Ромпетрол е истината! за нафтата по специално
Известие
Collapse
No announcement yet.
Каква нафта ?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Galeano Покажи съобщениеРомпетрол е истината! за нафтата по специално_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Е язе от как я сех се с селска нафта от Еко карам, абе пълен ментак де.
После минах на домашна гроздова и има разлика - определено!Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Аз имам познат с джип, и той ми каза че от офф-роуд форума стигнали до извода, че най-добра е нафтата на ОМВ, от евтината, и от как съм я взел карам само със Sprint Diesel, не съм имал проблеми с паленето, а за вървенето нямам база за сравнение. Единствено мога да дам цифри за разхода, извънградско 5-6/100 според карането, градско (София) 6-7, там пак е според маршрута си зависи доста.
Мога да дам директно цифри от касовите бележки, предимно на извънградско.
810км - 49л
690км - 36л
Зареждъл съм в ОМВ-то в Добрич и в София, на Цариградско на окръжна, Цариградско до Практикер и едно в Хаджи Димитър.
Забравих и в Ямбол им пробвах ОМВ-тоLast edited by alfa_erazor; d.m.y г., 15:59.
Comment
-
откакто има ЕКО в България
аз друга бензиностанция не съм посещавал
освен ШЕЛ щото служебните са на абонамент там
и на ЕКО винаги съм си сипвал обикновени горива
не знам как им е нафтата .. ама колата си върви доволно
и не мисля да пробвам другаде .. доволен съм от ЕКОAlfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Истината е, че си зависи от самата бензиностанция. Може в някое омв или пел или еко или лукойл и т.н. нафтата да е арна, а в друго не. Поне това се вижда от мненията, защото за всички бензиностанции има положителни и отрицателни мнения.
Истината е, както вика един приятел "най-хубавата нафта е най-евтината нафта"Last edited by soldier; d.m.y г., 15:44.
Comment
-
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Ромпетрол-уж от Румъния....
Еко-уж Византийска......
А бе на ЖТД-то въобще разлика не откривам.
Аааа ФЕРАРИСТА, ма тоя 91 сигурно е по-убаф от нашия 100-октановsigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеРумънската нафта наистина е с добри качествени показатели, само трябва да е сигурен човек, че е румънска...както и за гръцката на Еко-тоАlfa 164 Super 2.5TD
Comment
Comment