Известие

Collapse
No announcement yet.

Нужда от помощ - КАТ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

влизам през ГСМ колега, с който не е лесно сърфирането!

---------- Post added at 15:37 ---------- Previous post was at 15:35 ----------

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
    Уникално - само едно изречение и толкова много грешки. Редактор, а?
    влизам през ГСМ колега, с който не е лесно сърфирането!
    Alfa 146 T.Spark 16v 120hp (МЕТАН)

Comment

Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение
      Колега, принципно си прав, обаче не мога да се съглася. Ако въпросното 'правене на нещо' е от училищния стенвестник / някой с недобра репутация / световно неизвестен и т.н. може да има обратен ефект...
      Казано по друг начин: това 'нещо' трябва да се направи от авторитетни медии с голям тираж, иначе е бошлаф раута...
      Така е, колега и ти си прав, но малките камъчета обръщат колата.Ако погледнеш и у нас и по света в крайна сметка хора без никакво влияние в обществото /когато са почнали/ са правили повече отколкото най-големите медии, партии или обществени фигури в този исторически момент са направили .Ще ти дам само два примера-В. Левски и Мартин Лутър Кинг - житейския път и на двамата е иденетичен, от гледна точка на това, че са се захванали с нещо, което според 99,99% от обществото е немислимо и невъзможно.И са успяли в крайна сметка.Идеята ми, е че човек трявда да прави, тово, което е правилно и то постоянно.
      Ако чакаме милионерите да се трогнат от нашите проблеми, тлъстите политици, охранени редактори и всякакви други, които подобни проблеми не ги засягат, да благоволят да се заемат с някакъв проблем, чужд за тях, само ще си чакаме..., което и на й-често правим.Повечето от нас
      "Малкия" човек гони истината, а "гОлемио" единствено собственият си интерес.Проблемите си може да решим, ако се обединим и действаме постоянно.
      Темата е ако можем да пуснем нещо относно корупцията, един пратил нещо, и веднага петима му обясняват как това няма да стане.....
      Last edited by fred; d.m.y г., 08:44.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
        Така е, колега и ти си прав, но малките камъчета обръщат колата.Ако погледнеш и у нас и по света в крайна сметка хора без никакво влияние в обществото /когато са почнали/ са правили повече отколкото най-големите медии, партии или обществени фигури в този исторически момент са направили .Ще ти дам само два примера-В. Левски и Мартин Лутър Кинг - житейския път и на двамата е иденетичен, от гледна точка на това, че са се захванали с нещо, което според 99,99% от обществото е немислимо и невъзможно.И са успяли в крайна сметка.Идеята ми, е че човек трявда да прави, тово, което е правилно и то постоянно.
        Ако чакаме милионерите да се трогнат от нашите проблеми, тлъстите политици, охранени редактори и всякакви други, които подобни проблеми не ги засягат, да благоволят да се заемат с някакъв проблем, чужд за тях, само ще си чакаме..., което и на й-често правим.Повечето от нас
        "Малкия" човек гони истината, а "гОлемио" единствено собственият си интерес.Проблемите си може да решим, ако се обединим и действаме постоянно.
        Темата е ако можем да пуснем нещо относно корупцията, един пратил нещо, и веднага петима му обясняват как това няма да стане.....
        Почти напълно съм съгласен, но... не мисля, че конкретния случай е точно като тези от твоите примери. По-скоро става въпрос за нещо тривиално, ежедневно, известно на всички - не е някаква висша кауза; пак допираме до самосъзнанието на хората, от вечното чакане някой друг да ни свърши работата, ако щеш до негласуването, последвано от недоволство и роптаене срещу управниците...
        Абе много се отклоних, пък и май не сме за този раздел.
        166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
        x145 1.6 boxer

Comment

Е и аз съм почти съгласен, но все си мисля, по добре е да се направи нещо, отколкото не, но засега оставяма нещата, защото наистина става за друг раздел
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

http://vbox7.com/play:43b67e6a

В клепчето се вижда как полицаи си затварят очите за превишена скорост.
            Lexus IS200

Comment

Working...
            X