Интересно е какво ли би запомнил един Алфист завинаги .Първата целувка или първата кола .. http://news.automedia.bg/read/7664.html
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфисти , я кажете , кое бихте запомнили завинаги ?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениетука романтици не търсетеAlfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеА за каква целувка става въпрос, френска или нормална...после да не питаме и за
Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
Comment
-
.
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеЧестно казано не помня първата целувка, определено съм за колата
абсолютно.
Comment
-
Напоследък едни анкети се пускат.... ужас.
Нито едното помня нито другото, и ич не ми се мисли за миналото, важното е какво става в момента, днес те има утре не, така стана живота, живей за мига.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеНапоследък едни анкети се пускат.... ужас.
Нито едното помня нито другото, и ич не ми се мисли за миналото, важното е какво става в момента, днес те има утре не, така стана живота, живей за мига.Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщениеМи кат помня и двете как да отговоря?33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
Comment