Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфисти , я кажете , кое бихте запомнили завинаги ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Срам ги е да си признаят!
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
      Срам ги е да си признаят!
      И аз така си мисля
      Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
      Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

Народа е в отпуска
        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Ще ви кажа,ама няма да ми се смеете много!Първата ми целувка беше с една кака с две години по-голяма от мене през далечната 1969 година в Бургаз.Тогава живеехме там и семейството ми работеше в НХК.Славните години на Тексим.До тука добре,но сега се сещам,че беше в колата на баща и,капитан на ОРТ Роталия.Беше малка Алфа кабриолет,с цвят слонова кост и в съзнанието ми останаха големите копчета по таблото.Шамарите на брат и ,като ни хвана също.След години пак се събрахме,аз като тъп борец,а тя като обещаваща пианистка от класическата музикална гимназия.
          ЕЕЕххх.Спомени!
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Comment

WEST SIDE

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                Ще ви кажа,ама няма да ми се смеете много!Първата ми целувка беше с една кака с две години по-голяма от мене през далечната 1969 година в Бургаз.Тогава живеехме там и семейството ми работеше в НХК.Славните години на Тексим.До тука добре,но сега се сещам,че беше в колата на баща и,капитан на ОРТ Роталия.Беше малка Алфа кабриолет,с цвят слонова кост и в съзнанието ми останаха големите копчета по таблото.Шамарите на брат и ,като ни хвана също.След години пак се събрахме,аз като тъп борец,а тя като обещаваща пианистка от класическата музикална гимназия.
                ЕЕЕххх.Спомени!

е това звучи като начало на роман , батко, дано всички да имат такива спомени....
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

Колата естествено, първата целувка в случая конкретния не си заслужаваше изобщо...така, че отг. е ясен / за някои следващи целувки е др. въпроса/...
                  Влюбена в Alfa Romeo GTV
                  GTV- психопатска кола само за психопати!!!

Comment

Стига ве хора ...... направо убихте всичко детско в мен ... Нека мине срока на анкетата и после може да напраим една темичка, колко повече се грижим за колите , отколкото за жените ни

Comment

Първата целувка си я спомням много добре...далечната 94..с една съученичка в III клас...много я харесвах ейй, а тя се страхуваше от чайки А първата кола - 30 сек след като си взех книжката от КАТ..форд ескорт --кошницата!!! От първия момент обаче, в който се качих на алфа знаех коя е колата, която искам!!! 2 месеца по-късно станах горд собственик!!!

Comment

Чудих се как да отговоря ,но по добре от @code нема как да го кажа.И при мене е било същото , но определено талигата ,която си купих с кеф и ми скъса джобовете нема да забравя.

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                        За първата кола се сетих веднага, за първото момиче ми трябваха 10-на секунди. И двете не бяха стока.
                        Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

като се замисля ...определено колата
                          alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

Мммммхххх,мен може да ме питате след 2-3 години кое бих запомнил за винаги......но май ще е първата целувка в кола

Comment

1-та целувка не означаваше нищо за мен-беше от любопитсво,за това ще запомня колата защото тя означава много за мен.

ALFA 145 1.6 ТS `97
                              & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

една жена може да ревнува мъжа си най-много от колата която мъжът и обича ALFA ROMEO
                                Alfa Romeo 156 2.4 JTD SportWagon

Comment

Working...
                                X