Известие

Collapse
No announcement yet.

Имам проблем с DVD плеъра, що да сторя?!:)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Имам проблем с DVD плеъра, що да сторя?!:)

Та болката ми е следната: Имам ДВД - няма го дистанционното. Не мога да си пусна субтитри и разни екстри щото няма копчета на ДВД-то Къде да и търся дистанционно сега на тая антика, марката е Панасоник?
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Запиши модела на плеъра и пробвай да намериш същото дистанционно на Панда или на магазинчетата срещу нея.Или от някъде по поръчка може....
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
    Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
    http://www.family-sozopol.com/

Comment

Първоначално публикувано от me4o4ko Покажи съобщение
      Запиши модела на плеъра и пробвай да намериш същото дистанционно на Панда или на магазинчетата срещу нея.Или от някъде по поръчка може....
      Изобщо не се сетих за Пандата, а съм виждал там дистанционни me4o4ko! Мерси!
      Сега се сетих, че и зад новата поща имаше едно магазинче с дистанционни, хах какъв съм реотан КЛЮЧ, значи!
      sigpic

Comment

Има на доста места се продават и универсални дистанционни, а ако имаш старо, съм сигурен, че можеш да намериш такова, аз знам за два такива магазина-продават какви ли не.
        Иначе би трябвало винаги да има копчета, да няма някакъв панел, нещо да се сваля и под него да са копчетата?
        Last edited by fred; d.m.y г., 09:18.
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Ако имаш телефон със симбиан 1 или 2 си сложи irRemote. Аз го ползвам вече 3-4 години и само на измислените марки тип Нео и Елит не бачка

Comment

тук можеш да потърсиш заместител
            http://www.conel-bg.com/
            точка

Comment

Ситуацията е неспасяема, двд-то го зове казана
              Имам един стар компютър ще си го ползвам за плеър
              sigpic

Comment

И аз имам една стара щайга,която изглежда така,сякаш си я ритал 5 километра.Беше на сина ми и ми я продаде на цената на нов супер компютърОсвен майтапа компа си го бива.И записвачката му е чисто нова,купих я в Гърция,ама сега не знам какво да го правя.По-лесно ми е на лаптопа.Някой да има идеи!?
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Аз прескочих междувременно до Метро - DVD с всички екстри + USB, дистанционно с батерии, кабели и не знам си какво още 49,99 без ДДС
                  sigpic

Comment

Working...
                  X