прочее . Ама тя и нафтата дето ви я пробутват уж на далавера не е много по различна де .
                    А тая нафта която им пробутват е перфектна ти недей така ... и после защо са запушени дюзите ....

Comment

• Aз си карам на бензин. "Газифицирането" на автомобилите го заклеймявам дори повече от дизелите!
                      Alfa Romeo 166 3.0 V6
                      Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                        Само да вметна . Слушай и плачи , ако дизел докара някога такъв саунд аз ще си сменя името на Мюмюн .http://www.youtube.com/watch?gl=CA&hl=en&v=_s5O3SmvKJA
                        ИИИ...хихи, ако решиш, че не ти харесва сегашното име, носи една котка и да те водя при моята делта, с моя блоу-оф въздушен филтър
                        156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                          Да не казвам колко дизелджии познавам които карат с трансформаторно масло и други неясни мазнини и отзаде им смърди на кюфтета и пържени картофи и прочее . Ама тя и нафтата дето ви я пробутват уж на далавера не е много по различна де .
                          Аз, лично, нафтата я купувам 'на загуба' от бензиностанциите, но все си мисля, че ако и газта можеше да се намира на черно, газаджиите нямаше да останете безразлични, колкото и въздух да ви прибутваха в нея

На мен наскоро ми дадоха едно бензиново (ама на бензин ) пежо 206 1.6 / 110 коня да търкалям за малко, обаче, сравнявайки с бавния ми 105-коньов дизел, така и не усетих нито бензиновата мощ, нито доброто съотношение кг/к.с. Иначе коженият салон и стъкленият таван са по-добри от на моята жтд-кошничка, признавам
                          _______
                          146 JTD - ex
                          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• Първоначално публикувано от sa6o_roman Покажи съобщение
                            Всекидневно в България стават много катастрофи... да речем по 50 на денонощие. Предполагам имаш представа, че са адски много автомобилите на газ в страната. Е колко често гърмят тия бутилки?

За да гръмне една газова бутилка, катастрофата трябва да е толкова силна, че е се тая с или без АГУ караш.
                            http://www.google.bg/webhp?hl=bg&q=&...4e1b2a5b4171a6

Разрови се малко и разгледай. Не знам баш колко често но стане ли 1 път не е шега работата.

---------- Post added at 20:30 ---------- Previous post was at 20:23 ----------

Само да вметна . Слушай и плачи , ако дизел докара някога такъв саунд аз ще си сменя името на Мюмюн .http://www.youtube.com/watch?gl=CA&hl=en&v=_s5O3SmvKJA
                            http://www.youtube.com/watch?v=B_DntpCzMI8

Да ти е честито новото име, Мюмюне

---------- Post added at 20:31 ---------- Previous post was at 20:30 ----------

Има си нафта, ама има и НАФТА. Трябва да знаеш от кого какво вземаш. Това е все едно при бензина къде ще отидеш да ти поставят газовата уредба. Може както трябва да е, ама може и да ти изсерат едно голямо л***о. Разликата при нас е, че може да се усетим след първия или втория път и да сменим "доставчика"

---------- Post added at 20:33 ---------- Previous post was at 20:31 ----------

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                            А тая нафта която им пробутват е перфектна ти недей така ... и после защо са запушени дюзите ....
                            Това е същата нафта, която идва от бензиностанциите общо взето. Бензиностанция > Тир > Колата ти
                            А и естествено за по-разумните има добавки, които прочистват дюзите и се ползват периодично. Не знам дали си чувал за тях. По принип е хубаво всеки да ги ползва, защото и бензина тука, който хвалите в България не е много цветущ.

П.П. Да не си мислите, че вашия газ е по-добър от нафтата на черно примерно? Всеки майстор ще ви каже, че газовата уредба осакатява бензиновия двигател и му скъсява живота.
                            Last edited by RoMAN; d.m.y г., 23:38.

Comment

• Бря тази тема 32 страници стигна...... Тука накрая стана малко Connor vs. .. Бензинаджиите.. обаче не им се даваш човек,наистина ме радваш
                              Ex: Alfa Romeo 33 Imola 1.4 8V '94
                              Ex: Alfa Romeo 145 1.4 16V TS '97
                              Ex: Аlfa Romeo 155 2.5 TD Sport '96
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщение
                                То може да пуши и да не ти харесва миризмата,но не разрушава озоновия слой,така че дизела е по-добър!
                                за какво ми е озонов слой(да приемем че част от това е истина за бензина), като частиците отделяни от изгарянето на дизела са канцерогенни???

Даването на газ, води до пристрастяване!
                                Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                                Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Working...
                                X