Известие

Collapse
No announcement yet.

Най-после се появи и моята кола!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от hell_cat Покажи съобщение
    Да идеята е такава... колата беше пусната за издирване, явно са го издирили тоя човек, но следователя му бил познат се оказва и може би той да го е посъветвал да направи така. По-добре за него да се пазари, от колкото да му правят проблеми полицаите, да му вземат колата... то и аз няма да я видя скоро от тия куки и той с пръст в ...
    Абе важното е да си вземеш колата и да си я караш а пък вече по-какъв начин ще стане не е толкова важно!!!
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Джамбазите са в криза ехх
      А иначе тая работа изглежда мнооого гнила и от къде си сигурна че ще ти върне колата като си оттеглиш жалбата?
      Alfa Romeo 147 "Selespeed"
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от mik mik Покажи съобщение
        Джамбазите са в криза ехх
        А иначе тая работа изглежда мнооого гнила и от къде си сигурна че ще ти върне колата като си оттеглиш жалбата?
        Аз ще я дръпна като ми я варне в събота и в понеделник ще отида.
        sigpicZaRiBeNa FeNkA

Comment

Ай стига, тоя филм не съм го гледал
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

... и другата седмица да ти я откраднат пак че има някои ремонти по нея за извършване ама като си платиш ще ти я върнат .... Това са пълни глупости според мен ... потърси други решения на задачата.
            sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Аз ако съм никви споразумения. Колата да е на мое име и аз да се пазаря. Освен ако няма нещо гнило. И ако наистина е крадена де. Ако си я оставила някъде и човека я е прибрал, бих платил за това прибиране и ремонта. Но иначе... абе много съмнителна работа. Дано си я вземеш накрая и да си я караш де ама... мен ми се струва, че това съвсем не е последната серия от филма!
              Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първо ти крадат колата ,а после ти ще ги оневиняваш шибаните крадци пред полицията. За такива нагли копелета само бесилото Ако дойде някакъв такъв да ми връща крадената кола без значение какви са обстоятелствата ,няма да се сдържа
                А и с полицайте ми се струва ,че няма да минеш толкова лесно ,по добре си разкажи цялата история и оправете нещата по легалният начин. Пожелавам ти мноооого късмет и по скоро да си се радваш на алфичката !!!

ПС. Ами ако с колата е извършен някакъв грабеж или каквото и да е престъпление ???? Куките ще държат теб отговорна за това !!!
                Last edited by mochko1; d.m.y г., 18:22.
                Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                Fiat Bravo II 1.4 90hp
                sigpic
                Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Колеги, май сме пропуснали предисторията... Нека колежката разкаже ЦЯЛАТА случка, пък тогава да умуваме.
                  166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                  x145 1.6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                    това просто не ми звучи правдоподобно, човека си я е оправил горкия да я кара, ама сега си иска парите поне да не е на загуба
                    Тимур и неговата команда, та и застраховка
                    Не знам колежке hell_cat , ама с такива боклуци не бих се занимал, все пак твоя работа, аз лично бих се обадил в полицията....
                    Last edited by fred; d.m.y г., 18:59.
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от hell_cat Покажи съобщение
                      Здравейте, искам да се похваля, че се появи моята открадната кола и в събота ще си я вземааааа!
                      За който беше в течение за моето ГТВ... днес ми се обади по тела човека, в когото ми е колата. Иска да си драпна жалбата от полицията и в събота ще ми докара колата. Е няма да се размина без пари, но така или иначе съм на далавера.
                      Ще се вкараш в голям филм.
                      Някъде във форума имаше пуснат един разказ на човек, на който му били откраднали колата, а после я намира сам.
                      --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
                      sigpic

Comment

А чел съм го, беше от Шкода форума
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

.

и в нашия форум имаше гооооооолеми писаници.сапунката е страшна.не я карайте да ви разказва че отиде пак 20 страници.кой вярва кой не, тя какво казва онзи и той ,беше голяма работа.

Comment

Първоначално публикувано от arieca155 Покажи съобщение
                            и в нашия форум имаше гооооооолеми писаници.сапунката е страшна.не я карайте да ви разказва че отиде пак 20 страници.кой вярва кой не, тя какво казва онзи и той ,беше голяма работа.
                            Имаше наистина тема с по-подробно описание на случая ,но е изтрита или аз просто не мога да я намеря
                            Дано колежката прочете съветите и да вземе най-правилното решение за нейният случай преди и тази тема да хване гората.
                            Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                            Fiat Bravo II 1.4 90hp
                            sigpic
                            Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

слушам и не вярвам на ушите си

тея неща дето ги пишеш имат много точен юридически термин:

"пълни глупости"

въобще не мога да повярвам, че казваш дори 1/3 от всички факти, а още предната ти тема ми беше много гнила
                              sigpic
                              днес съм в почивка ---

Comment

Вярно, че някой колеги май са пропуснали предходната сапунка, ама аз оная тема я бях прегледал и май цялата история беше някакъв личен спор между двама (или повече) души - тя му оставила колата (и то май с документите), ама после не си я взела щото не искала да го вижда тоя, пък той искал да я види, пък това било в чужбина, ама после някой видял колата в БГ с някви други хора да се возят в нея Ако основното действащо лице не беше наша съгражданка, човек може да си помисли, че действието се развива на френската ривиера и всъщност е разказ на Удхаус

При всички положения тая работа не звучи точно като "кражба на автомобил" и ми е интересно как ще реагират от полицията ако разберат какъв е целия филм Най-много да има среща между колата и нейните няколко комплекта собственици в близкия следствен арест

П.С. Не претендирам за точност на спомените си от предишната тема. Дано да мине всичко ОК и колежката да се похвали
                                Last edited by Sm0k; d.m.y г., 22:01.
                                Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                                Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Working...
                                X