If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Та болката ми е следната: Имам ДВД - няма го дистанционното. Не мога да си пусна субтитри и разни екстри щото няма копчета на ДВД-то Къде да и търся дистанционно сега на тая антика, марката е Панасоник?
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Запиши модела на плеъра и пробвай да намериш същото дистанционно на Панда или на магазинчетата срещу нея.Или от някъде по поръчка може....
Изобщо не се сетих за Пандата, а съм виждал там дистанционни me4o4ko! Мерси! Сега се сетих, че и зад новата поща имаше едно магазинче с дистанционни, хах какъв съм реотан КЛЮЧ, значи!
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Има на доста места се продават и универсални дистанционни, а ако имаш старо, съм сигурен, че можеш да намериш такова, аз знам за два такива магазина-продават какви ли не.
Иначе би трябвало винаги да има копчета, да няма някакъв панел, нещо да се сваля и под него да са копчетата?
И аз имам една стара щайга,която изглежда така,сякаш си я ритал 5 километра.Беше на сина ми и ми я продаде на цената на нов супер компютърОсвен майтапа компа си го бива.И записвачката му е чисто нова,купих я в Гърция,ама сега не знам какво да го правя.По-лесно ми е на лаптопа.Някой да има идеи!?
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment