Колеги, какво ще кажете за тях? До колкото съм чувал в някои страни на шофъори с малък стаж е забранено да карат по-мощни коли. Ами тук? Тук не стига, че няма такива ограничения, ами и книжките ги раздават "по три за лев (250 лв)". Ей сега влизам в офиса. И какво ми се случи по пътя... Пътувам през Слатина в посока Подуене. Застигам една кола, а тя някак си не се държи нормално. Едни такива неадекватни спирания и престроявания... Карам на по голяма дистанция, но изведнъж оня като набива едни спирачки, а влачейки гумите си се пресяга да си слага колана. Пред него кола чака да прави ляв завой и някаква патрулка от другата страна, ама ония спят вътре. Реших, че би било по безопасно да го изпреваря, въпреки че днес изобщо не съм бързал и просто си се влачех най-културно. Тръгвам да го изпреварвам - оня не ме пуска. Светкам, свиркам - нарочно седи в ляво. Такааа, ли? Пускаме се под пътния възел на Подуене в посока Герена. Аз съм му се залепил на задната броня и го дебна, а оня се хили вътре и не ме пуска. Не щеш ли мръдна леко явно по случайност и аз се завирам до него, той блее. Изведнъж поглежда към мен и се стряска, защото не е очаквал да види кола до себе си. Щеше да се залепи като палачинка на стената на тунела от другата старана. После тръгва след мен да ме гони да ме изпреварва
. Щеше да се убие да ме стигне, а на сфетофара гледам вътре ми се хилят двама 18 годишни пубери. Е браво, бе! Чудя се изобщо баща му на това дете знаеше ли къде му е колата
???

Comment