Известие

Collapse
No announcement yet.

Отказах цигарите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Отказах цигарите

Е колеги от вчера спрях цигарите, само за сведение през последните 10 години или 3650 дни /приблизително/ нямам ден без цигара! За мен това си е сериозно постижение, може би на някои от Вас това да се стори маловажно, но по-закоравелите пушачи ще ме разберат!
    Обаче е адски трудно, доста често си мисля за цигара
    Стискайте палци и за утре, че пак ще има 9-те /или 7-те не помня колко/ кръга на ада!

P.S. Малиии като се замисля 3650 дни по 20 цигари средно = 73 000 цигари
    Mitsubishi Outlander
    Mitsubishi Space Star
    Daihatsu Terios

Малиии като се замисля 3650 дни по 20 цигари средно
    А по 2.60
    Сега вече най-новото Ферари да караше
    Стискам ти палци дано успееш!!!!!!
    Alfa Romeo 75 2.0TD

Comment

Браво колега. Дано задържиш фронта.Успех, ама преди да запалиш си помисли колко е вредно и колко пари отиват а може да ги вложиш в нещо по хубаво.

Comment

Браво Crusader Е сега ще ти е много трудно, ама не се давай на този порок

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
        Fiat Bravo 1.6 1997
        Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

Евала, аз вече направих година и се чувствам супер, отказах ги един ден в обедната почивка...
          Сега разбирам какво им е било на непушачите и колко неприатни СТЕ пушачите.
          Kawasaki Z1000 2013
          Moto Guci Breva

Comment

Re: Отказах цигарите

Първоначално публикувано от Crusader
            Е колеги от вчера спрях цигарите
            oт вчера ще рече от един ден значи, за което не бързай да казваш че си ги отказал, не съм пушил по 10 по 20 дни, дори веднъж за месец ги спирах и пак съм почвал макар, че сега от нова година не съм пушил и този път мисля, че успях
            ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
            ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Цигари

Колега, и аз като тебе дълго се трових а и още по дълго ги отказвах... Накрая успях и трябва да ти кажа че се чувствам много по-добре. От две години съм все едно с нов "дебитомер" ей това цигарите са мръсна работа УСПЕХ!

п.с.
              Не си и помисляй, че от една цигара нищо няма да стане и пак няма да пушиш това са глупости или или
              Ако видиш зор купи си "Tabex"
              97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Една позната отказа цигарите с акопунктура. 20 лева струваше и мисля, че три седмици ходила с иглите по нея. Добрата новина е, че не са гигантски игли, ами малки като габърчета и отгоре слагат лепенки. Иначе аз през живота си съм изпушил 10-ина цигари. И като отида на купон, кафе, кръчма... откачам толкова малко хора сме непушачите и почти никога не се съобразяват с нас .
                Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от Geata
                  Малиии като се замисля 3650 дни по 20 цигари средно
                  А по 2.60
                  Сега вече най-новото Ферари да караше
                  Стискам ти палци дано успееш!!!!!!
                  хайде да си спестиме подобни изказвания,а ако не беше се возил на колата си и сметнеш колко пари си дал за бенз ще се хванеш за главата,за подобни неща сметки не се правят!

Comment

Мисля че Хемингуей беше казал(ако се бъркам ме поправете) "Най-лесно е да спреш цигарите.......спирал съм над 100 пъти"

И аз съм така, но иначе не пуша много за цялата работна седмица мога да мина без зор с една кутия, нооооооо отида ли на заведение или пиийна повече и става страшно, особено на другия като ме болят дробовете.
                    98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Поправям те:
                      Марк Твен
                      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от Venci
                        Една позната отказа цигарите с акопунктура. 20 лева струваше и мисля, че три седмици ходила с иглите по нея. Добрата новина е, че не са гигантски игли, ами малки като габърчета и отгоре слагат лепенки. Иначе аз през живота си съм изпушил 10-ина цигари. И като отида на купон, кафе, кръчма... откачам толкова малко хора сме непушачите и почти никога не се съобразяват с нас .
                        абе и един непушач да е сред 5 непуша1а пак ще запали, това си е болест, като ходя на диско или някъде после целия смърдя на цигари, много гадно

Comment

дръж фронта бате
                          в началотf е леко трудно но с повечко воля става
                          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

цигариии

20 години пуших ,но от 6 години не лапам цигара. Та искам да кажа че според мен има два вида хора пушачи и непушачи. това че не пуша от 6 години не значи че не ми се пуши, но всичко е въпрос на навик и най вече на разум - човешкия живот е твърде кратък за да го скъсяваме допълнително . Трудно е да се откажат цигарите ,ноо си заслужава. желая успех на всички решили да ги откажат!!!
                            Alfa GTV 1.8 TS
                            Alfa 33 1,4 feeling 94г.
                            Alfa 6 2,5 TD - в спомените само

Comment

Първата си цигара запалих в 7-ми клас - далечната 1987 година и след 13 години яко пушителство /стигнах до 3 кутии на ден!!!/ през 2000 ги спрях.......след 4 години въздържание, през 2004 не разбрах как пак пропуших и лошото беше, че пропуших с пълна сила отведнъж....се едно никога не съм спирал....пуших така 6 месеца и след доста усилия от моя страна през Март 2005 пак спрях.....но втория път беше мноооооого по-трудно!!!!
                              Така,че поуките от моя челен опит са:
                              1.Веднъж спреш ли, не си мисли, че си се отървал!!! Оставаш си пушач завинаги!
                              2.Пропушиш ли втори път, по-трудно се отказваш от първия!
                              И накрая малко гадна статистика от Световната Здравна Организация:
                              Рискът от заболяване от рак на белите дробове /т.нар. бронхиален карцином/ при пушач, отказал цигарите за повече от 10 години се изравнява с този на никога пушилите!
                              При повторно пропушване след пауза от 2 и повече години, рискът от възникване на бронхиален карцином е с 30% завишен в сравнение с пушач с над 10 годишен стаж, никога не спирал цигарите /това се дължи на сложни процеси свързани с имунната система и имунната памет/
                              Така че колеги, дерзайте!
                              Успех със спирането на цигарите и никога не пропушвайте отново!!!
                              И искам да ви уверя, че белодробния карцином съвсен не е всичко което предлагат цигарите!!!....хипертония, инфаркти, инсулти и т.н.сърдечно-съдови заболявания, които сериозно нарушават качеството на живот и скъсяват продължителността му!
                              Айде приятен ден на пушачите

2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
                              1998 145 1.6 T.SPARK

Comment

Working...
                              X