Известие

Collapse
No announcement yet.

Колата и... таковането!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колата и... таковането!

Тааа, колеги... кола, кола, ама старите хора разправят, че: "Ако не "чукнеш" чуждо вътре, и ако поне веднъж не напълниш резервоара до горе - колата се разваля".
    Е, има ли истина в тези думи или си е бошлаф ра'ота?
    Освен това... удобно ли е да се прави секс в кола? А ако се метнете на предния капак.. и ламарините се поогънат... тогава какво обяснение се дава на половинката?
    Ами... имам и още въпроси, но за тях по-нататък. Благодаря!
    Last edited by nikki_sixx; d.m.y г., 09:10.
    к'во пък толкоз... просто бях в джаза!

Абе да ти кажа всичко си зависи от колата... Има интересни случки, ама май темата ще трябва да се маркира с много червени точки.
    Иначе дали се разваля или не - все тая дали си напълнил резервоара и дали си правил другото нещо, по-добре да си смениш навреме маслото!
    166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
    x145 1.6 boxer

Comment

И да си сложиш качествени амортесьори .....
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Ми аз пък и секс съм правил в нея и бензин винаги до горе имам и пак една камара време имах кахъри с нея. И те май от тогава почнаха да я ева.
        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
          Ми аз пък и секс съм правил в нея и бензин винаги до горе имам и пак една камара време имах кахъри с нея. И те май от тогава почнаха да я ева.
          Може да ревнува
          --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
          sigpic

Comment

А опасно ли е да се сложи по-дебела... полуоска... и няма ли опасност да се сцепи семерингата.., а от там да се получи нежелателен теч... на масло?!
            к'во пък толкоз... просто бях в джаза!

Comment

Само едно ще ви кажа - в GTV е ТЯСНО!
              Не си е работа, толкова си ограничен в позицията си, че няма накъде повече.
              Не опитвайте, освен ако няма друг вариант. При мен нямаше, а и беше зимата , та на капака и изобщо отвън нямаше как.

П.П.
              За капак, сега облегалката на седaлката ми има малък луфт.
              Alfa Romeo 166 3.0 V6
              Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Хубаво си е... особео на пасажерската седалка е 6.
                145 QV ex.
                146 Boxer TOTAL ex.
                147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

жива да не бях
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

Не е удобно, само френски филми могат да се гледат вътре
                    sigpic
                    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Таковането и развалянето на колата нямат нищо общо освен ако не освободиш ръчната. Другото са някои козметични проблеми като драсната тапицеия, изцапана тапицерия, изкривено/изкъртено огледало...все такива неща, но те не са само козметични както се разбрахме А дали е удобно....абе каквато и да е колата е по-широка от тоалетна на самолет Всичко останало е въпрос на въображение
                      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Колата ползвам за каране не за спалня , столова или тем подобни .... освен това ми се струва детска работа тинейджърска ....Предпчитам удобствата ..
                        sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Е и аз съм като Димо, да не говорим, че таковането е донякъде удобно в американските коли, с огромни размери или в каруца, кретаща сред нощното поле, под звездите...
                          Ама това са мечти де
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

Секса в колата е уникално преживяване. Хубавото е, че по принцип се случва непланирано, инцидентно и това е много гот. Особено и като спреш на някой хълм с хубава гледка... ей така с жената още в началото на връзката ни седяхме 4, 5 часа на запален мотора. Зимата на един хълм тук на близо с панорамна гледка към града. И си остава хубав спомен, колкото и да е
                            Last edited by oem; d.m.y г., 11:07.
                            Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от nikki_sixx Покажи съобщение
                              Тааа, колеги... кола, кола, ама старите хора разправят, че: "Ако не "чукнеш" чуждо вътре, и ако поне веднъж не напълниш резервоара до горе - колата се разваля".
                              Е, има ли истина в тези думи или си е бошлаф ра'ота?
                              Освен това... удобно ли е да се прави секс в кола? А ако се метнете на предния капак.. и ламарините се поогънат... тогава какво обяснение се дава на половинката?
                              Ами... имам и още въпроси, но за тях по-нататък. Благодаря!
                              Абе незнам за митовете, но на задната седалка се събира легнало момиче ако е висока до 1.60-1.65 Това от личен опит...Въпроса е как човек като мен 1.85 да се събере ама...
                              Иначе пък е забавно, нещо нестандартно ...
                              Пробвайте няма да сбъркате ...
                              Иначе за предния капак на 156 се огъва да знайте ама само по-средата където е от емблемата нагоре по-капака, иначе отстрани е здраво
                              Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 12:40.
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                              X